Devastor Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 4 minutes ago, bebius said: Kαταρχάς, στο linpack ειχα στοκ cpu όταν έκανε restart, τις μνήμες εννοείται τις αλλάζω στο bios. Με το ryzen master έχει περάσει άπειρα τεστ το συστημα, τα περιστασιακά crashes τα είχα και σε στοκ stress test. Το χρησιμοποιώ γιάτι δε θελω σταθερο oc την περισσότερη ώρα και πιστεύω ότι δουλεύει καλά για αλλαγή τάσης και συχνότητας. Αδερφέ μας δουλεύεις έτσι? Όταν ένα CPU γίνεται degrade ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑΘΕΡΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΚ
bebius Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Devastor είπε Αδερφέ μας δουλεύεις έτσι? Όταν ένα CPU γίνεται degrade ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑΘΕΡΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΚ Δε νομίζω ότι δουλεύω κανέναν. Αυτό που λες τι σχεση έχει με το ryzen master που έκανες bold πριν; Για την τάση με ρώτησες αρχικά αλλά δε σχολίασες τις τιμές που σου είπα.
Devastor Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Στο οτι η τάση στο Ryzen Master είναι μπανάνα? Θές να στο αποδείξω? Just now, bebius said: Δε νομίζω ότι δουλεύω κανέναν. Αυτό που λες τι σχεση έχει με το ryzen master που έκανες bold πριν; Για την τάση με ρώτησες αρχικά αλλά δε σχολίασες τις τιμές που σου είπα.
bebius Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Devastor είπε Στο οτι η τάση στο Ryzen Master είναι μπανάνα? Θές να στο αποδείξω? Ναι.
Devastor Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, bebius said: Ναι. Θέλε, μπορείς να το καταλάβεις και μόνος σου δεν είναι δύσκολο, το έχουμε γράψει ίσα με 30 φορές εδώ μέσα Αλλά πάμε πάλι άλλη μια φορά Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από Devastor
bebius Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, Devastor είπε Θέλε, μπορείς να το καταλάβεις και μόνος σου δεν είναι δύσκολο, το έχουμε γράψει ίσα με 30 φορές εδώ μέσα Αλλά πάμε πάλι άλλη μια φορά Εδώ τι βλέπουμε; Ότι το r.m. διαβάζει το VID και όχι το actual;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Θέλω να τρέξω ένα ολονύκτιο, πειράζει να έχω ανοιχτό το hwinfo64; Θέλω να πω πειράζει να τρέχει κάτι από πίσω; Κυρίως το θέλω για να δω μήπως πετάξει κάνα hardware error..
ultraex2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Θέλω να τρέξω ένα ολονύκτιο, πειράζει να έχω ανοιχτό το hwinfo64; Θέλω να πω πειράζει να τρέχει κάτι από πίσω; Κυρίως το θέλω για να δω μήπως πετάξει κάνα hardware error.. εγω μονιμα ανοικτα το εχω !!
Devastor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 3 hours ago, yiannis1991 said: Θέλω να τρέξω ένα ολονύκτιο, πειράζει να έχω ανοιχτό το hwinfo64; Θέλω να πω πειράζει να τρέχει κάτι από πίσω; Κυρίως το θέλω για να δω μήπως πετάξει κάνα hardware error.. Κομπλέ θα είσαι ρε, σιγά τα resources που τρώει το HWinfo αν και προσωπικά το ολονύχτιο είναι overkill 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Devastor είπε Κομπλέ θα είσαι ρε, σιγά τα resources που τρώει το HWinfo αν και προσωπικά το ολονύχτιο είναι overkill Ναι όντως, απλά έτσι για επιπλέον σιγουριά, αφού το βράδυ κοιμάμαι έτσι και αλλιώς
kkatzos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 48 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ναι όντως, απλά έτσι για επιπλέον σιγουριά, αφού το βράδυ κοιμάμαι έτσι και αλλιώς Τι επιπλέον σιγουριά... Έχεις περάσει περισσότερες ώρες σε stress testing από ότι όλοι εδώ μέσα μαζί. 😂
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, kkatzos είπε Τι επιπλέον σιγουριά... Έχεις περάσει περισσότερες ώρες σε stress testing από ότι όλοι εδώ μέσα μαζί. 😂 Με fastboot disabled και με 3400 και πάνω όχι. Απλά μέσα στη μέρα το χρειάζομαι το PC, δεν μπορώ να το "κλείσω" για 4-5 ώρες..
Devastor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 1 minute ago, kkatzos said: Τι επιπλέον σιγουριά... Έχεις περάσει περισσότερες ώρες σε stress testing από ότι όλοι εδώ μέσα μαζί. 😂 Τι θα έρθει πρώτο? Το 100% σίγουρο overclock του Γιάννη ή το εμβόλιο ? 5 minutes ago, yiannis1991 said: Με fastboot disabled και με 3400 και πάνω όχι. Απλά μέσα στη μέρα το χρειάζομαι το PC, δεν μπορώ να το "κλείσω" για 4-5 ώρες.. Λοιπόν πάμε φτου και πάλι απο την αρχή γιατί τσάμπα βασανίζεσαι τόσο καιρό με stock CPU και μόνο την μνήμη στα 3466 τεστάρεις με Αυτό εδώ το ΤΜ5 Config, υπόψην οτι είναι ρυθμισμένο να φτάσει το IMC στα άκρα Βάζεις μετά το CPU Overclock που θές και τρέχεις Linpack Extreme 1.1.1 20 runs με την 14GB μνήμη Αν τα πέρασεις όλα αυτά καλορίζικο και μην ξανα ασχοληθείς με σταθερότητα
Steliosviper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αλλαγή μνημών από flare x σε GSkill Trident z 3600 cl 15-15-15 (F4-3600C15D-16GTZ). Δυσκολεύομαι να τις σταθεροποιήσω. Τις έχει κάποιος δουλέψει; Είμαι με Β450 tomahawk max. Εδω είναι σταθερές αλλά αν σφίξω κάτι ακόμα έχω error.... Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από Steliosviper
nickk0kkav Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Steliosviper είπε Αλλαγή μνημών από flare x σε GSkill Trident z 3600 cl 15-15-15 (F4-3600C15D-16GTZ). Δυσκολεύομαι να τις σταθεροποιήσω. Τις έχει κάποιος δουλέψει; Είμαι με Β450 tomahawk max. Εδω είναι σταθερές αλλά αν σφίξω κάτι ακόμα έχω error.... Τι άλλο να σφίξεις δηλαδή? Μπόμπα είναι 👍 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα