Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η samsung και η lg κραταν καλα νουμερα απο οσο θυμαμαι στο σαρ τους... Δες πρωτα τι αλλα χαρακτηριστικα θελεις να εχει και ξεκινα αντιστροφη ανζητηση ως προς αυτα, με τον αριθμου του σαρ που δηλωνουν στο κεφαλι

Δημοσ.

τωρα εχω iphone se..απλα θελω ενα ψιλοκαλο κινητο με γνωμονα το σαρ μονο..ειχα βρει το lenovo k80m στα 147 καινουργιο 4/64gb αλλα τωρα δεν υπαρχει

Δημοσ.

Samsung και lg για χαμηλό sar όπως αναφέρθηκε. Για sony και htc δεν θυμάμαι αλλά δεν έχουν και τπτ το καλό στα χρήματα αυτά.

Δημοσ.

τωρα εχω iphone se..απλα θελω ενα ψιλοκαλο κινητο με γνωμονα το σαρ μονο..ειχα βρει το lenovo k80m στα 147 καινουργιο 4/64gb αλλα τωρα δεν υπαρχει

απο se σε λενοβο κ80μ πλακα μας κανεις?

Δημοσ.

απο se σε λενοβο κ80μ πλακα μας κανεις?

ψαχνω συσκευη με χαμηλο σαρ γιατι μου δημιουργει ζαλαδες και πονοκεφαλους αλλιως

Δημοσ.

έχεις iphone που έχει απο τα υψηλότερα sar όλα αυτά τα χρόνια οπότε ότι και να πάρεις θα είναι χαμηλότερο 

Δημοσ.

υπάρχει λινκ με δείκτες sar? Θα με ενδιέφερε να το δω

Μπορείς άμεσα να δείς το δείκτη SAR της συσκευή σου, πληκτρολογώντας *#07# στον dialer!(δεν ξέρω αν ισχύει για όλα τα κινητά)

Μερικές καλύτερες φετινές συσκευές και αυτά είναι τα αποτελέσματα από τη χειρότερη προς την καλύτερη:

Apple iPhone 7 | Σώμα: 1.34W/kg - Κεφάλι: 1.38W/kg

Samsung Galaxy S8 | Σώμα: 1.27W/kg - Κεφάλι: 0.32W/kg

Sony Xperia XZ | Σώμα: 1.20W/kg - Κεφάλι: 0.85W/kg

Huawei P10 | Σώμα: 0.07W/kg - Κεφάλι: 0.98W/kg

Google Pixel | Σώμα: 0.61W/kg - Κεφάλι: 0.33W/kg

LG G6 | Σώμα:0.15W/kg - Κεφάλι: 0.23W/kg

Όσο για Xiaomi εδώ έχει αρκετά http://www.mi.com/en/certification/rfexposure/?utm_source=affiliates&utm_medium=cps-dgm&utm_campaign=Homepage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...