JiovanniGeorgeo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Ο αναπτήρας πρέπει να έχει καεί, δε λειτουργεί αξιοπρεπώς.. Με εμποδίζει από τα βάλω κάνα DVR στο αμάξι ή οτιδήποτε. Μπορεί να αντικατασταθεί; και αν ναι, πόσο θα πάει λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Όταν λες δεν λειτουργεί αξιοπρεπώς? Ναι, μπορεί να αντικατασταθεί, στα αξεσουάρ αυτοκινήτου βρίσκεις από 3€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Λες ψέματα.. Ρε συ το εσωτερικό θεωρώ πως έχει χαλάσει.. Α, ούτε φόρτιση δεν παίζει. ΜΙΑ στο εκατομύριο μπορεί να το δει και να φορτίσει, πια είναι σχεδόν απίθανο. Το εσωτερικό λέω φταίει. Αποκλείται να πηγαίνει 3€. 20€ θα ζητήσουν μόνο δουλειά όσο τους ξέρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Λες ψέματα.. Ρε συ το εσωτερικό θεωρώ πως έχει χαλάσει.. Α, ούτε φόρτιση δεν παίζει. ΜΙΑ στο εκατομύριο μπορεί να το δει και να φορτίσει, πια είναι σχεδόν απίθανο. Το εσωτερικό λέω φταίει. Αποκλείται να πηγαίνει 3€. 20€ θα ζητήσουν μόνο δουλειά όσο τους ξέρω.. Ρε συ εφόσον ξέρεις - ή νομίζεις ότι ξέρεις - γιατί ρωτάς? Μάλλον ο σκοπός σου είναι να τρολάρεις, δεν εξηγείται αλλιώς που απαντάς "Λες ψέματα..." σε κάποιον που προσπαθεί να σε βοηθήσει. Το εσωτερικό(η υποδοχή) κατάλαβα και εγώ πως έχει πρόβλημα, την αντίσταση τη βγάζεις εντελώς για να βάλεις DVR ή οτιδήποτε, για την υποδοχή απάντησα. Δεν έγραψα πως θα στην αλλάξουν κιόλας με 3€, στο ανταλλακτικό αναφερόμουν, άσε που με την καμία δεν παίζει να σου ζητήσουν 20€ για να στο αλλάξουν. Δες εδώ: http://www.ctd.gr/product/335/proionta-eidi-fortigoy-ilektrika-fortigon-eidi-anaptira-antaptoras-anaptira-thilykos-24v-21mm-/ Επίσης εφόσον μια δουλεύει και μια όχι, το πιθανότερο είναι να έχουν στραβώσει οι επαφές που έχει μέσα, το πρόβλημα λύνεται πανεύκολα σηκώνοντας τις επαφές με ένα κατσαβιδάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piiii Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Αυτό που λέει ο joshua στο τέλος του Post για τις επαφές είναι το πρόβλημα. Απλά ΜΕΓΑΛΗ προσοχή. Καλό θα είναι να βγάλεις την ασφάλεια που τροφοδοτεί με ρεύμα τον αναπτήρα, καθώς αν βάλεις κατσαβίδι μέσα και προσπαθήσεις να το φέρεις στα ίσια, υπάρχει κίνδυνος λόγω του λιγοστού χώρου που υπάρχει να προκαλέσεις βραχυκύκλωμα, με άμεση συνέπεια να κάψεις την ασφάλεια, και ενδεχομένως να προκληθεί και καμιά πυρκαγιά αν είσαι γκαντεμόσαυρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 χιλια ευχαριστω, δεν ειχα δει τις απαντησεις γι αυτο καθυστερησα θα το δοκιμασω και θα επανελθω ξαναμαναευχαριστησω, αλλα μαλλον θα το παω στον αμαξα να μου το κανει που οπως και να χει η κορνα εχει μεταφερθει στην ταχυτητα f1 μου απο καποια αλλη αλλοιωση αρα με εναν ζμπαρο.. Joshua, εχω το μονιμο λαθος στον γραπτο διαλογο να γραφω οπως μιλαω προφορικα - σε καθε περιπτωση μετρια δηλαδη Αν ακουγες το "λες ψεματα.." με εντελως ομοφυλόφυλο υφος, δε θα προσβαλόσουν τόσο.. προκαλει γελιο, ειναι το στυλ μου, με συγχωρεις για τη παρεξηγηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό που λέει ο joshua στο τέλος του Post για τις επαφές είναι το πρόβλημα. Απλά ΜΕΓΑΛΗ προσοχή. Καλό θα είναι να βγάλεις την ασφάλεια που τροφοδοτεί με ρεύμα τον αναπτήρα, καθώς αν βάλεις κατσαβίδι μέσα και προσπαθήσεις να το φέρεις στα ίσια, υπάρχει κίνδυνος λόγω του λιγοστού χώρου που υπάρχει να προκαλέσεις βραχυκύκλωμα, με άμεση συνέπεια να κάψεις την ασφάλεια, και ενδεχομένως να προκληθεί και καμιά πυρκαγιά αν είσαι γκαντεμόσαυρος. Ο ρόλος της ασφάλειας δεν είναι να προστατεύσει από το βραχυκύκλωμα; Αν την αφαιρέσει δεν είναι χειρότερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αν βγάλει την ασφάλεια διακόπτει και ότι τροφοδοτεί η ασφάλεια.Δηλαδή σα να έχει καμμένη ασφάλεια.Αυτό που εννοεί στο παραπάνω post είναι να μην ακουμπήσει + με - και κάνει τσάφ(sic).Αν προσπαθήσεις να κάνεις επισκευή στη φωλιά του αναπτήρα να βγάλεις την ασφάλεια για τον αναπτήρα αλλιώς θα την κάψεις.Ολα τα αμάξια στο καπάκι της ασφαλειοθήκης έχουν ειδικό εργαλείο για την εξαγωγή των ασφαλειών και είναι πλαστικό.Οπότε άφοβα τη βγάζεις και κάνεις τη δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα