ultraex2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 ενα run με 15αρια + GDM disable 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devastor Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Θα έλεγα τώρα τι ξέρει το calculator, εδώ έλεγε κάτι 1.05 CCD/IOD για τα 3800 και τα περισσότερα chip το κάνουν με 0.975 Ξεκολλάτε απο το calculator, είναι αρχαίο (ακόμα και τότε χάλια δουλειά έκανε) και έχουν βγεί αρκετά bios update οπου τα πράγματα αλλάζουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daynight Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sev7n Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορεί κάποιος αν έχει την καλοσύνη να με βοηθήσει που θα βρω το bgs alt σε bios MSI X570 A-pro, γιατί βρίσκω μόνο το bgs .. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από sev7n Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, daynight είπε Βάλε νέα έκδοση του AIDA. Αυτή που έχεις δε δουλεύει σωστά και δείχνει ότι να'ναι αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, sev7n είπε Μπορεί κάποιος αν έχει την καλοσύνη να με βοηθήσει που θα βρω το bgs alt σε bios MSI X570 A-pro, γιατί βρίσκω μόνο το bgs .. μεσα στις ρυθμισεις στη ram στο misc item ειναι κατω κατω Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sev7n Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε μεσα στις ρυθμισεις στη ram στο misc item ειναι κατω κατω δεν μου το βγαζει..μου βγαζει μονο τα τρια πρωτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, sev7n είπε δεν μου το βγαζει..μου βγαζει μονο τα τρια πρωτα Τότε εκτός αν παίζει τίποτα με το βίος σου σαν έκδοση εγώ παίζω με το τελευταίο AGESA 1.2.07 δεν σου δίνει αυτήν την επιλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sev7n Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, ultraex2003 είπε Τότε εκτός αν παίζει τίποτα με το βίος σου σαν έκδοση εγώ παίζω με το τελευταίο AGESA 1.2.07 δεν σου δίνει αυτήν την επιλογη Έχω το τελευταίο bios Παίζει να το έβγαλαν από επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, sev7n είπε Έχω το τελευταίο bios Παίζει να το έβγαλαν από επιλογή; Δύσκολα μάλλον δεν το είχε ποτέ Σε μενα Ειταν από το πρώτο βίος και έχω βάλει αρκετά στην πορεία των update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sev7n Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 εκανα downgrade to bios με πεταξε εξω το windows 10 μια ωρα παλευα να το φτιαξω και εν τελει την ρυθμιση παλι δεν την εχει..αληθεια εχω ξενερωσει με την msi και την microsoft και τελικα δεν μπορει κανεις να μου πει πως να ενεργοποιησω το bgs alt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, sev7n είπε εκανα downgrade to bios με πεταξε εξω το windows 10 μια ωρα παλευα να το φτιαξω και εν τελει την ρυθμιση παλι δεν την εχει..αληθεια εχω ξενερωσει με την msi και την microsoft και τελικα δεν μπορει κανεις να μου πει πως να ενεργοποιησω το bgs alt Αλήθεια τι ακριβώς περιμένεις από την ενεργοποίηση του εγώ διάφορες δεν έχω δει από auto σε enable /disable εκτός και αν δε το βλέπω εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sev7n Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Αυτή τη στιγμή είναι το τελευταίο που σκέφτομαι, έχω τεράστιο πρόβλημα με τα windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 4.1Ghz με τάση 1.025.Συνεχίζει και με εντυπωσιάζει ο επεξεργαστής τελικά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, alldaynews είπε 4.1Ghz με τάση 1.025.Συνεχίζει και με εντυπωσιάζει ο επεξεργαστής τελικά οσο βγαζει ο 3600 μου στα 4.500 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα