Προς το περιεχόμενο

AM4 - Ryzen - CPU + RAM Overclocking Thread

Spartan117

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυξανει λεει η sammy την παραγωγη , εκοψε ενα τμημα του 3d nand flash και το εριξε σε ram . Λενε οτι απο Q1 2018 θα αρχισουν να πεφτουν οι τιμες

Btw λεω σημερα να κατσω να δω που φτανει ο 1700 μια που πηρα την Χ62 , 1.28 ειμαι στα 3.8 , πως λετε να προχωρησω ? 1.35 για 3.9 και 1.40 για 4 ή θα χρειαστει παραπανω σιγουρα ?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυξανει λεει η sammy την παραγωγη , εκοψε ενα τμημα του 3d nand flash και το εριξε σε ram . Λενε οτι απο Q1 2018 θα αρχισουν να πεφτουν οι τιμες

Το έριξαν και στα κινητά που όλα θέλουν ddr 4 μνήμες και βρήκαν ευκαιρία να αρμεξουν.

Η τιμή θα πέσει όταν ανοίξει ένα νέο εργοστάσιο στην Κίνα από ότι είχα διαβάσει που αναμένεται τέλος 2018.

Το έριξαν και στα κινητά που όλα θέλουν ddr 4 μνήμες και βρήκαν ευκαιρία να αρμεξουν.

Η τιμή θα πέσει όταν ανοίξει ένα νέο εργοστάσιο στην Κίνα από ότι είχα διαβάσει που αναμένεται τέλος 2018.

Απλα ελεγε ο Kyle (η ο linus δεν ειμαι σιγουρος) οτι αφου αυξανει η σαμμυ οτι θα ακολουθησουν και η hynix , micron ωστε να εκμεταλλευτουν τα προβληματα διαθεσιμοτητας με τις υψιλες τιμες της αγορας....και  οτι οπως ειναι φυσικο το αποτελεσμα θα ειναι να πεσει η ζητηση και να πεσουν και οι τιμες 

Btw λεω σημερα να κατσω να δω που φτανει ο 1700 μια που πηρα την Χ62 , 1.28 ειμαι στα 3.8 , πως λετε να προχωρησω ? 1.35 για 3.9 και 1.40 για 4 ή θα χρειαστει παραπανω σιγουρα ?

4.1 με 1.425 πιάνει ο δικός μου.

• Like 1

Απλα ελεγε ο Kyle (η ο linus δεν ειμαι σιγουρος) οτι αφου αυξανει η σαμμυ οτι θα ακολουθησουν και η hynix , micron ωστε να εκμεταλλευτουν τα προβληματα διαθεσιμοτητας με τις υψιλες τιμες της αγορας....και οτι οπως ειναι φυσικο το αποτελεσμα θα ειναι να πεσει η ζητηση και να πεσουν και οι τιμες

Οι hynix πριν κάνα 2 3 βδομάδες ήταν αρκετά φτηνές. Τις τελευταίες 3 βδομάδες ανεβαίνουν σαν τρελές. 277 Ram πέρσι θα έπερνα 32gb. Αυτοί έχουν το κουτάλι αυτοί και το πιρούνι.

Πάντως να ξέρεις ότι η C6H δεν είναι ίδια με την C6H WiFi και δεν παίρνουν το ίδιο bios . Χειρότερη υποστηρίξει έχει η C6H wifi από την απλή . Άμα θέλεις wifi αγοράζεις μία wifi  από ebay και την βάζεις επάνω . 

H samsung άμα θυμάμαι καλά φτιάχνει και τα Ryzen  B)

Απλα ελεγε ο Kyle (η ο linus δεν ειμαι σιγουρος) οτι αφου αυξανει η σαμμυ οτι θα ακολουθησουν και η hynix , micron ωστε να εκμεταλλευτουν τα προβληματα διαθεσιμοτητας με τις υψιλες τιμες της αγορας....και οτι οπως ειναι φυσικο το αποτελεσμα θα ειναι να πεσει η ζητηση και να πεσουν και οι τιμες

Ανεβαινε σγα σγα και θα το βρεις, μπορει να εισαι κωλοφαρδος σαν τον σπαρταν η μπορει να εισαι γκαντεμης σαν και εμενα...

Πάντως να ξέρεις ότι η C6H δεν είναι ίδια με την C6H WiFi και δεν παίρνουν το ίδιο bios . Χειρότερη υποστηρίξει έχει η C6H wifi από την απλή . Άμα θέλεις wifi αγοράζεις μία wifi από ebay και την βάζεις επάνω .

H samsung άμα θυμάμαι καλά φτιάχνει και τα Ryzen B)

Άλλαξα φίλε μου δες λίγο παραπάνω. Ελπίζω να μην με κάνουν κογξες αύριο από το κατάστημα.

Αυτή έβαλα

Screenshot_20171112-200930.png

Σε ποια games εχεις δει κατω απο 60 με 1080 ? Ελπιζω να μην λες για απλα κακογραμμένα βλεπε deus ex  

Δεν εχει σημασια αν ειναι κακογραμμενα, σημασια εχει αν θελεις να παιξεις αυτα τα παιχνιδια very high @ 60fps. Αλλιως απλα κοβεις οτι θεωρεις περιττο.

Οπότε καλά το σκέφτηκα στα 3 4 χρόνια μια αλλαγή σε volta εφόσον πάω σε 4k οθόνη. Σίγουρα ο 1700 είναι αρκετά future proof.

Μαλλον για skip πανε οι volta αν εισαι ακομα με 1080p, που για tv ειναι μια χαρα ετσι και αλλιως.

Όσες μητρικές και να ψάξεις στο αυγό του Αμερικάνου, για όλες θα έχουν 25-35% κακές κριτικές. 

Τότε να μην αγοράσουμε καμιά.

Το κακό της όλης υποθεσης με αυτές τις απόψεις χρηστών , είναι ότι γράφονται περισσότερο από πονεμένους και όχι από τους ευχαριστημένους.  :-D

Πρεπει να διαβαζεις στα ψιλα γραμματα, κλαιγονται και βαζουν 1/5 για διαφορες βλακειες, αλλα σε καποιες τα rma πανε συννεφο. 

• Like 1

Ανεβαινε σγα σγα και θα το βρεις, μπορει να εισαι κωλοφαρδος σαν τον σπαρταν η μπορει να εισαι γκαντεμης σαν και εμενα...

Θα παω καπου που να αισθανομαι καλα με το voltage , 1.45 ας πουμε χωρις να εχω δυνατοτητα να ρυθμισω τα p-states δεν παω .. Και αυτος ειναι και ο λογος που ειμαι συμφωνος με την αγορα C6H αντι για Prime που λεγανε τα παιδια λιγα ποστ πισω . 

Επισης μπορω να βαλω το bulk 101 ? Να δειχνει 4 και οχι 3.98 ας πουμε ( σε εμενα απο 3.8 δειχνει 3.799 ) θυμαμαι το εκανα στον i7 920 χωρις θεμα αλλα εκει χρονιζαμε μονο με bulk 

Πάντως οι samsung 3200 cl14 ανεβαίνουν αρκετά .

3534 cl14

ραν νες 1234.JPG

Δεν ανεβαίνουν χωρίς λόγο οι τιμές. Ξέρουν ότι οι B die πάνε τραίνο με τους ryzen και φτάνουν σε πολύ υψηλους χρονισμούς με εξαιρετικα timings οπότε βρήκαν λόγο για να τις πάνε στα ύψη.

Δεν ανεβαίνουν χωρίς λόγο οι τιμές. Ξέρουν ότι οι B die πάνε τραίνο με τους ryzen και φτάνουν σε πολύ υψηλους χρονισμούς με εξαιρετικα timings οπότε βρήκαν λόγο για να τις πάνε στα ύψη.

Ολες ανεβηκαν, οι dual rank 3200 cl16 απο 140 εχουν φτασει την 200αρα. Μαλλον υπηρξε γενικη ταση αναβαθμισης αυτο τον χρονο και με την χαμηλη παραγωγη, οι τιμες ανεβηκαν. Και δεν θελω να σε στεναχωρησω, αλλα εχει 1-1.5 μηνα που ανεβηκαν τοσο πολυ και τον προηγουμενο μηνα δεν κυκλοφορησαν οι ryzen, αλλα οι coffee lake, αν και γενικα ειναι περιοδος που παραδοσιακα, στα pc πεφτει χρημα και γινονται πωλησεις, να εισαι σιγουρος για καθε 4 καφεδες ζητημα να πουλιεται ενας ryzen και αυτοι με τους καφεδες, αναγκαζονται να πληρωσουν 2400 και 2666 μνημες σε τιμες που τον σεπτεμβριο επαιζαν οι trident και επαιρνες και ρεστα. Γενικα ειναι κακη περιοδος, αν σε παιρνει τρεναρε το για φεβρουαριο.

• Like 2

Ολες ανεβηκαν, οι dual rank 3200 cl16 απο 140 εχουν φτασει την 200αρα. Μαλλον υπηρξε γενικη ταση αναβαθμισης αυτο τον χρονο και με την χαμηλη παραγωγη, οι τιμες ανεβηκαν. Και δεν θελω να σε στεναχωρησω, αλλα εχει 1-1.5 μηνα που ανεβηκαν τοσο πολυ και τον προηγουμενο μηνα δεν κυκλοφορησαν οι ryzen, αλλα οι coffee lake, αν και γενικα ειναι περιοδος που παραδοσιακα, στα pc πεφτει χρημα και γινονται πωλησεις, να εισαι σιγουρος για καθε 4 καφεδες ζητημα να πουλιεται ενας ryzen και αυτοι με τους καφεδες, αναγκαζονται να πληρωσουν 2400 και 2666 μνημες σε τιμες που τον σεπτεμβριο επαιζαν οι trident και επαιρνες και ρεστα. Γενικα ειναι κακη περιοδος, αν σε παιρνει τρεναρε το για φεβρουαριο.

Το γνωρίζω πριν κάνα μηνα είχαν 50 ευρώ κάτω οι περισσότερες μνήμες σίγουρα και οι coffee ανέβασαν τις τιμές αρκετά. Μέχρι τέλος 2017 πρέπει να έχω κόψει το τιμολόγιο να το περάσω στα έξοδα. 1870 βγήκε 362 είναι το ΦΠΑ που το περνω πίσω. Και τα 1510 που μένουν θα μπουν σαν έξοδα. Αν δεν τον αγοραζα πχ αυτά τα 1510 θα φορολογουνταν και θα έδινα 800 με 900 ευρώ. Οπότε στην τελική είναι σαν να μου βγαίνει 700 ευρώ ο υπολογιστής. Για αυτό και δεν το ψυρίζω με την τιμή τόσο πολύ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...