ultraex2003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 23 λεπτά πριν, kostas123pao είπε Αυτό που παρατήρησα είναι ότι στην b450 tomahawk είχα agesa 1.2.0.7 ενώ στην asus b550 έχω 1.2.0.8. Να δοκιμάσω παλαιότερο BIOS άραγε?? Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι μιλάμε όμως και για άλλη εταιρεία αλλά σε φάση που είμαστε όλοι ψαχνουμε Εχει η Asus σου να γυρίσεις σε προηγούμενο βιος όπως η msi αν ναι δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devastor Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Το agesa 1.2.0.8 έχει θέματα με το memory training τα οποία λύθηκαν στο 1.2.0.Α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas123pao Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, ultraex2003 είπε Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι μιλάμε όμως και για άλλη εταιρεία αλλά σε φάση που είμαστε όλοι ψαχνουμε Εχει η Asus σου να γυρίσεις σε προηγούμενο βιος όπως η msi αν ναι δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις 5 ώρες πριν, Devastor είπε Το agesa 1.2.0.8 έχει θέματα με το memory training τα οποία λύθηκαν στο 1.2.0.Α Θα περιμένω καλυτερα να βγάλει νεο bios με το 1.2.0.Α. Βλέπω η msi το χει βγάλει ήδη εδω και 2 μήνες αλλα η asus ακόμα τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 3933/16 με το τελευταίο επίσημο beta.... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 18 ώρες πριν, Πέτρος είπε Σε εσένα θα έπρεπε να αλλάζει, ναι. Σε εμένα, με Χ370 που έχω μόνο PCIXgen3 είναι λογικό να μένει όπως είναι σε φορτίο. Σε idle, όμως, θα έπρεπε να πέφτουμε και οι δύο σε 16x 1.1 ή 16x 2.0, αν θυμάμαι σωστά (εκτός κι αν αυτό ίσχυε σε παλιότερες γενιές καρτών μόνο). Αντίστοιχα ισχύει και για το Link speed. Μου το έκανε κάποιες φορές στη Vega, ανάλογα την έκδοση οδηγών, να μένει τερματισμένο. Αντίστοιχα, από πρόβλημα BIOS κάποια στιγμή maxαρα σε 8x. bro ! βρηκα ακρη μπηκε βγηκε η καρτα εβαλα και τους τελευταιους drivers και vouala !! ετρεξα και το pci exprerss bandwidth test του 3dmark και ολα οκ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Κατεβαζω σιγα σιγα και τασεις (εχω φτασει 1,42 και ειναι σταθερο ) για να δω που θα κατσουν. Δεδομενου του 2Τ και σχετικα ψηλου tCL ,νομιζω οτι ειναι πολυ καλο latency 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Dantε είπε Κατεβαζω σιγα σιγα και τασεις (εχω φτασει 1,42 και ειναι σταθερο ) για να δω που θα κατσουν. Δεδομενου του 2Τ και σχετικα ψηλου tCL ,νομιζω οτι ειναι πολυ καλο latency σφιξε ειδικα το trfc/tcl να πεσεις και άλλο η χαμήλωσε συχνότητα και σφιξε Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε σφιξε ειδικα το trfc/tcl να πεσεις και άλλο η χαμήλωσε συχνότητα και σφιξε Δυστυχως στις συγκεκριμενες δε βλεπω να πηγαινει πολυ παρακατω το trfc. Κατω απο 600 δυσκολο δηλαδη. Και το tcl το ιδιο. Στο 16 δεν ειναι σταθερες και στο 17 γυρναει το tphyrdl στο 28. Δεν υπαρχει λογος να κατεβασω συχνοτητα, παιρνω πολυ καλα νουμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Dantε είπε Δυστυχως στις συγκεκριμενες δε βλεπω να πηγαινει πολυ παρακατω το trfc. Κατω απο 600 δυσκολο δηλαδη. Και το tcl το ιδιο. Στο 16 δεν ειναι σταθερες και στο 17 γυρναει το tphyrdl στο 28. Δεν υπαρχει λογος να κατεβασω συχνοτητα, παιρνω πολυ καλα νουμερα. ποιο κατω δεν κατεβαινει το trfc ? Ούτε σε ποιο χαμηλη συχνοτητα; πχ στα 3866 δεν κατεβαινει; αν παίξεις με χαμηλό trfc πιστεύω θα ισοφαρίσεις το Latency και με λιγότερο ζόρι στον controller!! Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, ultraex2003 είπε ποιο κατω δεν κατεβαινει το trfc ? Ούτε σε ποιο χαμηλη συχνοτητα; πχ στα 3866 δεν κατεβαινει; αν παίξεις με χαμηλό trfc πιστεύω θα ισοφαρίσεις το Latency και με λιγότερο ζόρι στον controller!! Να χαμηλώσει συχνότητα για να κατεβάσει το tRFC; Γιατί; Αφού τα ns του tRFC μετράνε και με υψηλότερη συχνότητα έχει χαμηλότερα ns. Μόνος λόγος να δοκιμάσει τίποτα 3933/3866 είναι να του δουλέψει το GDM off + 1T + CL17 + 26/26. Αλλά και πάλι καλύτερα μπορεί να είναι στα 4000. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Να χαμηλώσει συχνότητα για να κατεβάσει το tRFC; Γιατί; Αφού τα ns του tRFC μετράνε και με υψηλότερη συχνότητα έχει χαμηλότερα ns. Μόνος λόγος να δοκιμάσει τίποτα 3933/3866 είναι να του δουλέψει το GDM off + 1T + CL17 + 26/26. Αλλά και πάλι καλύτερα μπορεί να είναι στα 4000. bro ναι μου διεφυγε αυτο με τα ns συμφωνω οποτε ας δοκιμασει και αυτα που λες !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Βασικα βρηκα οτι κατω απο 1,42V βγαζει errors, οποτε το αφησα 1,42 (ειναι μια χαρα safe για e-dies) και ξεκινησα να σφιγγω οτι υπαρχει. Ηδη κατεβασα το trcdwr 15 και trfc 600 και περασε το βραδυ 10 cycles tm5 extreme ada777. Θα συνεχισω να κατεβαζω να δω. Θα τα πιασω ενα ενα ολα βασικα. Θα μου παρει καμια βδομαδα αλλα δε μαμιεται 😁 Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από Dantε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, Dantε said: Βασικα βρηκα οτι κατω απο 1,42V βγαζει errors, οποτε το αφησα 1,42 (ειναι μια χαρα safe για e-dies) και ξεκινησα να σφιγγω οτι υπαρχει. Ηδη κατεβασα το trcdwr 15 και trfc 600 και περασε το βραδυ 10 cycles tm5 extreme ada777. Θα συνεχισω να κατεβαζω να δω. Θα τα πιασω ενα ενα ολα βασικα. Θα μου παρει καμια βδομαδα αλλα δε μαμιεται 😁 Μας γάνιασες μ'αυτές τις μνήμες, τέτοιο σήριαλ φέτος, εσύ και ο Σλούκας ποια Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steliosviper Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Με βάλατε στην πρίζα με αυτό το tPHYRDL. Η μόνη αλλαγή σε 2Τ για να πέσει 26. μικρές διαφορές σε εμένα. Τ1 tPHYRDL 28 Τ2 tPHYRDL 26 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas123pao Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Απλά στο 2ο σε μας παίρνει μονο gdm on με 2Τ ή 1Τ. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2023 από kostas123pao 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα