parsifal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 @NiKoSmile για δοκίμασε μία τα δικά μου και δες αν παίρνεις τίποτα καλύτερο σε AIDA64 και λοιπά benchmarks. btw με τον 4650G προσπάθησες καθόλου για 4266-4400 CL18; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, parsifal είπε @NiKoSmile για δοκίμασε μία τα δικά μου και δες αν παίρνεις τίποτα καλύτερο σε AIDA64 και λοιπά benchmarks. btw με τον 4650G προσπάθησες καθόλου για 4266-4400 CL18; Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω και το δικό σου κόπο asap, αν και θυμάμαι όσο χαλάρωνα τα subs έβλεπα αύξηση επιδόσεων, γιαυτό τα περισσότερα τα άφησα σε auto! Μέχρι τα 4133 μπαίνει στα windows αλλά έχω σφάλματα και με χαλαρά timings. Πάνω από τα 4133 βγαίνουν artifacts και κρασάρουν τα windows με το καλημέρα ή πριν το καλημέρα . Σε επόμενο bios θα τεστάρω πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, ioannis__ είπε Για το twr στο overckock.net προτείνουν twr=tcl. Και εννοώ γνωστά άτομα, όχι τυχάρπαστοι. το προτεινουν για ποιο λογο? δινουν καποια εξηγηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για το tWR, όσα έχω μαζέψει για να βγάλω άκρη είναι τα παρακάτω. tWR =(tRAS-tRCDRD)*2 for DR or 2*tWTRL or 2*tRTP Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Μέχρι τα 4133 μπαίνει στα windows αλλά έχω σφάλματα και με χαλαρά timings. Πάνω από τα 4133 βγαίνουν artifacts και κρασάρουν τα windows με το καλημέρα ή πριν το καλημέρα . Σε επόμενο bios θα τεστάρω πάλι. Νομίζω πρέπει να τιγκάρεις Vsoc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, parsifal είπε Νομίζω πρέπει να τιγκάρεις Vsoc. Το φοβάμαι αυτό , ήδη by default είναι 1,10 λόγω ενσωματωμένων όσο έχω διαβάσει. Πόσο είναι το max super safe; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Το φοβάμαι αυτό , ήδη by default είναι 1,10 λόγω ενσωματωμένων όσο έχω διαβάσει. Πόσο είναι το max super safe; 1.2-1.25V νομίζω, αλλά ο buildzoid με 4750G έπαιζε 5500MHz στα 1.15V, single rank βέβαια. https://youtu.be/BdGL-df86ew?t=570 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devastor Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 10 hours ago, ioannis__ said: Για το twr στο overckock.net προτείνουν twr=tcl. Και εννοώ γνωστά άτομα, όχι τυχάρπαστοι. Το προτείνουν όταν τα TWTR είναι αρκετά χαμηλά σε φάση 3/8 πχ κλπ κλπ, η και χαμηλότερα, επίσης το να έχει κάποιος TWR 12 με tRTP 8 δεν κάνει απολύτως τίποτα Καλύτερα να ασχοληθεί κάποιος να ρίξει tCWL απο το TWR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steliosviper Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 διαφορές σε κανονικό και safe mode 3800 15 / 4000 15 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 24/11/2021 στις 8:02 ΜΜ, akoinonitos είπε δεν εχει κανενα νοημα, καλυτερα να δοκιμασεις μπας και παει το tcwl14 και πεσει λιγο το latency ανεβαζοντας το twrrd Ανεβασα ενα step vsoc/vddp/g και αφου ανεβασα twrrd/trrdl στο 6, δοκιμασα tcwl 15, gdm off και 3866/1933 και δεν bootαρε κανενα (οχι και τα 3 μαζι). Ευτυχως εκανε μονο του reset και δεν ασχοληθηκα με clear cmos. Καμια ιδεα? Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ανεβασα ενα step vsoc/vddp/g και αφου ανεβασα twrrd/trrdl στο 6, δοκιμασα tcwl 15, gdm off και 3866/1933 και δεν bootαρε κανενα (οχι και τα 3 μαζι). Ευτυχως εκανε μονο του reset και δεν ασχοληθηκα με clear cmos. Καμια ιδεα? Δεν πρεπει να δεχονται μονο tcwl οι amd αν θυμαμαι καλα ,14 βαλε οχι 15 στα 3800 , 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Αυτή η αναβάθμιση bios τι ρόλο παίζει; Την βλέπω μόνο στο MSI center, δεν υπάρχει στη σελίδα της μητρικής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Αυτή η αναβάθμιση bios τι ρόλο παίζει; Την βλέπω μόνο στο MSI center, δεν υπάρχει στη σελίδα της μητρικής! το λεει ρε ,led firmware update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, akoinonitos είπε το λεει ρε ,led firmware update Δηλαδή δε θα επηρεαστεί το bios, δε θα χάσω ρυθμίσεις; Αυτό με ανησυχεί πιο πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Δηλαδή δε θα επηρεαστεί το bios, δε θα χάσω ρυθμίσεις; Αυτό με ανησυχεί πιο πολύ! Σωσε τις ρυθμισεις σου σε ενα προφιλ. Αλλα δεν βλεπω και τον λογο να το κανεις το update αυτο να σου πω την αληθεια. Εχεις κανενα θεμα με τα led; Ασε που η unify δεν εχει και led. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα