Devastor Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 1 minute ago, parsifal said: Ευχαριστώ! Δε δίνει σταθερά αποτελέσματα από run σε run; Σημειωτέον ότι δε με ενδιαφέρει να συγκρίνω με online results, μόνο με τον εαυτό μου πριν και μετά (και κατά τη διάρκεια των νέων tuning sessions που έπονται). Ναι κάνει σκαμπανεβάσματα στο CPU-Game Αν περιμένεις λίγο μπορώ να σου δώσω αποτελέσματα απο demo και απο 292 (η 298 με την 292 δίνουνε ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, Devastor είπε Ναι κάνει σκαμπανεβάσματα στο CPU-Game Αν περιμένεις λίγο μπορώ να σου δώσω αποτελέσματα απο demo και απο 292 (η 298 με την 292 δίνουνε ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα) η 292 με την 298 δεν δινουν ιδια νουμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυριο περιμενω να μου ερθει ο 3700x. Σχετικα με τις μνημες, να βαλω τα safe values του rdc και να δοκιμασω 3600 & 3800 με τα ιδια safe? Επισης, σχετικα με τις αντιστασεις, θα θελουν και αυτα αλλαγες ή να τα αφησω τα ιδια? Με τον 2600 δεν πήγαινε 3600mhz. Φαντάζομαι το θέμα ήταν ο imc του 2600, και ότι θα μπορέσω να πιάσω κάτι καλύτερο με τον 3700χ Παρακατω εχω τα rdc με zen+ 3600 vs zen 2 3600 και zen 2 3600 vs 3800 Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2021 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devastor Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 20 minutes ago, SabotazNic said: Αυριο περιμενω να μου ερθει ο 3700x. Σχετικα με τις μνημες, να βαλω τα safe values του rdc και να δοκιμασω 3600 & 3800 με τα ιδια safe? Επισης, σχετικα με τις αντιστασεις, θα θελουν και αυτα αλλαγες ή να τα αφησω τα ιδια? Με τον 2600 δεν πήγαινε 3600mhz. Φαντάζομαι το θέμα ήταν ο imc του 2600, και ότι θα μπορέσω να πιάσω κάτι καλύτερο με τον 3700χ Παρακατω εχω τα rdc με zen+ 3600 vs zen 2 3600 και zen 2 3600 vs 3800 Βάλε Memory Rank 2 καταρχήν γιατί είναι Dual Rank τα kits σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, Devastor είπε Βάλε Memory Rank 2 καταρχήν γιατί είναι Dual Rank τα kits σου fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 @Devastor Πες μου μια τι πειραζω γενικα bios. Για την ωρα εβαλα αυτα τα timings. (πειραξα τα primary μονο και τα τελευταια 1-7-7-1-5-5-1). Εβαλα fclk 1800 mhz. cpu ειναι stock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 ξεκινησα με αυτα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε ξεκινησα με αυτα: είσαι σε auto vddg/vddp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε είσαι σε auto vddg/vddp? Ναι, δεν τα άλλαξα αυτά. Τι να τα βάλω? Τώρα ξεκίνησα tm5. Έτρεξα κια άλλο ένα πιο πριν για 5 cycles απλα διόρθωσα tras και trc (να βγαίνουν αθροιστικά trcdrd + tcl και tras + trp) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ναι, δεν τα άλλαξα αυτά. Τι να τα βάλω? Τώρα ξεκίνησα tm5. Έτρεξα κια άλλο ένα πιο πριν για 5 cycles απλα διόρθωσα tras και trc (να βγαίνουν αθροιστικά trcdrd + tcl και tras + trp) βάλτα 0,95 vddp και 1 vddg για αρχή, μετά τα κατεβάζεις και άλλο. στον cpu βλέπω vsoc 1.0375. επειδή δεν διάβασα πιο πίσω, έχεις o.c.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε βάλτα 0,95 vddp και 1 vddg για αρχή, μετά τα κατεβάζεις και άλλο. στον cpu βλέπω vsoc 1.0375. επειδή δεν διάβασα πιο πίσω, έχεις o.c.? Όχι ακόμα στο cpu. Βασικά θέλω να βρω stable oc ram για να τρέξω το πρόγραμμα του usmus για oc/uv. Btw στο screenshot πιο πάνω είδα ότι είχα 0.85 vddp. Θα δοκιμάσω 0.9 σε αυτό. Αυτα τα 2 βελτιώνουν temps ή/και stability? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Όχι ακόμα στο cpu. Βασικά θέλω να βρω stable oc ram για να τρέξω το πρόγραμμα του usmus για oc/uv. Btw στο screenshot πιο πάνω είδα ότι είδα 0.85 vddp. Θα δοκιμάσω 0.9 σε αυτό. Αυτα τα 2 βελτιώνουν temps ή/και stability? stability αν έχεις errors, αλλά προφανώς temps. Πρώτα θα βρεις που είσαι σταθερός και μετά θα τα χαμηλώσεις αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε stability αν έχεις errors, αλλά προφανώς temps. Πρώτα θα βρεις που είσαι σταθερός και μετά θα τα χαμηλώσεις αυτά Γενικά με τα timings, πως να κινηθώ μετά? Έχω κάνει 3 cycle και τα ψιλό βλέπω stable. Βέβαια θέλω να μπω και CoD wz γτ και πριν περνούσα tm5, αλλά το cod πετούσε dev error 6068 το οποίο σχετίζεται με κακό memory oc (fun fact, ισχύει και για gpu memory oc, το δοκίμασα με 3070 και αρκετά errors πριν βρω κάτι σταθερό 😛) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Γενικά με τα timings, πως να κινηθώ μετά? Έχω κάνει 3 cycle και τα ψιλό βλέπω stable. Βέβαια θέλω να μπω και CoD wz γτ και πριν περνούσα tm5, αλλά το cod πετούσε dev error 6068 το οποίο σχετίζεται με κακό memory oc (fun fact, ισχύει και για gpu memory oc, το δοκίμασα με 3070 και αρκετά errors πριν βρω κάτι σταθερό 😛) 20 κύκλους ελάχιστο. Και ένα ycruncher αν το περάσει καθαρό για να δεις τα ρεύματα. Το καλύτερο είναί όταν φτάσεις εκεί που θες να ξεκινήσεις να σφίγγεις ρεύματα όσο μπορείς. Επίσης να τρέχεις και κανένα game (πχ sottr) για να σιγουρευτείς ότι παίρνεις επιδόσεις όχι απλά latency κεκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devastor Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 2 hours ago, SabotazNic said: ξεκινησα με αυτα: Βρήκες και εσύ εποχη για αναβάθμιση tFAW = 4x TRRDS είναι νόμος αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα