malakudi Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, kkatzos είπε Δεν υπάρχουν CJR dual rank 8GB. Τα dual rank CJR είναι σε 16άρια DIMMs. Απλα το RTC μερικές φορές λέει ότι του κατέβει. Αν το ξανατρέξει ο φίλος μπορεί να του βγάλει άλλα. Το θέμα με τις CJR είναι ότι έχουν μεγάλη διακύμανση σε binning. Δεν είναι σαν τις E-Die που λίγο πολύ ξέρεις τι να περιμένεις. Tfaw 1 βλέπω επίσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, bebius είπε Η ταχύτητα που έπαιξε είναι τα 3400: To test είναι εντάξει νομίζω, σωστά; Οι 2 κύκλοι είναι λίγο σε tm5 σε μενα μετά τον 3-4 κύκλο σκαγανε error οπότε 8-10 κύκλοι μινιμουν αν περνούσα 10 κύκλους δε είχα κανένα θέμα μετά (προσωπική εκτίμηση) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Παιδιά επιμένω χρειάζεται και HCI. Αρκετές φορές έβγαζε ΤΜ5 10 κύκλους κομπλέ και έτρωγε error στο HCI σε λιγότερο από μία ώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δέκα κύκλους έκανα πριν και ήταν κομπλέ. Στην πορεία θα τεστάρω και με HCI. Πάω να δοκιμάσω τα safe settings. Edit: Έτρεξα 4 κυκλάμινα με τα safe settings, όλα κομπλέ. Να προχωρήσω με σφίξιμο; Πώς; Ή να κάνω εκτενές testing τώρα; Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από bebius 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 58 λεπτά πριν, bebius είπε Δέκα κύκλους έκανα πριν και ήταν κομπλέ. Στην πορεία θα τεστάρω και με HCI. Πάω να δοκιμάσω τα safe settings. Edit: Έτρεξα 4 κυκλάμινα με τα safe settings, όλα κομπλέ. Να προχωρήσω με σφίξιμο; Πώς; Ή να κάνω εκτενές testing τώρα; Βάλε παιγνίδι και δες πως πάει για 2-3 ώρες. Σε εμένα, οποιαδήποτε αστάθεια, τελικά, την "έβρισκε" το BFV αφού ζόριζε όλο το σύστημα μαζί και με δεδομένες τις υπόλοιπες σταθερές ρυθμίσεις (επεξεργαστής/κάρτα), ήταν θέμα RAM. Το ΧΜΡ σου, που δουλεύει, παίρνει άνετα σφίξιμο πάντως. Ίσως όχι κάτι συγκλονιστικό στα primaries, αλλά σίγουρα μπορείς να κερδίσεις πράγματα. Αυτό εκεί είναι προφίλ για μπύρες κατακαλόκαιρο. Κάνε πάντως τις δοκιμές σου εδώ που είσαι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, bebius είπε Με το Με το BFV δεν έχω ασχοληθεί οπότε δε μπορώ να συγκρίνω. Με χαμηλωμένα γραφικά, στο Pubg εχω μεγαλες διακυμάνσεις και πολλές φορες μεσο όρο 90-110 ανάλογα με το χάρτη κλπ., στο Warzone μέσο ορο 110 με dips στα 80-90. Με ενδιαφέρει γενικά το οc και θέλω να το πουσαρω κι άλλο μεχρι να βάλουμε τους 4xxx. Mε αυτά τα settings είμαι συνέχεια σε 99% usage και 90 έως 150 fps, όταν ρολάρει ο χάρτης, είμαι σταθερά 130-140 frames Πριν λίγο έβλεπα τον whacky να παίζει στο vikendi Και να έχει τραμπάλα frames 100-140... με Nvidia & intel Είναι το παιχνίδι παράξενο Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 22 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Βάλε παιγνίδι και δες πως πάει για 2-3 ώρες. Σε εμένα, οποιαδήποτε αστάθεια, τελικά, την "έβρισκε" το BFV αφού ζόριζε όλο το σύστημα μαζί και με δεδομένες τις υπόλοιπες σταθερές ρυθμίσεις (επεξεργαστής/κάρτα), ήταν θέμα RAM. Το ΧΜΡ σου, που δουλεύει, παίρνει άνετα σφίξιμο πάντως. Ίσως όχι κάτι συγκλονιστικό στα primaries, αλλά σίγουρα μπορείς να κερδίσεις πράγματα. Αυτό εκεί είναι προφίλ για μπύρες κατακαλόκαιρο. Κάνε πάντως τις δοκιμές σου εδώ που είσαι τώρα. Πετράν συμφωνώ απόλυτα για τις real world δοκιμές οπως τα παιχνίδια. Με το doom eternal τις προάλλες βρήκα αστάθεια στο undervolt της gpu που δεν έβγαινε σε κανένα benchmark. Γιατι να ασχοληθώ με το xmp αφου στήνω κάτι πιο γρήγορο; Θα ανεβάσω και φωτός με aida πριν και μετα αργότερα αλλά νομίζω ότι είμαι >10% στο read. Τι εννοείς για μπύρες κατακαλοκαιρο; Ότι είναι efficient και δροσερό; 18 λεπτά πριν, leros2004 είπε Mε αυτά τα settings είμαι συνέχεια σε 99% usage και 90 έως 150 fps, όταν ρολάρει ο χάρτης, είμαι σταθερά 130-140 frames Πριν λίγο έβλεπα τον whacky να παίζει στο vikendi Και να έχει τραμπάλα frames 100-140... με Nvidia & intel Είναι το παιχνίδι παράξενο Έχουμε παρόμοιες ρυθμίσεις, κάνα δυο τις έχω πιο κάτω. Δε βλέπω συχνά 99% πάντως. Καλα ναι, η νεα vikendi όντως το πάει rollercoaster το σύστημα. Ανοιξα πρίν λιγο Fortnite σε map με respawn και ειχα σε σημεία με πολυ κόσμο 80 frames με την 5700 xt να παίζει γύρω στα 1500mhz. Αυτό δεν ειναι ξεκάθαρο cpu bottleneck; Το οποίο βελτιώνεται με πιο γρήγορη ram; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, bebius είπε Γιατι να ασχοληθώ με το xmp αφου στήνω κάτι πιο γρήγορο; Θα ανεβάσω και φωτός με aida πριν και μετα αργότερα αλλά νομίζω ότι είμαι >10% στο read. Τι εννοείς για μπύρες κατακαλοκαιρο; Ότι είναι efficient και δροσερό; Έχουμε παρόμοιες ρυθμίσεις, κάνα δυο τις έχω πιο κάτω. Δε βλέπω συχνά 99% πάντως. Καλα ναι, η νεα vikendi όντως το πάει rollercoaster το σύστημα. Ανοιξα πρίν λιγο Fortnite σε map με respawn και ειχα σε σημεία με πολυ κόσμο 80 frames με την 5700 xt να παίζει γύρω στα 1500mhz. Αυτό δεν ειναι ξεκάθαρο cpu bottleneck; Το οποίο βελτιώνεται με πιο γρήγορη ram; Από τη στιγμή που το ΧΜΡ σου είναι σίγουρα σταθερό και λειτουργεί, είναι μια καλή βάση για να δούμε κάποια δεδομένα (procODT, RTTs, DrvStr) και επιπλέον κάποιες άλλες ρυθμίσεις τι αποτέλεσμα έχουν. Υπάρχει περίπτωση, όπως σου έγραψαν παραπάνω, να έχεις εντελώς σάπιο IMC (όπως κι εγώ, από ότι έχω καταλάβει) και να μη μπορείς να κάνεις θαύματα. Από την άλλη, πήγες στα 3400 (κέρδισες πολλά σε mem b/w) με ελάχιστα πιο χαλαρά timings (ίσως και πιο σφικτά σε κάποια σημεία), οπότε κάτι γίνεται. Αν θες και δεν βαριέσαι (αφού σώσεις το παραπάνω προφίλ στα 3400 που είσαι τώρα και φαίνεται σταθερό), δοκίμασε να φορτώσεις το ΧΜΡ, να μπουτάρει κανονικά το σύστημα, επανεκκίνησε και μπες BIOS και βάλε τα πρώτα 16-16-16-16, και δες αν είσαι σταθερός. Αν είσαι, δοκίμασε τώρα να βάλεις τα επόμενα 36-54 (ακριβώς με τη σειρά που στα βγάζει το RTC) και ξαναδές. Αν όχι, 16-17-17-17-38-56. Για 3200, θεωρώ σχεδόν αδύνατο με CJR να μην λειτουργούν αυτά. Τα 14ρια που έβαλες στην αρχή, ίσως είναι λίγο αισιόδοξα. Μπορείς να επιλέξεις το V2 προφίλ στο DramCalc, που είναι λίγο πιο χαλαρό (σε εμένα δεν έχουν δουλέψει ποτέ, έτσι κι αλλιώς...πάντα με το χέρι ότι έχω καταφέρει). Το tRFC σου παραμένει εξωφρενικό, είτε στα 3200 είτε στα 3400. Με το ΧΜΡ προφίλ που είναι σίγουρα σταθερό, δοκίμασε να το κατεβάζεις 40-40 κάθε φορά και να βλέπεις τι γίνεται. Μόλις βρεις αστάθεια, ανέβασέ το 20 και ξαναδοκίμασε. Μόλις βρεις το ελάχιστο σταθερό στα 3200, μπορούμε να υπολογίσουμε κάποια πράγματα για τα παραπάνω. Είναι πολλές οι παράμετροι, δυστυχώς, και πάντα υπάρχει και το ποσοστό που τα "σιγουράκια" δεν λειτουργούν. Αν βαριέσαι, μείνε στο 3400 (αν αποδειχθεί σταθερό τελικά) να δούμε αν μπορεί να σφίξει. Το PUBG, από όσο ξέρω είναι μόνιμα σε κατάσταση beta...δεν είναι αξιόπιστο για έλεγχο επιδόσεων, καρτών, οτιδήποτε. Υπάρχει το SoTTR demo στο steam, το οποίο σου δίνει πρόσβαση στο built-in benchmark και βγάζει ακριβή και επαναλήψιμα αποτελέσματα για cpu+gpu, οπότε μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Τέλος (sorry για τα πολλά και ανάκατα), το "μπύρες το κατακαλόκαιρο" ήταν σχήμα λόγου για το πόσο "τεμπέλικο" είναι αυτό το ΧΜΡ προφίλ...πρέπει να λειτουργεί και με το ρεύμα πεσμένο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Από τη στιγμή που το ΧΜΡ σου είναι σίγουρα σταθερό και λειτουργεί, είναι μια καλή βάση για να δούμε κάποια δεδομένα (procODT, RTTs, DrvStr) και επιπλέον κάποιες άλλες ρυθμίσεις τι αποτέλεσμα έχουν. Υπάρχει περίπτωση, όπως σου έγραψαν παραπάνω, να έχεις εντελώς σάπιο IMC (όπως κι εγώ, από ότι έχω καταλάβει) και να μη μπορείς να κάνεις θαύματα. Από την άλλη, πήγες στα 3400 (κέρδισες πολλά σε mem b/w) με ελάχιστα πιο χαλαρά timings (ίσως και πιο σφικτά σε κάποια σημεία), οπότε κάτι γίνεται. Αν θες και δεν βαριέσαι (αφού σώσεις το παραπάνω προφίλ στα 3400 που είσαι τώρα και φαίνεται σταθερό), δοκίμασε να φορτώσεις το ΧΜΡ, να μπουτάρει κανονικά το σύστημα, επανεκκίνησε και μπες BIOS και βάλε τα πρώτα 16-16-16-16, και δες αν είσαι σταθερός. Αν είσαι, δοκίμασε τώρα να βάλεις τα επόμενα 36-54 (ακριβώς με τη σειρά που στα βγάζει το RTC) και ξαναδές. Αν όχι, 16-17-17-17-38-56. Για 3200, θεωρώ σχεδόν αδύνατο με CJR να μην λειτουργούν αυτά. Τα 14ρια που έβαλες στην αρχή, ίσως είναι λίγο αισιόδοξα. Μπορείς να επιλέξεις το V2 προφίλ στο DramCalc, που είναι λίγο πιο χαλαρό (σε εμένα δεν έχουν δουλέψει ποτέ, έτσι κι αλλιώς...πάντα με το χέρι ότι έχω καταφέρει). Το tRFC σου παραμένει εξωφρενικό, είτε στα 3200 είτε στα 3400. Με το ΧΜΡ προφίλ που είναι σίγουρα σταθερό, δοκίμασε να το κατεβάζεις 40-40 κάθε φορά και να βλέπεις τι γίνεται. Μόλις βρεις αστάθεια, ανέβασέ το 20 και ξαναδοκίμασε. Μόλις βρεις το ελάχιστο σταθερό στα 3200, μπορούμε να υπολογίσουμε κάποια πράγματα για τα παραπάνω. Είναι πολλές οι παράμετροι, δυστυχώς, και πάντα υπάρχει και το ποσοστό που τα "σιγουράκια" δεν λειτουργούν. Αν βαριέσαι, μείνε στο 3400 (αν αποδειχθεί σταθερό τελικά) να δούμε αν μπορεί να σφίξει. Το PUBG, από όσο ξέρω είναι μόνιμα σε κατάσταση beta...δεν είναι αξιόπιστο για έλεγχο επιδόσεων, καρτών, οτιδήποτε. Υπάρχει το SoTTR demo στο steam, το οποίο σου δίνει πρόσβαση στο built-in benchmark και βγάζει ακριβή και επαναλήψιμα αποτελέσματα για cpu+gpu, οπότε μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Τέλος (sorry για τα πολλά και ανάκατα), το "μπύρες το κατακαλόκαιρο" ήταν σχήμα λόγου για το πόσο "τεμπέλικο" είναι αυτό το ΧΜΡ προφίλ...πρέπει να λειτουργεί και με το ρεύμα πεσμένο! Πέτρο καταρχάς ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τη βοήθεια σου. Η αλήθεια είναι ότι έχω ήδη ρίξει πολύ χρόνο αλλά θα συνεχίσω με αυτό που προτείνεις αν είναι να πάρουμε κάποια αξιόλογα στοιχεία. Δεν κατάλαβα καλά τη σειρά των ενεργειών που προτείνεις. Πρώτα να βρω το ελάχιστο tRFC με τα xmp defaults; Ή να ρίξω πρώτα τα timings του xmp σε 16-16-16-16; Το τωρινό σετάρισμα πάντως τεσταρίστηκε 15 κύκλους TM5, 70 λεπτά prime95 blend test και κανά 3ωρο Fortnite. Ορίστε και το πριν και το μετά: Απο benchmarks έχω και το 3DMark, δε νομίζω ότι χρειάζομαι κάτι άλλο. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από bebius Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 39 λεπτά πριν, bebius είπε Πέτρο καταρχάς ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τη βοήθεια σου. Η αλήθεια είναι ότι έχω ήδη ρίξει πολύ χρόνο αλλά θα συνεχίσω με αυτό που προτείνεις αν είναι να πάρουμε κάποια αξιόλογα στοιχεία. Δεν κατάλαβα καλά τη σειρά των ενεργειών που προτείνεις. Πρώτα να βρω το ελάχιστο tRFC με τα xmp defaults; Ή να ρίξω πρώτα τα timings του xmp σε 16-16-16-16; Το τωρινό σετάρισμα πάντως τεσταρίστηκε 15 κύκλους TM5, 70 λεπτά prime95 blend test και κανά 3ωρο Fortnite. Ορίστε και το πριν και το μετά: Απο benchmarks έχω και το 3DMark, δε νομίζω ότι χρειάζομαι κάτι άλλο. Ναι, τα έγραψα ανάκατα. Αξίζει σίγουρα να βρεις πόσο μπορείς να ρίξεις το tRFC. Έγραψα για τα 3200/ΧΜΡ επειδή είναι δοκιμασμένο προφίλ καιρό τώρα, ξέρουμε ότι είναι σταθερό 100%, οπότε όποια αστάθεια βρεθεί από τις διάφορες δοκιμές θα ξέρουμε ότι είναι από εκεί. Αφού το 3400 προφίλ σου φαίνεται πως είναι εξίσου σταθερό (κρατάς μια πισινή, αλλά με 10 κύκλους ΤΜ5 είσαι κατά 99% ήρεμος), μπορείς να κάνεις την ίδια δοκιμή που προτείνω με το κατέβασμα 40-40 κι εκεί, πλέον). Με τα αποτελέσματά σου, φαίνεται πως κέρδισες αρκετά σε b/w και κάτι ψιλά σε latency. Πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο, δοκίμασε το ίδιο προφίλ στα 3466 μήπως κι εκεί είσαι καλά. Αν όχι, γυρνάς στα 3400 και κατεβάζεις το tRFC όπως είπαμε, δοκιμάζοντας. Μόλις βρεις το εκεί όριό σου, πάμε για τα επόμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ναι, τα έγραψα ανάκατα. Αξίζει σίγουρα να βρεις πόσο μπορείς να ρίξεις το tRFC. Έγραψα για τα 3200/ΧΜΡ επειδή είναι δοκιμασμένο προφίλ καιρό τώρα, ξέρουμε ότι είναι σταθερό 100%, οπότε όποια αστάθεια βρεθεί από τις διάφορες δοκιμές θα ξέρουμε ότι είναι από εκεί. Αφού το 3400 προφίλ σου φαίνεται πως είναι εξίσου σταθερό (κρατάς μια πισινή, αλλά με 10 κύκλους ΤΜ5 είσαι κατά 99% ήρεμος), μπορείς να κάνεις την ίδια δοκιμή που προτείνω με το κατέβασμα 40-40 κι εκεί, πλέον). Με τα αποτελέσματά σου, φαίνεται πως κέρδισες αρκετά σε b/w και κάτι ψιλά σε latency. Πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο, δοκίμασε το ίδιο προφίλ στα 3466 μήπως κι εκεί είσαι καλά. Αν όχι, γυρνάς στα 3400 και κατεβάζεις το tRFC όπως είπαμε, δοκιμάζοντας. Μόλις βρεις το εκεί όριό σου, πάμε για τα επόμενα. Αρχικά δοκίμασα με timings 16-19-19-19-39-58 σύμφωνα με τις οδηγίες του @malakudi και η μεγαλύτερη ταχύτητα που πέτυχα ήταν 3400. Στη συνέχεια έσφιξα στα safe timings του DRC οπότε φαντάζομαι δεν έχει νόημα να δοκιμάσω τα 3466. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, bebius είπε Αρχικά δοκίμασα με timings 16-19-19-19-39-58 σύμφωνα με τις οδηγίες του @malakudi και η μεγαλύτερη ταχύτητα που πέτυχα ήταν 3400. Στη συνέχεια έσφιξα στα safe timings του DRC οπότε φαντάζομαι δεν έχει νόημα να δοκιμάσω τα 3466. Ναι, δεν γνώριζα αυτό το βήμα, σωστά. Πας φουλ για σφίξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Υψηλό latency βλέπω. Είσαι με power down mode ON μήπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, bebius είπε . Ανοιξα πρίν λιγο Fortnite σε map με respawn και ειχα σε σημεία με πολυ κόσμο 80 frames με την 5700 xt να παίζει γύρω στα 1500mhz. Αυτό δεν ειναι ξεκάθαρο cpu bottleneck; Το οποίο βελτιώνεται με πιο γρήγορη ram; Δεν ξέρω για το Fortnite, αλλά όταν το αντίστοιχο συμβαίνει στο Pubg δεν φταίει κανένα hardware, είναι θέμα παιχνιδιού, γιατί ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε συμπαίχτες μου που παίζουν με intel Και nvidia..... αλλά και στο 2ο σύστημα που παίζω με 1080 και 8600κ Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, leros2004 είπε Δεν ξέρω για το Fortnite, αλλά όταν το αντίστοιχο συμβαίνει στο Pubg δεν φταίει κανένα hardware, είναι θέμα παιχνιδιού, γιατί ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε συμπαίχτες μου που παίζουν με intel Και nvidia..... Δε θεωρώ ότι είναι κάποιο πρόβλημα του hw μας αλλά πιστεύω ότι καλύτερα cpu/ram θα παίζουν αισθητά καλύτερα σε εκείνα τα σημεία. 34 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Υψηλό latency βλέπω. Είσαι με power down mode ON μήπως; Nαι όπως το προτείνει το DRC. 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Το tRFC σου παραμένει εξωφρενικό, είτε στα 3200 είτε στα 3400. Με το ΧΜΡ προφίλ που είναι σίγουρα σταθερό, δοκίμασε να το κατεβάζεις 40-40 κάθε φορά και να βλέπεις τι γίνεται. Μόλις βρεις αστάθεια, ανέβασέ το 20 και ξαναδοκίμασε. Μόλις βρεις το ελάχιστο σταθερό στα 3200, μπορούμε να υπολογίσουμε κάποια πράγματα για τα παραπάνω! Το tRFC έτρεξε 5 κύκλους ΤΜ5 στα 515. Στα 500 fail με τη μία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα