Προς το περιεχόμενο

AM4 - Ryzen - CPU + RAM Overclocking Thread

Spartan117

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα ήθελα  να  ρωτήσω  αν  υπάρχει  πρόβλημα   με τους  ρυζεν  που λένε  μερική   με της χαμηλής  συχνότητας  ραμ  πχ 2100 η  2400  ισχύει  ότι  δεν τρέχουν  αρτεια  η  ρυζεν  με τέτοιες  ραμ  ..?   

ρωτάω  γιατί φτιάχνω ένα σύστημα  ρυζεν  για να ειμαι  σίγουρος   παραθέτω και λινκ  με τα  πράγματα  που   λέω να βάλω    https://ibb.co/hR3QdR

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα παιζει μια χαρα απλα χανουν αποδοση αρκετη με χαμηλες μνημες.

Επειδη εισαι για μπατζε συστημα,ξεκινα ετσι οπως εισαι και αργοτερα εαν θες προσθετεις κατι ακριβοτερο.

Παντως με 10-15Ε εξτρα ,βρισκεις και 3000 μνημες.Κατ εμε αξιζει.

Εαν τα βάλω ομως τα 3000 θα τα ρίχνει η μητρική στα 2100 σωστά?

Αν δε βαλεις τη ρυθμιση μεσα απο το bios,ναι.

Αλλα πραγματικα μια επιλογη ειναι,δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.

στην  συγκεκριμένη  motherboard   θα  το βρω  εύκολα ? overclock  είναι  η ρύθμιση που θα  χρειαστεί ? επίσης  θα  ήθελα  να ρωτήσω  θα  παίζει  με  φουλ  απόδοση  ο cpu  με  αυτήν  την  ρύθμιση ?

Μια χαρά είναι το motherboard ... και εύκολα θα δεις και τις μνήμες ... προχώρα και όταν το ετοιμάσεις όπου κολλήσεις ρώτα εδώ μέσα,
Το συγκεκριμένο το έχουν πάρα πολλά παιδιά. 
O επεξεργαστής θα παίξει κανονικά ούτως η άλλως απλά με τις πιο γρήγορες μνήμες σωστά σου είπε ο Dantε θα έχεις ταχύτερο σύστημα.
Τι κάρτα θα βάλεις ? Φαντάζομαι ότι ξέρεις ότι χρειάζεται και κάρτα ? 

στην  συγκεκριμένη  motherboard   θα  το βρω  εύκολα ? overclock  είναι  η ρύθμιση που θα  χρειαστεί ? επίσης  θα  ήθελα  να ρωτήσω  θα  παίζει  με  φουλ  απόδοση  ο cpu  με  αυτήν  την  ρύθμιση ?

Ναι θα το βρεις πανευκολα.

Τεχνικα ναι ειναι overclock αλλα οχι κατι ιδιαιτερο.

Σιγουρα θα αποδιδει καλυτερα με αυτη την επιλογη,ειδικα σε παιχνιδια.

Εχω συστημα με τη συγκεκριμενη μητρικη ,τον ιδιο επεξεργαστη και μνημη 3000 οπου την πηγα 3200.

Για τα χρηματα του αυτο το combo ειναι αψογο.

για  κάρτα  γραφικών  θα  αρχίσω με μια  ρ9 270  που ένας  κολλητός  μου την  δεινει σε  πολύ καλή  τιμη  50 ε  για  προ 18  την θέλω από παιχνίδια σε fhd σε high γραφικά   όχι κάτι  τρομερό  ίσως  και 4κ  προβολή  βίντεο   αν  βρεθουν  χρηματα αργοτερα  σκεφτομουν για  1050 τι  η  ρχ 560   σκεφτόμουν  και  για ι3 8100  αλλα  διαβασα  οτι  δεν  συμφερει  και  οτι  μπορω  να  παω  των ρυζεν 1200  στα 3.7  χωρις  να του μειώσω  των  χρόνο  ζωής  η  να χάσω  την  εγγύηση(με την μαμα ψυχτρα )    και  να φτασω των 8100  σε  επιδωσεις    σωστα ?

Αν κοιτάξεις σε αυτόν τον πίνακα η R9 270 έχει παρόμοιες επιδόσεις με RX560 και ένα κλικ κάτω από την GTX 1050ti. Δεν νομίζω να χρειάζεται να δώσεις λεφτά για καινούρια RX 560 ή GTX 1050ti για να έχεις τις ίδιες ή λίιιιγο καλύτερες επιδόσεις (εφόσον θα έχεις R9 270).

Αν κοιτάξεις σε αυτόν τον πίνακα η R9 270 έχει παρόμοιες επιδόσεις με RX560 και ένα κλικ κάτω από την GTX 1050ti. Δεν νομίζω να χρειάζεται να δώσεις λεφτά για καινούρια RX 560 ή GTX 1050ti για να έχεις τις ίδιες ή λίιιιγο καλύτερες επιδόσεις (εφόσον θα έχεις R9 270).

H 1050ti συγκρίνεται με την r9 280x. Είναι αρκετά καλύτερη της r9 270x.

Προσωπικά δεν μου γεμίζει το μάτι ένα βίντεο-slide show μόνο με γραφήματα χωρίς ούτε ένα βίντεο ούτε μια πληροφορία για drivers κτλ κτλ αλλά είναι βέβαια και στην κρίση και εμπειρία του καθένα

Προσωπικά δεν μου γεμίζει το μάτι ένα βίντεο-slide show μόνο με γραφήματα χωρίς ούτε ένα βίντεο ούτε μια πληροφορία για drivers κτλ κτλ αλλά είναι βέβαια και στην κρίση και εμπειρία του καθένα

Καλά προφανώς ότι αγαπάει ο καθένας. Κάνα 2 βίντεο που είδα ακόμα πάντως σε κάποια τα πάει καλύτερα η 280x σε κάποια άλλα η 1050ti.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...