Προς το περιεχόμενο

AM4 - Ryzen - CPU + RAM Overclocking Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

nNR0k5V.png εχω φτασει τις μνημες στα 2800 με στοκ 1,2 v :)

Αλλα τσιμπαω ερρορ στο μεμ τεστ...
Δημοσ.

Ναι μονο και που τοσο καιρο και στα 2666@ που τις ειχα μ πεταγε ενα ερορ καθε λουπα και δεν αντιμετοπισα ποτε μπλε οθονη ουτε crash.....

https://www.skroutz.gr/s/5437960/Crucial-4GB-DDR4-2133Mhz-CT4G4DFS8213.html 2 τετοιες εχω..

Βέβαια θελω να πω πωε σε αλλους ουτε που μπουταρε με τα ιδια σπεκ. Με 1.3v τα ιδια. Στα 1.4 ειναι οκ;

Δημοσ.

Ναι μονο και που τοσο καιρο και στα 2666@ που τις ειχα μ πεταγε ενα ερορ καθε λουπα και δεν αντιμετοπισα ποτε μπλε οθονη ουτε crash.....

https://www.skroutz.gr/s/5437960/Crucial-4GB-DDR4-2133Mhz-CT4G4DFS8213.html 2 τετοιες εχω..

Βέβαια θελω να πω πωε σε αλλους ουτε που μπουταρε με τα ιδια σπεκ. Με 1.3v τα ιδια. Στα 1.4 ειναι οκ;

Τι chipακια εχουν?

Δημοσ.

DRAM Voltage: Επηρεάζει το ποσο σταθερές θα είναι οι μνήμες με overclock, το ποσο μπορείτε να σφίξετε διαφορετικά timings. Να ξέρετε ότι κάποια kit δεν τους αρέσει πάνω από 1.4v voltage και δημιουργεί αστάθεια. Το stock voltage είναι 1.2, 1.35 - 1.4 είναι 100% safe σε όλες τις DDR4 μνήμες. 1.4 - 1.5 είναι safe για Samsung B-die. Πάνω από 1.5 μονο για bench runs και για όσους ξέρουν τι κάνουν.

Δοκίμασε στα 1.35 και βλέπουμε :)

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι με 1.4 τωρα 0 ερρορς τη στιγμη που ειχα γυρω στα 3 ερρορ με 1.2v

Καο να δεις εχω διαβάσει πανω απο 3 φορες τον οδηγο

Ποση ωρα να το αφήσω;

Δημοσ.

Θεωρητικα με αυτα που εχω διαβασει απο εδω και απο εκει το το 1.4v ειναι το ταβανι για 24/7 σε ddr4 που δεν ειναι samsung. Αλλα αυτο δεν μπορω να στο υπογραψω.

Με προλαβε ο Ioaz

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως. Και εγω που το googlαρα αυτο λεει. Το βαλα καρφι στα 1.4 απο τα 1.3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...