ultraex2003 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 27 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Το έκοψα στις 2.5 ώρες που έκανε το ίδιο πράγμα...380+ προσπάθειες στο συγκεκριμένο τεστ. Ξεκάθαρα κάτι δεν του άρεσε. σε καποιους στραβωνει αγνωστο γιατι επαιξα με 5800Χ BO 5600 B2 και τωρα με 5700Χ Β2 δε ειχα καποιο θεμα τωρα ειμαι με 1.3 G βαριεμαι να παιξω με την 1.4 Β και δε νομιζω οτι θα δωσει και τιποτε παιξε με core cycler οπως ειπα παραπανω Prime95 AVX2 Smallest FFT 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devastor Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δεν βρίσκει και πολλά το AVX2 P95 Smallest δυστυχώς, το δοκιμάσα σε γνωστό unstable CO που ξέρω και είμαι σίγουρος οτι ειναι unstable και πέρασε 4 Iteration 20m/core. 720-720 SSE 20m/Core για αρχή βάλε Πέτρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 44 λεπτά πριν, Devastor είπε Δεν βρίσκει και πολλά το AVX2 P95 Smallest δυστυχώς, το δοκιμάσα σε γνωστό unstable CO που ξέρω και είμαι σίγουρος οτι ειναι unstable και πέρασε 4 Iteration 20m/core. 720-720 SSE 20m/Core για αρχή βάλε Πέτρο Από όσο βλέπω από το uv που έχω (neg offset, προφανώς), χάνω λιγότερο από 2% σε σχέση με το καλύτερο (αλλά unstable, τελικά) co που είχα κάποτε. Με Β0 αρχικό κομμάτι κιόλας, να πάρω τα μισά? Μόνο για το πείραγμα αν θα ασχοληθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devastor Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Το co λειτουργεί κάπως διαφορετικά πειράζοντας το v/f curve του επεξεργαστή ενώ το offset είναι στατικό -30 πχ δεν σημαίνει -30mv αλλά -30 στις τιμές του ήδη υπάρχοντος v/f curve που δίνει η AMD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Devastor είπε Το co λειτουργεί κάπως διαφορετικά πειράζοντας το v/f curve του επεξεργαστή ενώ το offset είναι στατικό -30 πχ δεν σημαίνει -30mv αλλά -30 στις τιμές του ήδη υπάρχοντος v/f curve που δίνει η AMD Ναι ναι, το έχω κατά νου. Απλά επισημαίνω το τελικό, για εμένα, αποτέλεσμα. Για διάφορους λόγους, ποτέ δεν μου λειτούργησε πλήρως το Hydra, από τις αρχικές εκδόσεις, πάντα κάτι (διαφορετικό) έβγαζε πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devastor Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Πέτρος said: Ναι ναι, το έχω κατά νου. Απλά επισημαίνω το τελικό, για εμένα, αποτέλεσμα. Για διάφορους λόγους, ποτέ δεν μου λειτούργησε πλήρως το Hydra, από τις αρχικές εκδόσεις, πάντα κάτι (διαφορετικό) έβγαζε πρόβλημα. Γενικά όλα αυτά τα αυτοματοποιημένα προγράμματα και να λειτουργήσουν οι τιμές που δίνουν παρά είναι τρελές. Προσωπικά εμένα μου έδινε -30 σε όλα τα cores που σε corecycler δεν βγάζει ούτε ένα iteration 720-720 Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2023 από Devastor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Devastor είπε Γενικά όλα αυτά τα αυτοματοποιημένα προγράμματα και να λειτουργήσουν οι τιμές που δίνουν παρά είναι τρελές. Προσωπικά εμένα μου έδινε -30 σε όλα τα cores που σε corecycler δεν βγάζει ούτε ένα iteration 720-720 Έχω την εντύπωση ότι καλύτερα αποτελέσματα θα πάρω αν ξαναπαστώσω τον επεξεργαστή και βγάλω τα 2 κιλά σκόνη που έχει πιάσει η ψύκτρα, πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devastor Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 3 hours ago, Πέτρος said: Έχω την εντύπωση ότι καλύτερα αποτελέσματα θα πάρω αν ξαναπαστώσω τον επεξεργαστή και βγάλω τα 2 κιλά σκόνη που έχει πιάσει η ψύκτρα, πλέον. Μα πριν κανά χρόνο δεν τον παστωσες? Δύσκολα ξεραίνεται η πάστα. Αλλά ναι οι ζεν3 παρά είναι ευαίσθητοι στις θερμοκρασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 13 λεπτά πριν, Devastor είπε Μα πριν κανά χρόνο δεν τον παστωσες? Δύσκολα ξεραίνεται η πάστα. Αλλά ναι οι ζεν3 παρά είναι ευαίσθητοι στις θερμοκρασίες Δεν είμαι σίγουρος...την κάρτα είχα ξεπατωσει τότε. Η ψυκτρα πρέπει να είναι 2+ χρόνια στη θέση της, από όταν μπήκε ο επεξεργαστής. Αν τη βγάλω να την καθαρίσω (θέλει πλύσιμο, δεν σώζεται αλλιώς), αναγκαστικά θα γίνει δουλίτσα και στη σάλτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Στις 13/6/2023 στις 10:25 ΜΜ, Πέτρος είπε Εδώ και μιάμιση ώρα το diagnostic τρέχει instances του cbr23, 1 πυρήνα, για κάποια δευτερόλεπτα, ξανά και ξανά. Έχει μπει σε κάποια λουπα ή έτσι πάει κανονικά η έκδοση αυτή? Το επαθε και μενα. Αλλαξα τον 5800Χ και πηρα καινουργιο που ειναι Β2 και ενω περναει τα τεστ του Prime μια χαρα, οταν ξεκιναει το CB23 μπαινει σε λουπα. Απο οτι ειδα για καποιο λογο νομιζει οτι βγαζει ερρορς και κανει δοκιμη στο επομενο βημα επ απειρο. Ενω στο -30 ηταν stable με το Prime , στο CB ξεκινησε απο -30 και εφτασε μεχρι το 14 και το ελεγε unstable Ε πηρα πρεφα τι παιζει και το εκοψα. Απενεργοποιησα απλα το CB23 test μετα... Το θεμα ειναι χωρις αυτο, με τα απλα test θα πιανει τιποτα; Τις ρυθμισεις του Devastor εχω περασμενες με αυξημενους χρονους και Mannix settings. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Γενικα κατι εχει θεμα η τελευταια εκδοση του Hydra. Δε τρεχει ουτε καποια test του Prime βγαζει error σχετικα με το μεγεθος των FFTs και σταματαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, Dantε είπε Γενικα κατι εχει θεμα η τελευταια εκδοση του Hydra. Δε τρεχει ουτε καποια test του Prime βγαζει error σχετικα με το μεγεθος των FFTs και σταματαει. Μου το βγαζει αυτο το error σε οποια εκδοση και του Hydra και να τρεξω. Συγκεκριμενα λεει incorrect FFTs Values. Ειτε με τις επιλογες που προτεινε ο Devastor ειτε με τις στοκ. Δε μπορω να καταλαβω γιατι το κανει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devastor Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Εγώ λέω αφήστε το Hydra και χεράκι, percore και μ@λ@κιες εγώ προσωπικά δεν κάνω το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Τραβάω ένα ωραιότατο all core negative co και τεστάρω με το corecycler σε συγκεκριμένα FFT 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Devastor είπε Εγώ λέω αφήστε το Hydra και χεράκι, percore και μ@λ@κιες εγώ προσωπικά δεν κάνω το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Τραβάω ένα ωραιότατο all core negative co και τεστάρω με το corecycler σε συγκεκριμένα FFT Προφανως per core με το χερι ειναι τεραστια σπαταλη χρονου. Αφου εχουμε την ευκολια και τη δυνατοτητα γιατι να μη την εκμεταλλευτουμε ομως. Οσο τρεχει το Hydra, μου βγαζει -20 τα γρηγορα cores και -30 ολα τα αλλα. Ειναι αρκετη διαφορα για να την αφησω και να τα τρεξω ολα -20. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devastor Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 8 minutes ago, Dantε said: Προφανως per core με το χερι ειναι τεραστια σπαταλη χρονου. Αφου εχουμε την ευκολια και τη δυνατοτητα γιατι να μη την εκμεταλλευτουμε ομως. Οσο τρεχει το Hydra, μου βγαζει -20 τα γρηγορα cores και -30 ολα τα αλλα. Ειναι αρκετη διαφορα για να την αφησω και να τα τρεξω ολα -20. Και εμένα -30 μου τα έβγαζε, ούτε μισάωρο δεν βγάζανε όμως στο corecycler με 720-720 SSE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα