The__Blade Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Πέτρος είπε 5600Χ έχω. Τις τιμές curve optimizer που δίνει το Project Hydra, τις έχω βάλει απευθείας στο BIOS, δεν χρησιμοποιώ δηλαδή τις υπόλοιπες δυνατότητες του προγράμματος (Hybrid oc) όπως ο ultraex. τις τιμές αυτές από που τις παίρνεις; τώρα τρέχω το diagnostic μετά σε ποια καρτέλα πάω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, The__Blade είπε τις τιμές αυτές από που τις παίρνεις; τώρα τρέχω το diagnostic μετά σε ποια καρτέλα πάω; Έχεις λίγη ώρα μπροστά σου. Όταν τελειώσει το diagnostic, θα στις βγάλει στην κεντρική καρτέλα, εκεί που βλέπεις τώρα τις ρυθμίσεις που τρέχει αυτή τη στιγμή και τις έχει σε log. Πατάς στο έγγραφο που βλέπεις (εκείνες τις σελίδες), copy-paste. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Πέτρος είπε 5600Χ έχω. Τις τιμές curve optimizer που δίνει το Project Hydra, τις έχω βάλει απευθείας στο BIOS, δεν χρησιμοποιώ δηλαδή τις υπόλοιπες δυνατότητες του προγράμματος (Hybrid oc) όπως ο ultraex. πετρο μικρη η διαφορα με το υδρα αλλα υπαρκτη θα συνεχισω με υδρα για να εχω σε idle 0.90 και 3000 μηζ δε τα εχω χωρις υδρα επισης με βολευει η εναλλαγη που κανει στο τι κανω πχ avx/game κλπ ο φιλος που τρεχει υδρα θα αργησει κανα 2 +ωρο το θελει για αρχη θα κανει CO και μετα υβριδικο CO αυτο δε αργει και θα δειχνει οπως φαινεται στο πινακα επισης στο μενου με τις ρυθμισεις να βαλεις να φορτωσει με τα win διοτι εαν σου κανει για καποιο λογο επανεκινηση πανω στο ψαξιμο (μου κρασαρε πυρηνας εμενα )να ξανασυνεχισει μονο του τις διορθωσεις του (αργει λιγο να ξεκινησει το υδρα στην επανεκινηση) Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από ultraex2003 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε πετρο μικρη η διαφορα με το υδρα αλλα υπαρκτη θα συνεχισω με υδρα για να εχω σε idle 0.90 και 3000 μηζ δε τα εχω χωρις υδρα επισης με βολευει η εναλλαγη που κανει στο τι κανω πχ avx/game κλπ ο φιλος που τρεχει υδρα θα αργησει κανα 2 +ωρο το θελει για αρχη θα κανει CO και μετα υβριικο CO αυτο δε αργει και θα δειχνει οπως φαινεται στο πινακα στη θεωρία το Hydra οπωσδήποτε (σου) δίνει καλύτερα αποτελέσματα. Το ζήτημά μου είναι ότι ποτέ δεν μου λειτούργησε σωστά εμένα, δεν φόρτωνε τα αντίστοιχα προφίλ (πχ στο cb έφτασα να βλέπω κάτι 8000 score). Θα δω τώρα το ΣΚ μήπως κάνω μια δοκιμή ακόμα, αν θα λειτουργήσει πια σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Πέτρος είπε στη θεωρία το Hydra οπωσδήποτε (σου) δίνει καλύτερα αποτελέσματα. Το ζήτημά μου είναι ότι ποτέ δεν μου λειτούργησε σωστά εμένα, δεν φόρτωνε τα αντίστοιχα προφίλ (πχ στο cb έφτασα να βλέπω κάτι 8000 score). Θα δω τώρα το ΣΚ μήπως κάνω μια δοκιμή ακόμα, αν θα λειτουργήσει πια σωστά. δε μπορω να καταλαβω γιατι δε σου δουλευει το υδρα εκει που σε ρωταει τι βαζεις ? δες λιγο το tutorial https://docs.google.com/presentation/d/1_j6vB61koOVwEHLrvqt7lh1RYw4XRuoTIeEDtYmnFj0/edit#slide=id.p2 Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 θα δοκιμάσω και γω Υδρα να δω τι βγανει ο 5600 μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, alldaynews είπε θα δοκιμάσω και γω Υδρα να δω τι βγανει ο 5600 μου το χεις το F? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε το χεις το F? οχι δεν εχω κανενα θα το βρω φανταζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, alldaynews είπε οχι δεν εχω κανενα θα το βρω φανταζομαι δες στα email σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, ultraex2003 είπε επισης σου δινει σε idle κατασταση 3.000 mhz με 0.90 reyma ? Εδώ πέφτω σε idle, πλέον 5 ώρες πριν, ultraex2003 είπε δε μπορω να καταλαβω γιατι δε σου δουλευει το υδρα εκει που σε ρωταει τι βαζεις ? Ούτε εγώ βγάζω κάποια άκρη. Με την τελευταία έκδοση δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, θα δείξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Πέτρος είπε Έχεις λίγη ώρα μπροστά σου. Όταν τελειώσει το diagnostic, θα στις βγάλει στην κεντρική καρτέλα, εκεί που βλέπεις τώρα τις ρυθμίσεις που τρέχει αυτή τη στιγμή και τις έχει σε log. Πατάς στο έγγραφο που βλέπεις (εκείνες τις σελίδες), copy-paste. Ωραία τα βρήκα αν βάλω όμως αυτά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το PBO σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, The__Blade είπε Ωραία τα βρήκα αν βάλω όμως αυτά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το PBO σωστά; το pbo το εχεις disable στο βιος το υδρα στο βαζει απο κει και περα με επιλογη enable /disable και διπλα το dinamic που βαζει +10 σε καθε co αν πχ εχεις -10 στο 1 πυρηνα σε βαζει -20 σe run πχ cineb 23 διαβασε το toutorial για να ξερεις τι κανεις και τι βολευει σε σενα να ρυθμισεις οι αναγκες καθενος ειναι διαφορετικες https://docs.google.com/presentation/d/1_j6vB61koOVwEHLrvqt7lh1RYw4XRuoTIeEDtYmnFj0/edit#slide=id.p1 Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, The__Blade είπε Ωραία τα βρήκα αν βάλω όμως αυτά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το PBO σωστά; Aν θέλεις να χρησιμοποιήσεις μόνο τις co τιμές στο BIOS, σου λέει στο report και τί boost μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Εμένα, ας πούμε, μου έβγαλε min 50 και max 200, 200 το έχω και το δοκιμάζω. Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις συνολικά το hydra, το boost είναι αδιάφορο από ότι λέει στο tutorial, το αγνοεί το πρόγραμμα. Τί ρυθμίσεις co σου έβγαλε, τελικά? Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από Πέτρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Aν θέλεις να χρησιμοποιήσεις μόνο τις co τιμές στο BIOS, σου λέει στο report και τί boost μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Εμένα, ας πούμε, μου έβγαλε min 50 και max 200, 200 το έχω και το δοκιμάζω. Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις συνολικά το hydra, το boost είναι αδιάφορο από ότι λέει στο tutorial, το αγνοεί το πρόγραμμα. Τί ρυθμίσεις co σου έβγαλε, τελικά? έτρεχα το 1.0.0.7 αυτό έβγαλε αυτό για το 1 CURVE OPTIMIZER values for BIOS (If you do not plan to use HYDRA) C01 SAFE CO: -5 MID CO: -7 FAST CO: -8 C02 SAFE CO: -6 MID CO: -8 FAST CO: -10 C03 SAFE CO: -17 MID CO: -21 FAST CO: -26 C04 SAFE CO: -7 MID CO: -8 FAST CO: -11 C05 SAFE CO: -12 MID CO: -15 FAST CO: -19 C06 SAFE CO: -14 MID CO: -17 FAST CO: -22 Min CPU Boost Clock Override: 25MHz Για μαξ βοοστ clock δεν λέει τώρα θα τρέξω το 1.2F Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, The__Blade είπε έτρεχα το 1.0.0.7 αυτό έβγαλε αυτό για το 1 CURVE OPTIMIZER values for BIOS (If you do not plan to use HYDRA) C01 SAFE CO: -5 MID CO: -7 FAST CO: -8 C02 SAFE CO: -6 MID CO: -8 FAST CO: -10 C03 SAFE CO: -17 MID CO: -21 FAST CO: -26 C04 SAFE CO: -7 MID CO: -8 FAST CO: -11 C05 SAFE CO: -12 MID CO: -15 FAST CO: -19 C06 SAFE CO: -14 MID CO: -17 FAST CO: -22 Min CPU Boost Clock Override: 25MHz Για μαξ βοοστ clock δεν λέει τώρα θα τρέξω το 1.2F Mε +200 που ήσουν πριν και -5 παντού, λογικό ήταν να σου σκάνε αστάθειες. Έχεις άσχημα νούμερα, γενικά. Με τί TDC/EDC/PPT το έχεις? Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από Πέτρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα