ultraex2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Καλημέρα. Όλα καλά προς το παρόν. Έμειναν και σε εμένα τα προφίλ που είχα, αλλά μάλλον μένουν μόνο τα ονόματα (οι "θέσεις", αν θες) χωρίς να λειτουργούν στην πραγματικότητα (το είχα αυτό και σε παλιότερες αναβαθμίσεις). Έτσι κι αλλιώς έβαλα από την αρχή τα πάντα, τα πήρε χωρίς θέμα. Δεν δοκίμασα κάτι ιδιαίτερο, σήμερα κάποια στιγμή θα κάνω 1-2 παραπάνω προσπάθειες. τελικα ειχα θεμα με τις μνημες δεν μπορουσε να τις αναγνωρισει σωστα με τιποτα ουτε σε xmp ναι μεν ειχε το σωστο ρευμα και τα πρωτα timmings αλλα τα αλλα ειταν αλλα νταλων εβαλα το βιος 2 φορες εκανα 2 reset στη μητρικη εβγαλα μπαταρια/ καλωδια ρευματος εβγαλα μνημες αλλαξα σλοτ τις γυρισα αριστερα-δεξια τιποτα το ιδιο θεμα ξαναγυρισα στο προηγουμενο και αναμενουμε κανενα αλλο update κριμα γιατι το θεμα με το ρευμα ειχε λυθει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι να πω ώρες ώρες με αυτά τα ρύζια. Με την ίδια τάση 1.43V περνάει αέρα TM5 και 2 ώρες BF V που δοκίμασα πιο σφικτά από τα 3466 Fast του calculator και με tRDWR - tWRRD σε 7-3. Με το ίδιο 7-3 πάλι και πιο χαλαρά settings παλιότερα (ακόμα και πριν από 5-6 μέρες για να αποκλειστεί ο παράγοντας θερμοκρασία) είχα errors και κατέφευγα σε 7-4, 8-3, κτλ. 🙃 Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από mpokwsths 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Δεν ξέρω τι να πω ώρες ώρες με αυτά τα ρύζια. Με την ίδια τάση 1.43V περνάει αέρα TM5 και 2 ώρες BF V που δοκίμασα πιο σφικτά από τα 3466 Fast του calculator και με tRDWR - tWRRD σε 7-3. Με το ίδιο 7-3 πάλι και πιο χαλαρά settings παλιότερα (ακόμα και πριν από 5-6 μέρες για να αποκλειστεί ο παράγοντας θερμοκρασία) είχα errors και κατέφευγα σε 7-4, 8-3, κτλ. 🙃 Καλωσήλθες στον κόσμο μου... Είπαμε: Με 1.40V, το προφίλ λειτουργεί. Με 1.42, δεν Postάρει καν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenichi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) γεια σας παιδια. Πηρα προσφατα εναν ryzen 3 1200 με Ram τις γνωστες crucial και Mobo μια msi mortar. Tις μνήμες τις πήγα απο το xmp στο bios στα 3200 χωρις να κανω εγω κατι απλα αλλαξα το προφιλ.Πρεπει να το κανω χειροκινητα με τo ryzen timing cheker και να βαλω τιμες εγω?θα δω διαφορες? Επίσης δοκίμασα λίγο και τον ryzen για overclock .Στις επιλογές cpu core voltage μου έχει auto ,override ,offset. Το εβαλα με override. Οι μονες αλλαγες δηλαδη που εκανα στο bios ειναι να πειράξω το ρευμα μεσω override και το cpu ratio και να κανω δοκιμες με prime95 . πρεπει να αλλαξω και κατι αλλο?Eπισης δοκιμασα στο τελος και εβαλα στο mode 2 το Cpu Load line Calibration Control το llc δηλαδη και το Cpu NB Load line Calibration Control στο Μοde 2 Aυτο που παρατήρησα αν δεν τα κάνω σαλάτα και πρεπει να αλλαξεις πολλα περισσότερα απο αυτα τα 4 που άλλαξα εγω.ειναι οτι στα 3.7 τρεχει prime95 με 1.245 ρευμα χωρις σφαλμα για 2 ωρες που το αφησα .Αλλα για να ανεβω στο 3.8 το ρευμα που πρεπει να δωσω ειναι δυσανλογο νομιζω.,δηλαδη θελω περιπου 1.32 Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από Kenichi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Kenichi είπε γεια σας παιδια. Πηρα προσφατα εναν ryzen 3 1200 με Ram τις γνωστες crucial και Mobo μια msi mortar. Tις μνήμες τις πήγα απο το xmp στο bios στα 3200 χωρις να κανω εγω κατι απλα αλλαξα το προφιλ.Πρεπει να το κανω χειροκινητα με τo ryzen timing cheker και να βαλω τιμες εγω?θα δω διαφορες? Επίσης δοκίμασα λίγο και τον ryzen για overclock .Στις επιλογές cpu core voltage μου έχει auto ,override ,offset. Το εβαλα με override. Οι μονες αλλαγες δηλαδη που εκανα στο bios ειναι να πειράξω το ρευμα μεσω override και το cpu ratio και να κανω δοκιμες με prime95 . πρεπει να αλλαξω και κατι αλλο?Eπισης δοκιμασα στο τελος και εβαλα στο mode 2 το Cpu Load line Calibration Control το llc δηλαδη και το Cpu NB Load line Calibration Control στο Μοde 2 Aυτο που παρατήρησα αν δεν τα κάνω σαλάτα και πρεπει να αλλαξεις πολλα περισσότερα απο αυτα τα 4 που άλλαξα εγω.ειναι οτι στα 3.7 τρεχει prime95 με 1.245 ρευμα χωρις σφαλμα για 2 ωρες που το αφησα .Αλλα για να ανεβω στο 3.8 το ρευμα που πρεπει να δωσω ειναι δυσανλογο νομιζω.,δηλαδη θελω περιπου 1.32 Καλησπέρα, γύρνα τα όλα default πέρα απο τις μνήμες γιατί τα έκανες σούπα. Μνήμες δες απο calculator 3333-3400fast και βάλε αυτά. Επεξεργαστή λογικά offset (+) 0.125 και πολλαπλασιαστή 37, και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenichi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, γύρνα τα όλα default πέρα απο τις μνήμες γιατί τα έκανες σούπα. Μνήμες δες απο calculator 3333-3400fast και βάλε αυτά. Επεξεργαστή λογικά offset (+) 0.125 και πολλαπλασιαστή 37, και βλέπουμε. Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου και την απαντηση σου. Οκ με τις Ραμ θα ασχοληθω μετα μιας και ειπα να το παω μονο με το Xmp αλλα βλεπω ανεβαζει το Vram στο 1.35 οποτε ισως με το calculator το πετυχω και με λιγοτερο ρευμα. Εβαλα λιγο το Offset που λες ετρεξα μερικα Prime και ολα καλα.Το κατεβασα και στο + 0.9 και παλι δεν ειχα error στο Prime σε 1 ωρα Stress.αυτο σημαινει οτι μπορω να το αφησω εκει? Ολα τα αλλα δεν τα εκανα factory reset.οποτε τα llc κλπ ειναι auto.επισης καπου ειχα διαβασει οτι με το offset πρεπει να κλεισουμε το Boost ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, Kenichi είπε Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου και την απαντηση σου. Οκ με τις Ραμ θα ασχοληθω μετα μιας και ειπα να το παω μονο με το Xmp αλλα βλεπω ανεβαζει το Vram στο 1.35 οποτε ισως με το calculator το πετυχω και με λιγοτερο ρευμα. Εβαλα λιγο το Offset που λες ετρεξα μερικα Prime και ολα καλα.Το κατεβασα και στο + 0.9 και παλι δεν ειχα error στο Prime σε 1 ωρα Stress.αυτο σημαινει οτι μπορω να το αφησω εκει? Ολα τα αλλα δεν τα εκανα factory reset.οποτε τα llc κλπ ειναι auto.επισης καπου ειχα διαβασει οτι με το offset πρεπει να κλεισουμε το Boost ? Αν η MSI σου δουλεύει σαν την MSI μου έχεις πολύ ψηλά την τάση, ίσως κοντά στα 1.4V. Πρέπει να τη χαμηλώσεις. Πόσταρε screenshot με ανοικτό το HWInfo64 ενώ τρέχεις Prime. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenichi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Αν η MSI σου δουλεύει σαν την MSI μου έχεις πολύ ψηλά την τάση, ίσως κοντά στα 1.4V. Πρέπει να τη χαμηλώσεις. Πόσταρε screenshot με ανοικτό το HWInfo64 ενώ τρέχεις Prime. οκ φιλε μου εδω οι Photo.εκανα και τις ραμ συμφωνα με τον οδηγο και τις πηγα στο 3400 Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από Kenichi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, Kenichi είπε οκ φιλε μου εδω οι Photo.εκανα και τις ραμ συμφωνα με τον οδηγο και τις πηγα στο 3400 Έχεις το offset στο +0.09V εδώ; Στη δική μου το offset δουλεύει διαφορετικά. Αν κάνω Overclock ανεβάζει αυτόματα και το Vcore οπότε πρέπει να βάλω αρνητικό offset, όχι θετικό. Σε εσένα φαίνεται να είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KRIKON Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Έχεις το offset στο +0.09V εδώ; Στη δική μου το offset δουλεύει διαφορετικά. Αν κάνω Overclock ανεβάζει αυτόματα και το Vcore οπότε πρέπει να βάλω αρνητικό offset, όχι θετικό. Σε εσένα φαίνεται να είναι μια χαράεχω ριξ Φίλε έχω την ίδια μητρική τα ρεύματα πάνε λαθος Και γενικά από ότι διάβασα λίγο μιας και έχω να ασχοληθώ με overclock από core 2 duo πολλοι με msi έχουν θέματα ακόμη και το llc με τα modes είναι κάπως περίεργο Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από KRIKON Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenichi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Έχεις το offset στο +0.09V εδώ; Στη δική μου το offset δουλεύει διαφορετικά. Αν κάνω Overclock ανεβάζει αυτόματα και το Vcore οπότε πρέπει να βάλω αρνητικό offset, όχι θετικό. Σε εσένα φαίνεται να είναι μια χαρά. Για την ακριβεια το εχω ριξει στα 0.075 βλεπεις κατι παραξενο?Πρεπει να αλλαξω κατι αλλο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Spoiler Το latency εκεί σταθερό..Trfc 400 (τύχη βουνό με τα CJR) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Στις 20/11/2019 στις 2:58 ΜΜ, LIGHT1NG είπε Απόκρυψη περιεχομένων Το latency εκεί σταθερό..Trfc 400 (τύχη βουνό με τα CJR) Φυσιολογικό Trfc έχεις, και μένα για 3200 θελανε 395-400. 3600 με 16-19-19 κτλ δεν πάει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Sheogorath είπε Φυσιολογικό Trfc έχεις, και μένα για 3200 θελανε 395-400. 3600 με 16-19-19 κτλ δεν πάει; Θα το δοκιμάσω σήμερα αν είναι να δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, Sheogorath είπε Φυσιολογικό Trfc έχεις, και μένα για 3200 θελανε 395-400. 3600 με 16-19-19 κτλ δεν πάει; Πήγε 3600 με 16,18,18,38 trfc 460 παρακάτω δεν κάνει boot καλύτερο latency έπεσε στο 68. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα