akoinonitos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε πιθανον να παιξει εαν ειναι καλο κομματι αλλα και σε τι συνθηκες παιχτηκε το 4500 (ρευμα κλπ) αλλα θα σταθω στα 5.8++ σε ολα τα cores μπραβο !! Μιλαω για ram ετσι οχι για τον cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μιλαω για ram ετσι οχι για τον cpu. ναι καταλαβα οτι ειναι για ram !! απλα ειπα για τις συνθηκες ποιες ειναι ξερουμε πως βγηκε αυτο το νουμερο ;; Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το βρηκα https://wccftech.com/amd-ryzen-7-2700x-ryzen-5-2600x-5-88-ghz-ln2-oc/ Εχει κατεβασει το 2400g στα 600mhz.παντως ειναι αρκετα ενθαρυντικο οτι bootαρε με 4500mhz ,δεν νομιζω να ειχει χτυπησει κανενας πανω απο 3800+ στους πρωτους ryzen. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 MSI μητρική και ένα dimm. Big no no και στα δύο, άποψη μου βέβαια έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 43 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε MSI μητρική και ένα dimm. Big no no και στα δύο, άποψη μου βέβαια έτσι; Καλα δεν συζηταμε αυτο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, mcrae13 είπε Ποιο κιτ είναι αυτο; Για δώσε λινκ https://www.ekwb.com/news/ek-mlc-phoenix/ Εμενα 360 rad + GPU/CPU block βγήκε 400 μαζί με μεταφορικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Καλα σιγουρα κανει τρομερη δουλεια , αλλα με τοσα χρηματα δεν εφτιαχνες και πολυ καλο custom loop ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Καλα σιγουρα κανει τρομερη δουλεια , αλλα με τοσα χρηματα δεν εφτιαχνες και πολυ καλο custom loop ? Το εξήγησα και πιο πίσω αλλα δεν έχω χρόνο. Και για να κάνω λούπα θα ήθελα να κάνω κάτι καλο, που θέλει χρόνο πέρα από χρήμα Αυτό μέσα σε τρεις ώρες το έστησα και τελειωσε η υπόθεση. Το επόμενο build που θα κάνω θα είναι με custom σίγουρα, εκτος αν βαριέμαι. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από Spartan117 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokinosx Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Καλησπέρα παιδια μια βοηθεια. Δεν ειμαι πολυ σχετικός με το θέμα του overclock. Τα specs μου είναι: Ryzen 5 1600 (stock ψύξη) Asrock ab350 gaming k4 mobo, gtx 1060 6gb gigabyte oc, 2x4 hyperx RAM Ένω οι ram έγιναν OC απο 2400 σε 3000, ο επεξεργαστής παρουσιάζει μεταβολές στο core speed σύμφωνα με το CPU-Z παρόλο που έχουν αυξηθει τα MHZ στα 3.7. Ενω όταν είναι στο AUTO το core speed παραμένει σταθερό. Παίζει κάποιο ρόλο αυτό ; Για να θεωρηθεί ένα OC , stable πρέπει οι τιμές στο core speed να είναι κολλημένες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, kokinosx είπε Καλησπέρα παιδια μια βοηθεια. Δεν ειμαι πολυ σχετικός με το θέμα του overclock. Τα specs μου είναι: Ryzen 5 1600 (stock ψύξη) Asrock ab350 gaming k4 mobo, gtx 1060 6gb gigabyte oc, 2x4 hyperx RAM Ένω οι ram έγιναν OC απο 2400 σε 3000, ο επεξεργαστής παρουσιάζει μεταβολές στο core speed σύμφωνα με το CPU-Z παρόλο που έχουν αυξηθει τα MHZ στα 3.7. Ενω όταν είναι στο AUTO το core speed παραμένει σταθερό. Παίζει κάποιο ρόλο αυτό ; Για να θεωρηθεί ένα OC , stable πρέπει οι τιμές στο core speed να είναι κολλημένες; Καλησπέρα Εχεις κανει overclock στον επεξεργατση? Μηπως εχεις μπερδευτει με το turbo boost που ανεβαζει εναν πυρηνα στα 3.7 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokinosx Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 44 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Καλησπέρα Εχεις κανει overclock στον επεξεργατση? Μηπως εχεις μπερδευτει με το turbo boost που ανεβαζει εναν πυρηνα στα 3.7 ? Μέσω BIOS όπως δείχνουν όλα τα tutorial που είδα, ουτε στα 3.7 ούτε στα 3.8 που προσπαθω με διαφορετικές τιμές ρεύματος που έχω διαβάσει δεν μου μένει stable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, kokinosx είπε Μέσω BIOS όπως δείχνουν όλα τα tutorial που είδα, ουτε στα 3.7 ούτε στα 3.8 που προσπαθω με διαφορετικές τιμές ρεύματος που έχω διαβάσει δεν μου μένει stable Λογικα πεφτει η συχνοτητα λογω cool and quiet οταν δεν εχει Load ο επεξεργαστης, τρεξε το bench του cpuz και δες αν κρατιουνται τα ρολογια στα Mhz που εχεις βαλει. Η αλλη λυση ειναι να πας στον πινακα ελεγχου και να τσεκαρεις στο power plan που χρησιμοποιεις ,την διαχειρηση ενεργεις επεξεργαστη , κατασταση ελαχιστων επιδοσεων ,αν δεν ειναι στο 100% ειναι φυσιολογικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambisElef Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Πέρασα πριν από λίγο το νέο 4008 bios για ASUS Prime X370 Pro και απ' ότι φαίνεται είναι πιο σταθερό από το προηγούμενο. Δε φαίνεται να άλλαξε κάτι για το OC στον πυρήνα, αλλά οι RAM τρέχουν πλέον στα 3133MHz 14-14-14-26-38 χωρίς errors σε HCI Memtest. Βέβαια, ίσα ίσα που ολοκλήρωσε μια λούπα, θα το αφήσω ολονύχτιο σήμερα και θα ενημερώσω ξανά αύριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 και για μενα ειναι καλο με το προηγουμενο επρεπε να αλλαξω procODT σε 48ohm για να παιξουν ,τωρα και με auto (60ohm) ειναι κομπλε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambisElef Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δυστυχώς unstable... Να ανεβάσω λίγο voltage; Για την ώρα δίνω στα DIMM 1.35v και στο soc 0.95v. Μήπως να δοκιμάσω να χαλαρώσω λίγο tRAS και tRC; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα