IoaZ Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Warlord1981 είπε Αρα τελικα ειναι unstable ακομα? Με αυτη τη λογικη πρεπει να τρεχουμε 2-3 διαφορετικα overnight για να το σιγουρεψουμε? Οποτε να γυρισω το VSOC default (αφου πιθανον δεν εκανε και κατι) και καθε φορα πριν μπω σε κανα game να τρεχω κανα 10λεπτο HCI να δω αν εχει γινει reboot με το σωστο training ? Ναι αλλα εγω ο κακομοιρης προσπαθω να παιξω stable τα XMP, χωρις κανενα oc, 3600/c16 σε Χ370 φυσικα αλλα οκ Το vsoc βοηθάει στην σταθερότητα της ram Αυτό έχω παρατηρήσει στον 1600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warlord1981 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 33 λεπτά πριν, IoaZ είπε Το vsoc βοηθάει στην σταθερότητα της ram Αυτό έχω παρατηρήσει στον 1600 VSOC 1.125V ομως μηπως ειναι υπερβολικο; Ή ειναι safe? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα😋 Msi b450 pro vdh max Ryzen 3 3200g Έχω βάλει μια single rank Crusial Ballistix Sport Lt 8gb 3200mhz, την οποία την αναγνωρίζει στα 2400.Πως θα την τρέξω στα 3200mhz ; Είμαι λίγο άσχετη 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 25 λεπτά πριν, funkopop είπε Ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα😋 Msi b450 pro vdh max Ryzen 3 3200g Έχω βάλει μια single rank Crusial Ballistix Sport Lt 8gb 3200mhz, την οποία την αναγνωρίζει στα 2400.Πως θα την τρέξω στα 3200mhz ; Είμαι λίγο άσχετη 😅 Πρέπει να πας στα bios και να ενεργοποιήσεις το ΧΜP προφίλ, πιθανώς να είναι στην overclocking καρτέλα. Απλά να ξέρεις ότι θα έχεις πτώση στην απόδοση επειδή δεν είσαι dual channel. Καλό θα ήταν στο μέλλον να πάρεις άλλο ένα ίδιο dimmακι των 8 giga.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Πρέπει να πας στα bios και να ενεργοποιήσεις το ΧΜP προφίλ, πιθανώς να είναι στην overclocking καρτέλα. Απλά να ξέρεις ότι θα έχεις πτώση στην απόδοση επειδή δεν είσαι dual channel. Καλό θα ήταν στο μέλλον να πάρεις άλλο ένα ίδιο dimmακι των 8 giga.. Θα αναβαθμίσω σε λίγο καιρό σε 16gb με 2 dimm, το’χω στο πρόγραμμα Χρειάζεται να αλλάξω τίποτα άλλο ή απλά επιλέγω την ταχύτητα που θέλω να τρέξει η μνήμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, funkopop είπε Θα αναβαθμίσω σε λίγο καιρό σε 16gb με 2 dimm, το’χω στο πρόγραμμα Χρειάζεται να αλλάξω τίποτα άλλο ή απλά επιλέγω την ταχύτητα που θέλω να τρέξει η μνήμη; Λογικά θα έχει δύο προφιλ. Ένα στα 2900 κάτι και ένα στα 3200. Βάλε το 3200 και τέλος. Σε εμένα που έχω και εγώ MSI μητρική, μου αλλάζει το cpu curve της ψήκτρας του cpu μόλις ενεργοποιήσω το XMP. Αν το κάνει και σε εσένα, άλλαξε το και βάλτο όπως το έχεις συνήθως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Warlord1981 είπε VSOC 1.125V ομως μηπως ειναι υπερβολικο; Ή ειναι safe? Δεν ξέρω για τα ryzen 3000 αλλά για τα 1xxx είναι safe τα 1.15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 16 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Λογικά θα έχει δύο προφιλ. Ένα στα 2900 κάτι και ένα στα 3200. Βάλε το 3200 και τέλος. Σε εμένα που έχω και εγώ MSI μητρική, μου αλλάζει το cpu curve της ψήκτρας του cpu μόλις ενεργοποιήσω το XMP. Αν το κάνει και σε εσένα, άλλαξε το και βάλτο όπως το έχεις συνήθως.. Να πάω εκεί που λέει DRAM Frequency και από auto απλά να το ρυθμίσω στο 3200; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, funkopop είπε Να πάω εκεί που λέει DRAM Frequency και από auto απλά να το ρυθμίσω στο 3200; Εκεί που λέει A-XMP πάτα και επέλεξε το προφίλ 1 ή 2 από όσο βλέπω ίδια είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Εκεί που λέει A-XMP πάτα και επέλεξε το προφίλ 1 ή 2 από όσο βλέπω ίδια είναι χωρίς να πειράξω το frequency; Θα αλλάξει μόνο του;😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, funkopop είπε χωρίς να πειράξω το frequency; Θα αλλάξει μόνο του;😅 ναι θα αλλάξει μόνο του ότι ρυθμίσεις χρειάζεται μην ανησυχείς 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε ναι θα αλλάξει μόνο του ότι ρυθμίσεις χρειάζεται μην ανησυχείς 😛 Τέλεια😇Ευχαριστώ πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raul7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 58 λεπτά πριν, funkopop είπε χωρίς να πειράξω το frequency; Θα αλλάξει μόνο του;😅 Κανονικά αλλάζει μόνο του, αλλά υπάρχει πιθανότητα να φάει κόλλημα και να μην αλλάξει, στην δική μου νομίζω το έχει κάνει. Εάν σκαλώσει συνεχίζεις να έχεις επιλεγμένο το A-XMP: Profile 1 και απλά διαλέγεις μόνη σου 3200 στο adjusted dram frequency, δεν πειράζεις τίποτα άλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Καλύτερα το προφίλ 2. Σε εμένα αυτό δουλεύει στα 3200.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 21 λεπτά πριν, raul7 είπε Κανονικά αλλάζει μόνο του, αλλά υπάρχει πιθανότητα να φάει κόλλημα και να μην αλλάξει, στην δική μου νομίζω το έχει κάνει. Εάν σκαλώσει συνεχίζεις να έχεις επιλεγμένο το A-XMP: Profile 1 και απλά διαλέγεις μόνη σου 3200 στο adjusted dram frequency, δεν πειράζεις τίποτα άλλο. Πάτησα εκει στο a-xmp το 1 και την πήγε στο 3200 χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο, ούτε κόλλησε ούτε τίποτα(πάλι καλά😬) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα