akoinonitos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Spartan117 είπε Soldered CPU + custom loop είναι καλός συνδυασμός, δώσε τάση και πάνε για 4.1, οι Ryzen είναι αρκετά πιο σταθεροί σε υψηλές συχνότητες όταν τρέχουν κάτω από 70C. Θελει δυσαναλογα πολυ ταση μετα τα 4ghz ,για τα 4.1 θελω 1.412v με llc3 νομιζω δεν αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Έβαλα το καινούριο bios στην X370 strix και μετά από καιρό δουλέψανε τα p-states ... Σχεδόν βασικά ... Όταν έχω το balanced προφίλ όλα κομπλέ , όταν έχω το ryzen balanced πάει μέχρι 25 μουλτι .... Επίσης η επιλογή μέσα στο bios δεν πιάνει καθόλου .. είτε έχω τα p-states enabled ή disabled πάλι δουλεύουν μέσα από τα windows .... Για άλλη μια φορά βασανιζομαι :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, ChrisAttart είπε Έβαλα το καινούριο bios στην X370 strix και μετά από καιρό δουλέψανε τα p-states ... Σχεδόν βασικά ... Όταν έχω το balanced προφίλ όλα κομπλέ , όταν έχω το ryzen balanced πάει μέχρι 25 μουλτι .... Επίσης η επιλογή μέσα στο bios δεν πιάνει καθόλου .. είτε έχω τα p-states enabled ή disabled πάλι δουλεύουν μέσα από τα windows .... Για άλλη μια φορά βασανιζομαι :/ Κατσε γιατι με ψιλομπερδεψες. 1. Δεν ενεργοποιεις p-states/zen-states 2. Εχεις το c-states auto ή enabled (αν και απο ότι εχω διαβασει δεν δουλευει η επιλογη ειναι σαν να ειναι enabled) 3. Στο ryzen power plan βαζεις ελαχιστη τιμη για κατασταση ενεργειας επεξεργαστη 5% 4. Αν εχεις κανει Overclock το εχεις κανει με Offset ταση Και δεν σου ριχνει την συνοτητα στα 1550 Mhz? Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 39 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Κατσε γιατι με ψιλομπερδεψες. 1. Δεν ενεργοποιεις p-states/zen-states 2. Εχεις το c-states auto ή enabled (αν και απο ότι εχω διαβασει δεν δουλευει η επιλογη ειναι σαν να ειναι enabled) 3. Στο ryzen power plan βαζεις ελαχιστη τιμη για κατασταση ενεργειας επεξεργαστη 5% 4. Αν εχεις κανει Overclock το εχεις κανει με Offset ταση Και δεν σου ριχνει την συνοτητα στα 1550 Mhz? 1) Δεν εχει σημασια αποτι φαινεται ειτε ειναι enabled ειτε disabled παλι μπορει το λειτουργικο να ριξει χρονισμους για καποιο περιεργο λογο :/ 2) Δεν χρησιμοποιω το auto , το βαζω enabled 3) Nαι 5% μιν και 100% μαξ ... Στο ryzen balanced δεν δουλευει σωστα , παιζει με 15 και 25 multi και οχι 40 , στο performance και στο balanced των windows ολα κομπλε 4) Ναι offset +0.187 για 4ghz ριχνει στα 1550 κανονικα , ψηλα ειναι το θεμα , δεν ανεβαζει συχνοτητα πχ σε cinebench οταν το εχω στο ryzen balanced Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, ChrisAttart είπε 1) Δεν εχει σημασια αποτι φαινεται ειτε ειναι enabled ειτε disabled παλι μπορει το λειτουργικο να ριξει χρονισμους για καποιο περιεργο λογο :/ 2) Δεν χρησιμοποιω το auto , το βαζω enabled 3) Nαι 5% μιν και 100% μαξ ... Στο ryzen balanced δεν δουλευει σωστα , παιζει με 15 και 25 multi και οχι 40 , στο performance και στο balanced των windows ολα κομπλε 4) Ναι offset +0.187 για 4ghz ριχνει στα 1550 κανονικα , ψηλα ειναι το θεμα , δεν ανεβαζει συχνοτητα πχ σε cinebench οταν το εχω στο ryzen balanced Μηπως εχει πειραξει καταλαθος το "κατασταση μεγιστων επιδοσεων" π.χ. ηθελες να αλλαξεις το ελαχιστο και πειραξες το μεγιστο χωρις να το καταλαβεις ,ριξε μια ματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μηπως εχει πειραξει καταλαθος το "κατασταση μεγιστων επιδοσεων" π.χ. ηθελες να αλλαξεις το ελαχιστο και πειραξες το μεγιστο χωρις να το καταλαβεις ,ριξε μια ματια Το κοιταξα και ειναι σωστά , βαζω τωρα παλι τα chipset drivers που εχουν γινει και update μπας και ... Παντως αρχιζουν να με κουραζουν οι μικρομαλακιτσες του Ryzen ... Mετα απο ΤΟΣΑ bios updates και drivers επρεπε να δουλευει ρολοι πλεον ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ChrisAttart είπε Το κοιταξα και ειναι σωστά , βαζω τωρα παλι τα chipset drivers που εχουν γινει και update μπας και ... Παντως αρχιζουν να με κουραζουν οι μικρομαλακιτσες του Ryzen ... Mετα απο ΤΟΣΑ bios updates και drivers επρεπε να δουλευει ρολοι πλεον ... Στην prime δουλευουν κομπλε παντως ,βαλε το 17.40 μπας και ισιωσει. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Tζιφος , τα ιδια κανει , θα το αφησω καρφωμενο 4ghz ... Αποτι βλεπω ριχνει voltage ετσι και αλλιως με το offset και το llc οταν δεν εχει εργασιες .. Απλα επειδη το αφηνω 24/7 ανοιχτο ελεγα μην το εχω συνεχεια πιεσμενο . Μπορω να βαλω το bus speed 101 ωστε να μην πέφτει 98-99κατι και μου χαλαει το 4000 ? Ειναι ασφαλες ? Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από ChrisAttart Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, ChrisAttart είπε Tζιφος , τα ιδια κανει , θα το αφησω καρφωμενο 4ghz ... Αποτι βλεπω ριχνει voltage ετσι και αλλιως με το offset και το llc οταν δεν εχει εργασιες .. Απλα επειδη το αφηνω 24/7 ανοιχτο ελεγα μην το εχω συνεχεια πιεσμενο . Μπορω να βαλω το bus speed 101 ωστε να μην πέφτει 98-99κατι και μου χαλαει το 4000 ? Ειναι ασφαλες ? Ναι για τοσο λιγο δεν νομιζω να εχεις θεμα με τις μνημες. Παντως πολυ περιεργο που δεν σου δουλευει σωστα ρε συ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Ναι για τοσο λιγο δεν νομιζω να εχεις θεμα με τις μνημες. Παντως πολυ περιεργο που δεν σου δουλευει σωστα ρε συ. Με τα c-states ειχα θεμα απο την αρχη , μεχρι και το προτελευταίο bios δεν εβγαζε καν την επιλογη να να ρυθμισεις το min . Tωρα δουλεψε αλλα οχι σωστα , θα το σκαλισω αλλο λιγο μπας και . Γενικα δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την Χ370 Strix , επρεπε να παρω η την prime ή την C6H ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 48 λεπτά πριν, ChrisAttart είπε Με τα c-states ειχα θεμα απο την αρχη , μεχρι και το προτελευταίο bios δεν εβγαζε καν την επιλογη να να ρυθμισεις το min . Tωρα δουλεψε αλλα οχι σωστα , θα το σκαλισω αλλο λιγο μπας και . Γενικα δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την Χ370 Strix , επρεπε να παρω η την prime ή την C6H ... σε μερικες μερες θα βγεινεος agesa ,ισως το φτιαξουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insGRE Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα ομάδα , έχω αυτές τις μνήμες G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GTZR) γνωρίζει κάποιος αν γίνετε να τρέξουν πάνω απο 2800? Προσπάθησα για παραπάνω και δεν μπόρεσα... πρέπει να δώσω παραπάνω ρεύμα? η γενικά δεν clockaroun παραπάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, insGRE είπε Καλημέρα ομάδα , έχω αυτές τις μνήμες G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GTZR) γνωρίζει κάποιος αν γίνετε να τρέξουν πάνω απο 2800? Προσπάθησα για παραπάνω και δεν μπόρεσα... πρέπει να δώσω παραπάνω ρεύμα? η γενικά δεν clockaroun παραπάνω? Ποια μητρικη εχεις? Ποση ταση δινεις για τις ram? Λογικα θα παιζουν 3066-2933 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insGRE Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Gigabyte ax370 gaming k5 μητρική , τάση στις μνήμες δεν έχω δώσει εξτρα όσο δίνει απο το profile! μέχρι πόσο είναι safe 1.4? 1.35 νομίζω είναι τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, insGRE είπε Gigabyte ax370 gaming k5 μητρική , τάση στις μνήμες δεν έχω δώσει εξτρα όσο δίνει απο το profile! μέχρι πόσο είναι safe 1.4? 1.35 νομίζω είναι τώρα... Δοκιμασε 1.375v και βαλτες στα 3066. Να φανταστω εχεις ενεργοποιημενο το xmp ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα