parsifal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, leros2004 είπε Έχει κάποιο θέμα ? Έχει σπάσει το reporting του PCH temp sensor στο HWiNFO64, ίσως και σε άλλα monitoring tools. Ελπίζω να φτιαχτεί στην επόμενη έκδοση (που θα περιέχει λογικά και το πολυαναμενόμενο AGESA 1.0.0.4). Κάτι άλλο δεν έχω παρατηρήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, parsifal είπε Πρώτα αποτελέσματα σε 3466MHz ενθαρρυντικά και με ασφαλή επίπεδα Vdimm, αφού παίζω επιτέλους και GDM off με 1.41V (1.4V ήταν οριακά ασταθές). Τι σου κάνει ο καλύτερος IMC... 18 ώρες πριν, parsifal είπε Δε νομίζω να το πιέσω για παραπάνω MHz, μάλλον θα θέλει αρκετά παραπάνω βολτάζ για να κρατήσω GDM off και μάλλον δε θα αξίζει. Το Vdimm έχει σχέση με το GDM; Έκανες κανένα τεστ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, mpokwsths είπε Το Vdimm έχει σχέση με το GDM; Έκανες κανένα τεστ; Όχι εξαντλητικά tests αλλά φαίνεται πως με GDM on και τις υπόλοιπες ρυθμίσεις ίδιες, οι μνήμες παίζουν με 0.2V πιο κάτω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakos84 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ποιο παιδί έχει μητρική και επεξεργαστή Asus Rog Crosshair VI Hero (X370) με 3700x Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2019 από kakos84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, parsifal είπε Έχει σπάσει το reporting του PCH temp sensor στο HWiNFO64, ίσως και σε άλλα monitoring tools. Ελπίζω να φτιαχτεί στην επόμενη έκδοση (που θα περιέχει λογικά και το πολυαναμενόμενο AGESA 1.0.0.4). Κάτι άλλο δεν έχω παρατηρήσει. To πέρασα και εγώ...Το reporting δεν με απασχολεί , ας το φτιάξουν όποτε θέλουν ... Σε γενικές γραμμές έχω μπλέξει Οι ραμ δεν είναι σταθερές στα 3466 , κατέβηκα ένα σκαλί για την ώρα. Και στο cpu το pbo κάνει τα δικά του ... Boostαρει ψηλά αλλά με voltage που φτάνει 1.4 (Στιγμιαία). Έχουν αλλάξει και το μενού του PBO στο bios.... Αν δεν σου κάνει κόπος , πόσταρε τα settings του bios που χρησιμοποιείς 😎 Για τη ώρα τα έχω αφήσει έτσι με 1.4v: Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2019 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, leros2004 είπε To πέρασα και εγώ...Το reporting δεν με απασχολεί , ας το φτιάξουν όποτε θέλουν ... Σε γενικές γραμμές έχω μπλέξει Οι ραμ δεν είναι σταθερές στα 3466 , κατέβηκα ένα σκαλί για την ώρα. Και στο cpu το pbo κάνει τα δικά του ... Boostαρει ψηλά αλλά με voltage που φτάνει 1.4 (Στιγμιαία). Έχουν αλλάξει και το μενού του PBO στο bios.... Αν δεν σου κάνει κόπος , πόσταρε τα settings του bios που χρησιμοποιείς 😎 Για τη ώρα τα έχω αφήσει έτσι με 1.4v: Δοκίμασε στα 3466 με tRDWR και tWRRD 7-3 ή 7-4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Δοκίμασε στα 3466 με tRDWR και tWRRD 7-3 ή 7-4. Δοκιμάζω με τα δικά σου για την ώρα... με 1.42v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, leros2004 είπε Δοκιμάζω με τα δικά σου για την ώρα... με 1.42v Το GD off σιγουρα τα σηκωνεις στα 3466; Οι δικές μου μεχρι 3333 δουλεύουν με GD off αλλά βέβαια έχω 2600 με σάπιο IMC... Στη θέση σου θα το άφηνα ON για αρχή και πρώτα θα δοκίμαζα 7-3 και 7-4 Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2019 από mpokwsths 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Το GD off σιγουρα τα σηκωνεις στα 3466; Οι δικές μου μεχρι 3333 δουλεύουν με GD off αλλά βέβαια έχω 2600 με σάπιο IMC... Στη θέση σου θα το άφηνα ON για αρχή και πρώτα θα δοκίμαζα 7-3 και 7-4 Mε gd off είχα περάσει χωρίς λάθη και στα 3533mhz (με ποιο χαλαρά timings), ανάθεμα το update του bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 επιτελους φαινεται οτι λυθηκε το θεμα με το να μη ριχνει ρευμα σε oc σε κατασταση idle με την asrock x470 master sli περασα το 3.64 βιος με το 1.004 patch και firmware 46.54.0 φαινονται ολα οκ για να δουμε τωρα εδωσε τιποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε επιτελους φαινεται οτι λυθηκε το θεμα με το να μη ριχνει ρευμα σε oc σε κατασταση idle με την asrock x470 master sli περασα το 3.64 βιος με το 1.004 patch και firmware 46.54.0 φαινονται ολα οκ για να δουμε τωρα εδωσε τιποτε Είσαι ο 2ος που βλέπω με τα τελευταία beta και Ryzen+. Θεωρώ, συνεπώς πως η προειδοποίηση στο site του jz είναι γενική, τύπου "να το πούμε να μη μας κράζουν μετά". Άντε, να μπω κι εγώ στο τρυπάκι...καιρό είχα να ψαχουλέψω ΒΙΟS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Είσαι ο 2ος που βλέπω με τα τελευταία beta και Ryzen+. Θεωρώ, συνεπώς πως η προειδοποίηση στο site του jz είναι γενική, τύπου "να το πούμε να μη μας κράζουν μετά". Άντε, να μπω κι εγώ στο τρυπάκι...καιρό είχα να ψαχουλέψω ΒΙΟS. μη βαλεις τιποτα ακομα φαινεται κατι παιζει με τις μνημες και το trfc σε μενα δε ξερω σε αλλους ενω μπαινει και το βλεπω μεσα στα win αλλα μεσα στο βιος δε φαινεται οτι μπαινει (ενω ειναι στο auto- ειναι κολλημενο στο 312) για xmp μιλαω επισης τωρα το ειδα δε μου εσβησε τα profiles στις μνημες μετα το update κατι γινεται ισως κατι σκαλωνει bug μαλλον αλλα το ρευμα σε κατασταση idle διορθωθηκε Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2019 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε μη βαλεις τιποτα ακομα φαινεται κατι παιζει με τις μνημες και το trfc σε μενα δε ξερω σε αλλους ενω μπαινει και το βλεπω μεσα στα win αλλα μεσα στο βιος δε φαινεται οτι μπαινει επισης τωρα το ειδα δε μου εσβησε τα profiles στις μνημες μετα το update κατι γινεται ισως κατι σκαλωνει bug μαλλον αλλα το ρευμα σε κατασταση idle διορθωθηκε Too late...flashing. Θα δούμε. Από ότι είδα, γυρίζει εύκολα στο τελευταίο επίσημο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, Πέτρος είπε Too late...flashing. Θα δούμε. Από ότι είδα, γυρίζει εύκολα στο τελευταίο επίσημο. bro !! τι εκανες ; εκανες τα τεστακια σου ;; εισαι οκ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε bro !! τι εκανες ; εκανες τα τεστακια σου ;; εισαι οκ ; Καλημέρα. Όλα καλά προς το παρόν. Έμειναν και σε εμένα τα προφίλ που είχα, αλλά μάλλον μένουν μόνο τα ονόματα (οι "θέσεις", αν θες) χωρίς να λειτουργούν στην πραγματικότητα (το είχα αυτό και σε παλιότερες αναβαθμίσεις). Έτσι κι αλλιώς έβαλα από την αρχή τα πάντα, τα πήρε χωρίς θέμα. Δεν δοκίμασα κάτι ιδιαίτερο, σήμερα κάποια στιγμή θα κάνω 1-2 παραπάνω προσπάθειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα