kotsos2003 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Πρίν λίγες μέρες πήγα το αμάξι μοτ σε ένα συνεργείο το την οδική . Ο μάστορας μου είπε ότι η μηχανή δεν επισκευάζεται και μου είπε ότι αν θα βάλει μια μεταχεισρισμένη θα είναι με ευθύνη δικιά μου γιατί δεν έχει εγγύηση . Εδωσα 750 ευρώ για ένα Fiat pundo του 2002 , Μου είπε μετά από 3 ημέρες ότι είναι έτοιμο ,Μόλις το πήρα άκουγα ένα θόρυβο και μετά από λίγο έκανε σαν τρακτέρ . Οταν το έιδε μου είπε ότι είνα μπιέλα και ότι αν θέλω να ξανα αλλάξω μηχανη πρέπει να του πληρώσω 250 ευρώ για την εργασία του !!!! Αν κάποιος φίλος έχει κάποια ανάλογη εμπειρία ας μου πεί τι να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ποσό σίγουρος είσαι ότι στην άλλαξε τη μηχανή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μηχανή αλλαξε αλλα μηχανές δεν αλλάζουμε αν δεν είμαστε γνώστες της κατάστασης. Τωρα που έμπλεξες θα σου πρότεινα να σου λύσει την μηχανή και να την πας για μέτρημα φρεζάρισμα μπιέλες πιστόνια σε ενα καλο μηχανουργείο, αλλιως οτι μηχανή και να βαλει τα ιδια και τα ιδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Πρίν λίγες μέρες πήγα το αμάξι μοτ σε ένα συνεργείο το την οδική . Ο μάστορας μου είπε ότι η μηχανή δεν επισκευάζεται και μου είπε ότι αν θα βάλει μια μεταχεισρισμένη θα είναι με ευθύνη δικιά μου γιατί δεν έχει εγγύηση . Εδωσα 750 ευρώ για ένα Fiat pundo του 2002 , Μου είπε μετά από 3 ημέρες ότι είναι έτοιμο ,Μόλις το πήρα άκουγα ένα θόρυβο και μετά από λίγο έκανε σαν τρακτέρ . Οταν το έιδε μου είπε ότι είνα μπιέλα και ότι αν θέλω να ξανα αλλάξω μηχανη πρέπει να του πληρώσω 250 ευρώ για την εργασία του !!!! Αν κάποιος φίλος έχει κάποια ανάλογη εμπειρία ας μου πεί τι να κάνω. Συνήθως αυτοί που πουλάνε μεταχειρισμένους κινητήρες δίνουν εγγύηση 3 με 6 μήνες, αν στο μεταξύ πάθει κάτι ο κινητήρας σου δίνουν άλλον και εσύ πληρώνεις μόνο την εργασία του μάστορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anikologr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Συνήθως προτιμάμε επισκευή της δικής μας μηχανής ώστε να ξέρουμε ότι στο τέλος έχουμε κάτι σωστό και όχι black box. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 ο μάστορας απατεονάκος μου φαίνεται... στην περιοχή μου όλοι δίνουν εγγύηση κάπου 6 μήνες με αντικατάσταση με συνοπτικές διαδικασίες. εγώ πριν 2 χρόνια είχα αλλάξει μεσώ γνωστού μηχανή σε suzuki wagon r 1000cc του 2002 με 335 ευρώ + απόδειξη και τιμολόγιο τοποθέτησης μήπως χρειαστεί σε ένα συνεργείο στην Θεσσαλονίκη και αφού βγήκε καλό μετά απο 4 μήνες άλλαξα ιμάντα χρονισμού+αντλία νερού μαζί με κάτι άλλες ψιλοδουλειές γύρο στα 160 στην περιοχή μου, με εγγύηση και αυτά. κακώς εξαρχής που άλλαξες χωρίς εγγύηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Φυσικά ο μάστορας με το που κατάλαβε ότι δεν έχει σχέση με το αντικείμενο τον πάτησε όσο δεν πάει. Εννοείται ότι του πέταξε μια σάπια μηχανή, παίζει και χειρότερη από τη δική του και τώρα πήγαν τσάμπα τα λεφτά. Σε αυτά τα θέματα θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Έρευνα για κάποιον έμπιστο και συνέχεια εκεί. Βέβαια με αυτά και μ αυτά ένα 500αρικο ακόμα θα φύγει, τόσο δεν κοστίζει όλο το αυτοκίνητο. Από προσωπική εμπειρία οταν είχαμε αλλάξει μοτερ σε ένα επαγγελματικό πήγαμε σε συστημένο ανταλλακτικάδικο που μας εγγυήθηκε ότι θα μπει καλό μοτερ. Αφήνουμε λοιπόν το αυτοκίνητο στο συνεργαζόμενο με αυτόν συνεργείο και στην παραλαβή αφού το κάναμε μια βόλτα δεν πήγαινε βήμα. Τηλέφωνο στον ανταλλακτικά ο οποίος δεν απαντούσε γιατί για κάποιο λόγο είχε μπει νοσοκομείο οπότε το αφήσαμε εκεί. Αφού τον βρήκαμε υποσχέθηκε ότι θα βάλει άλλο με δικά του έξοδα γιατί λόγω της απουσίας του κάνανε λάθος στην επιλογή μοτερ και βάλαν άλλο. Είναι πολύ μεγάλοι απατεώνες στον κλάδο αυτό. Κάνουν ότι μ@λ@κια τους κατέβει και συνεχίζουν με θράσος να ζητάνε λεφτά για επιπλέον επιδιορθώσεις για τις οποίες φταίνε οι ίδιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις