Πέτρος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Deu164 είπε Το τελευταίο είναι αλλά έχω δοκιμάσει και μερικές παλιότερες, όλες το ίδιο κάνουν ούτε το run ας admin βοηθάει. θα δοκιμάσω chipset driver καινούριο ή χωρίς δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο 11 έχω αλλά μέχρι πριν μια εβδομάδα δούλευε τώρα ξαφνικά μουλάρωσε... Για να τα έπαιξε το os δε νομίζω δεν το χρησιμοποιώ και πολύ το pc τον τελευταίο καιρό ποσό μάλλον να κάνω διάφορα περίεργα... ισως να είναι κάποιο MS update... Χτες είχαν cumulative τα 11, όπως και πριν μια εβδομάδα λογικά. Έχεις 2 ενημερώσεις που μπορεί κάτι να χάλασαν στη συμβατότητα (αυτό που αναφέρει ο @ultraex2003 από αναβάθμιση προκαλείται).
chrisde Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, Deu164 είπε Τα φώτα σας γνωρίζει κάποιος γιατί ξαφνικά το ZenTimings δεν παίζει σωστά και δε διαβάζει τα power tables? Έχεις κάνει disable το LCLK DPM από το bios;
Deu164 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Είχα παλιό chipset driver δεν ξέρω από πότε.... πέρασα τον τελευταίο και έστρωσε Με την ευκαιρία πέρασα και το latest bios μιας και είχα ένα παλιό test εδώ και 6-7 μήνες... Με τη ram δεν άλλαξε κάτι όσο και να έχω χτυπήσει το k@@@ κάτω 1900 στρογγυλό FCLK δεν παίζει χωρίς WHEA πρέπει να κατεβάσω BCLK ένα κλικ (99.9375), εκεί παίζει βράχος Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από Deu164 2
ultraex2003 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 15 ώρες πριν, Deu164 είπε Είχα παλιό chipset driver δεν ξέρω από πότε.... πέρασα τον τελευταίο και έστρωσε Με την ευκαιρία πέρασα και το latest bios μιας και είχα ένα παλιό test εδώ και 6-7 μήνες... Με τη ram δεν άλλαξε κάτι όσο και να έχω χτυπήσει το k@@@ κάτω 1900 στρογγυλό FCLK δεν παίζει χωρίς WHEA πρέπει να κατεβάσω BCLK ένα κλικ (99.9375), εκεί παίζει βράχος Αν δεν μπορείς να παίξεις 1900 fclk ακόμα και με χαμηλή συχνότητα στις μνήμες πχ 3733 μπορεί να έχεις και τρύπα στο βίος έχεις δοκιμάσει να παίξεις παραπάνω; πχ 1933 μου έχει τύχει cpu να μην παίζει 1900 αλλά να παιζει 1933. Fclk
Dantε Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Βρε παιδια εφαγα BSOD σε idle και στο event viewer λεει αυτα. Να ειναι απο το CO; Και πριν κανα διμηνο που ειχα ξαναφαει, ειχα μειωσει -1 ολα τα CO αλλα παλι τα ιδια.
ultraex2003 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Dantε είπε Βρε παιδια εφαγα BSOD σε idle και στο event viewer λεει αυτα. Να ειναι απο το CO; Και πριν κανα διμηνο που ειχα ξαναφαει, ειχα μειωσει -1 ολα τα CO αλλα παλι τα ιδια. μαλλον καποιο core η καποια core σου κρασαρανε δε εισαι σταθερος αλλα συνηθως σκαει σε βαθος χρονου αλλα δεν ειναι βελτιστο να μειωνουμε ολους απο -1 καθε φορα αυθαιρετα το λογικο ειναι να κατσεις να βρεις με core cycler και το hydra pro βοηθαει εδω ολους τους πυρηνες εναν εναν αφου παιζεις με co προσωπικα παιζω με hydra pro και μου τα βρισκει αλλα οκ https://www.overclock.net/threads/corecycler-tool-for-testing-curve-optimizer-settings.1777398/ Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2023 από ultraex2003
Dantε Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 12 ώρες πριν, ultraex2003 είπε μαλλον καποιο core η καποια core σου κρασαρανε δε εισαι σταθερος αλλα συνηθως σκαει σε βαθος χρονου αλλα δεν ειναι βελτιστο να μειωνουμε ολους απο -1 καθε φορα αυθαιρετα το λογικο ειναι να κατσεις να βρεις με core cycler και το hydra pro βοηθαει εδω ολους τους πυρηνες εναν εναν αφου παιζεις με co προσωπικα παιζω με hydra pro και μου τα βρισκει αλλα οκ https://www.overclock.net/threads/corecycler-tool-for-testing-curve-optimizer-settings.1777398/ Και το CoreCycler ομως τις ασταθειες σε φορτιο βρισκει. Εγω τρωω σε idle bsod και αυτα δε τα βρισκει... Θα το τρεξω οπως και να χει για να δω αν βρει κατι. Το θεμα ειναι ,βλεπω να λεει για εξωφρενικα πολλες ωρες αυτος, 12 ωρες το καθε core δηλαδη. Εσυ με τι ρυθμισεις και ποσες ωρες το τρεχεις;
Devastor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 15 hours ago, Dantε said: Βρε παιδια εφαγα BSOD σε idle και στο event viewer λεει αυτα. Να ειναι απο το CO; Και πριν κανα διμηνο που ειχα ξαναφαει, ειχα μειωσει -1 ολα τα CO αλλα παλι τα ιδια. Για παίξε μια στο Hydra με αυτές τις ρυθμίσεις και δές μετά, είμαι με το 1.4B pro. Άλλαξε το profile σε Mannix, βγάλε το hybrid OC και το profile creation και γενικά βάλε οτι ρυθμίσεις έχω βάλει μαζί με τα timers των tests 2
Πέτρος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Εσείς με τις υδρες προ, στείλτε κανένα link αν μπορείτε. Ευχαριστώ.
ultraex2003 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 27 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Εσείς με τις υδρες προ, στείλτε κανένα link αν μπορείτε. Ευχαριστώ. Δες τα email σου 😄 1
leriban Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, ultraex2003 είπε Δες τα email σου 😄 Θα μπορούσα να έχω και εγώ το λινκ αν είναι εύκολο;
ultraex2003 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 31 λεπτά πριν, leriban είπε Θα μπορούσα να έχω και εγώ το λινκ αν είναι εύκολο; οκ bro !! 1
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Εδώ και μιάμιση ώρα το diagnostic τρέχει instances του cbr23, 1 πυρήνα, για κάποια δευτερόλεπτα, ξανά και ξανά. Έχει μπει σε κάποια λουπα ή έτσι πάει κανονικά η έκδοση αυτή?
Devastor Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 20 hours ago, Πέτρος said: Εδώ και μιάμιση ώρα το diagnostic τρέχει instances του cbr23, 1 πυρήνα, για κάποια δευτερόλεπτα, ξανά και ξανά. Έχει μπει σε κάποια λουπα ή έτσι πάει κανονικά η έκδοση αυτή? Κοίτα.. και εγώ και ο @ultraex2003 έχουμε σχετικά καλά bins (Β2) οπότε το hydra δεν crashare Πρός το παρών άστο να τελειώσει, αν σου κολλήσει πάτα το "Phoenix wake up"
Πέτρος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, Devastor είπε Κοίτα.. και εγώ και ο @ultraex2003 έχουμε σχετικά καλά bins (Β2) οπότε το hydra δεν crashare Πρός το παρών άστο να τελειώσει, αν σου κολλήσει πάτα το "Phoenix wake up" Το έκοψα στις 2.5 ώρες που έκανε το ίδιο πράγμα...380+ προσπάθειες στο συγκεκριμένο τεστ. Ξεκάθαρα κάτι δεν του άρεσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα