Προς το περιεχόμενο

AM4 - Ryzen - CPU + RAM Overclocking Thread

Spartan117

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να ρωτισω  εκνεου για της  μνημες  εχω  παραγγιλει τη αεgis 3000mhz 8gb  αλλα  ειδα οτι   λενε  με τον  ryzen  1200  να παω σε κατι  τετιο  https://www.skroutz.gr/s/12181038/HyperX-Predator-8GB-DDR4-2666MHz-HX426C13PB3-8.html βεβαια  δεν ειναι ουτε αμεσα  διαθέσιμες ούτε  είναι  in  budjet  εσείς  ποιες  θα  προτείνατε  γιατί μου  είπαν  οτι  με των  συγκεκριμένο  επεξεργαστή θα πηγαίνουν  ποιο  αργα αυτες που  εχω επιλεξει  απο οτι  θα πρεπει  ισχυει κατι τετοιο ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

sorry  παιδιά  απλα  εχω  ανχος    να βαλω σωστα και  συμβατα πραγματα 

μια χαρα ειναι οι μνημες που εχεις επιλεξει ,οι hyperx ειναι 2666Mhz οποτε ειναι πιο αργες. Ποια μητρικη εχεις ?

σε μισω λιγο

Αυτο φανταζομαι παει για το ποστ του Σπαρταν ετσι ? :-D μπορουμε να κανουμε μια ομαδα i hate spartan !

Motherboard ASRock AB350M Pro4 (90-MXB520-A0UAYZ)  αυτην  εδω  απλα  βλεπω οτι δεν  υποστιριζει ο cpu  πανω  απο 2666

(cas/HMz)x1000=nanosec speed   μου παν  να  κοιταζω και  αυτω  που δε  πολυ καταλαβα  τη  ακρηβως παιζει με αυτο  εινα αληθεια 

Motherboard ASRock AB350M Pro4 (90-MXB520-A0UAYZ)  αυτην  εδω  απλα  βλεπω οτι δεν  υποστιριζει ο cpu  πανω  απο 2666

Ολοι οι ryzen μεχρι 2666mt/s εχουν υποστηριξη αλλα παιζουν κανονικα παραπανω. Δεν θα εχεις θεμα. Θα παιξουν στα 2933Mhz ,ασε που και αν λεμε τωρα δεν επαιζαν στα 2933 θα μπορουσες ανετα να τις τρεξεις στα 2666mhz οπως  τις hyperx ,οποτε ειναι ακυρο αυτο που σου ειπαν. Παντως μην τις φοβασαι ,τις συγκεκριμενες τις εχουν αρκετα παιδια στο φορουμ και δεν εχουν θεμα.

όποτε  δεν ισχύει ότι  έχουν  μικρο  θέματα  συγχρονισμού και  αποδόσεις  με  ρυζεν ?

Θεματα εχουν απο τα 3200Mhz και πανω. Όσο για την αποδοση με τις μνημες αυτες μια χαρα αποδοση θα εχεις μην κοιτας που μερικοι ψηριζουμε την μαιμου :D

επισης διαβασα πως αν παω στα 3.9 πχ των ryzen 1200 επιδει δεν ειναι καταλήξει χ χανω την εγγύηση του ισχειη κατι τετοιο ?

Αληθεια τωρα αυτα που τα διαβαζεις?

Έχεις εντοπίσει κάποιο θέμα με το 020 bios?

Όχι στο δικό μου σύστημα. Απλά δεν έχει και τρελή διαφορα από το 1701 πέρα απ' ότι κάνει boot με πιο σφιχτά setting στις μνήμες.

• Like 1

το συγκεκριμενο μου το παν στο μαγαζι που τα εχω παραγκιλει οτι αν δεν ειναι x εκδοση ο cpu δεν σε καλπτει η amd για over clock

Ποιο ειναι αυτο το μαγαζι να ξερουμε ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...