ultraex2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Αν περνάει το προφίλ του 1asmus στο ΤΜ5 με 1.385, στο 1.38 βγάζει λάθη αλλά δεν καταρρέει τίποτα (οριακά δηλαδή), στα 1.39 περνάει τα πάντα (Λογικο), θα το εμπιστευόσασταν στο 1.39 ότι δεν θα πετάξει κανα κουλό ερρορ στο 99.9999% των περιπτώσεων; Για δουλειά δηλαδή. πιστευω οτι εξαρταται και απο ποσα λαθη θα χει πχ εγω ειχα καποια λαθη 5-6 -10 εν αγνοια μου γιατι στη αρχη επαιζα μονο 3 κυκλους TM5 δοκιμες και επαιζα παιχνιδια ανετα τυπου bf1 μπεντσαριζα κλπ και δε ειχα θεμα- καταρευση συστηματος δωσε λιγο παραπανω να σαι καλυμενος Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε πιστευω οτι εξαρταται και απο ποσα λαθη θα χει πχ εγω ειχα καποια λαθη 5-6 -10 εν αγνοια μου γιατι στη αρχη επαιζα μονο 3 κυκλους TM5 δοκιμες και επαιζα παιχνιδια ανετα τυπου bf1 μπεντζαριζα κλπ και δε ειχα καταρευση συστηματος δωσε λιγο παραπανω να σαι καλυμενος Στο 1.385 δεν βγάζει λάθη, και εδωσα 1.39 όπου (προφανώς) δεν έβγαλε λάθη. Μιλάω για το τεστ με τους δέκα κύκλους (κάτι τέτοιο). Οποτε μάλλον είμαι κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Στο 1.385 δεν βγάζει λάθη, και εδωσα 1.39 όπου (προφανώς) δεν έβγαλε λάθη. Μιλάω για το τεστ με τους δέκα κύκλους (κάτι τέτοιο). Οποτε μάλλον είμαι κομπλε Ναι κοιτα, συνηθως αυτα παιζουνε στο mV η στο MHz (αναλογα τι tweakαρεις). Αν το θες για δουλεια θα τρεξεις τουλαχιστον ενα 6ωρο prime. Αν το βγαλει χωρις κανενα προβλημα εισαι rock stable στο 99.999% των περιπτωσεων. Και ναι το 0.001% ειναι για κανα solar flare το οποιο θα σου δωσει instabillity 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Στο 1.385 δεν βγάζει λάθη, και εδωσα 1.39 όπου (προφανώς) δεν έβγαλε λάθη. Μιλάω για το τεστ με τους δέκα κύκλους (κάτι τέτοιο). Οποτε μάλλον είμαι κομπλε Βαλε hci με 16 instances και μοίρασε την μνήμη σε κάθε ένα. Άφησε το να τρέχει όλο το βράδυ αφού πας για ύπνο. Αν το πρωί δεν έχει βγάλει error θα είσαι οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Να πω ότι συνεχίζω να κατεβάζω ότι μου έρχεται (ότι δεν κολλάει και περνάει ΤΜ5, βασικά), συνεχίζει να τα δέχεται, αλλά πλέον όλο και χειροτερεύουν τα νούμερα (και στο SoTTR, πλέον). Ενδεικτικά: tRTP <8, ρίχνει επιδόσεις tRCDWR <15, το ίδιο Για το tRC είμαι σε "διαπραγματεύσεις" (είναι το τελευταίο που κατέβασα, με τα προηγούμενα 6 και 14 αντίστοιχα, οπότε ίσως φταίει εκείνο το σκηνικό). Θα δω λίγο το tFAW (πόσο, πια?) και μετά ξεκινάω ανέβασμα. Μεταξύ μας, πήρε και το 12ρι tFAW...με κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα μου (ειδικά με lat μεταξύ 73-74 που έχει, ότι και να κάνω, σε οποιοδήποτε 3400 προφίλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Μεταξύ μας, πήρε και το 12ρι tFAW...με κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα μου (ειδικά με lat μεταξύ 73-74 που έχει, ότι και να κάνω, σε οποιοδήποτε 3400 προφίλ). Αυτά που βλέπετε στο timings checker είναι η τιμές που έχετε βάλει στο bios ,αυτό δεν σημαίνει ότι ο imc τις έχει κρατήσει, μπορεί εσύ για παράδειγμα να έβαλες το tfaw 12 αλλα ο imc να στο γύρισε default η σε ότι αυτός θεωρούσε stable. Αυτό δεν θα στο δείξει το rtc, θα το καταλάβεις όμως από καποια πιθανη πτώση της απόδοσης. Το πιο πιθανο είναι η μητρική να σου έχει κρατήσει το 12 όταν ξαναμπείς στο bios και εσύ όπως είναι λογικό θα λες δεν έχει θέμα το κρατάει αφού γράφει πάλι 12. Τι περισσότερες που βλέπετε πτώση στην απόδοση σφίγγοντας κάποιο timing είναι πολύ πιθανό να γίνεται αυτό. Αυτό δεν είναι δική μου ανακάλυψη, μου το είχε πει ο 1usmus οταν τον είχα ρωτήσει στο overclock.net. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αυτά που βλέπετε στο timings checker είναι η τιμές που έχετε βάλει στο bios ,αυτό δεν σημαίνει ότι ο imc τις έχει κρατήσει, μπορεί εσύ για παράδειγμα να έβαλες το tfaw 12 αλλα ο imc να στο γύρισε default η σε ότι αυτός θεωρούσε stable. Αυτό δεν θα στο δείξει το rtc, θα το καταλάβεις όμως από καποια πιθανη πτώση της απόδοσης. Το πιο πιθανο είναι είναι η μητρική να σου έχει κρατήσει το 12 όταν ξαναμπείς στο bios και εσύ όπως είναι λογικό θα λες δεν έχει θέμα το κρατάει αφού γράφει πάλι 12. Αυτό δεν είναι δική μου ανακάλυψη, μου το είχε πει ο 1usmus οταν τον είχα ρωτήσει στο overclock.net. WTF? Oπότε τί κάνουμε, δηλαδή? Η πλάκα είναι πως με τα χαμηλότερα νούμερα σε όλες τις τιμές, έβγαλα τα καλύτερα αποτελέσματα στο SoTTR αλλά το lat (σε ΑIDA, userbench) έχει πάει στο δ..λο και βλέπω και στο CBR μια μικρή πτώση (15-20 πόντοι, όχι κάτι άξιο λόγου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 31 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αυτό δεν θα στο δείξει το rtc Το Ryzen Master όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Αυτά που βλέπετε στο timings checker είναι η τιμές που έχετε βάλει στο bios ,αυτό δεν σημαίνει ότι ο imc τις έχει κρατήσει, μπορεί εσύ για παράδειγμα να έβαλες το tfaw 12 αλλα ο imc να στο γύρισε default η σε ότι αυτός θεωρούσε stable. Αυτό δεν θα στο δείξει το rtc, θα το καταλάβεις όμως από καποια πιθανη πτώση της απόδοσης. Το πιο πιθανο είναι η μητρική να σου έχει κρατήσει το 12 όταν ξαναμπείς στο bios και εσύ όπως είναι λογικό θα λες δεν έχει θέμα το κρατάει αφού γράφει πάλι 12. Τι περισσότερες που βλέπετε πτώση στην απόδοση σφίγγοντας κάποιο timing είναι πολύ πιθανό να γίνεται αυτό. Αυτό δεν είναι δική μου ανακάλυψη, μου το είχε πει ο 1usmus οταν τον είχα ρωτήσει στο overclock.net. ναι οκ κατα τα λεγομενα του σε ποιες ομως περιπτωσεις γινεται αυτο το ξεκαθαρισε ποτε και γιατι το αλλαζει ο imc ;;ποτε το κρινει ;; και τι ακριβως βαζει πχ βαζει οτι θεωρει σταθερο διοτι σε ολες τις περιπτωσεις που σφιγω ενα timming αυτο που βλεπω στο trc αλλαγμενο χτυπαει το tm5 αρα δε βαζει κατι σταθερο η βαζει κατι εντελως λαθος Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε σεις...θα λαλήσω με αυτά. Οκ, άντε να μην την πάρει μία ρύθμιση...να μην πάρει 10, από 10 φορές? Αρκετές από τις δοκιμές μου, πάνε σε fail post, load opt defaults, restore profile. Τα παίρνει αυτά τα αποθηκευμένα χωρίς καν training. Παίρνει τις αλλαγές χωρίς καν training. Πώς είναι δυνατό να μην τις περνάει? 2 ώρες πριν, parsifal είπε Το Ryzen Master όμως; Να το βάλω μια στιγμή, να δω τι σκ.τά λέει. Επιμένω, πάντως...αν κρίνω από το SoTTR, έχω συνεχή βελτίωση (ξεπέρασα και το 3466 προφίλ μου, πλέον). edit: To Ryzen Master όσες τιμές δείχνει, τις βγάζει ίδιες με το RTC. Αυτή τη στιγμή, υποτίθεται πως είμαι εδώ: Θυμίζω, ξεκίνησα με 1.38V από εδώ: Οκ, διαφορετικό AGESA/BIOS v., αλλά μου είναι αδιανόητο το 70.8 με αυτές τις ρυθμίσεις, όταν με τις από πάνω έχω 75 (74.5-74.8, 4 runs) κοντά. Θα το βάλω το συγκεκριμένο μια στιγμή, να δω τι στο διάτανο θα βγάλει. edit: Επαναφορά το "απλό" 3400 προφίλ...τα 3 πρώτα AIDA από 73.5 μέχρι 74.5, το 4ο, το παρακάτω: Τα αποτελέσματα στο SoTTR, είναι σαφώς κάτω από τα άλλα προφίλ που έβαλα παραπάνω (έως και πολύ χαμηλά σε κάποια σημεία), έχασα και 1 fps από gpu. Kοιτάζω και λίγο CBR και userbench. Ξαναedit: CBR κέρδιασα σχεδόν όλους τους χαμένους πόντους, userbench είχα τυπικό lat (αν το θεωρήσουμε πιο αξιόποιστο από το AIDA), καλύτερο από του AIDA. Άκρη, δεν βγάζω. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από Πέτρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, parsifal είπε Το Ryzen Master όμως; Tο ιδιο ειναι ,πως λες να σκεφτηκαν εκει στην amd να προσθεσουν τις πληροφοριες αυτες στο ryzen master? Προφανως απο τον stilt γιαυτο και νευριασε και δεν ξανα εβγαλε checker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Ρε σεις...θα λαλήσω με αυτά. Οκ, άντε να μην την πάρει μία ρύθμιση...να μην πάρει 10, από 10 φορές? Αρκετές από τις δοκιμές μου, πάνε σε fail post, load opt defaults, restore profile. Τα παίρνει αυτά τα αποθηκευμένα χωρίς καν training. Παίρνει τις αλλαγές χωρίς καν training. Πώς είναι δυνατό να μην τις περνάει? Να το βάλω μια στιγμή, να δω τι σκ.τά λέει. Επιμένω, πάντως...αν κρίνω από το SoTTR, έχω συνεχή βελτίωση (ξεπέρασα και το 3466 προφίλ μου, πλέον). edit: To Ryzen Master όσες τιμές δείχνει, τις βγάζει ίδιες με το RTC. Αυτή τη στιγμή, υποτίθεται πως είμαι εδώ: Θυμίζω, ξεκίνησα με 1.38V από εδώ: Οκ, διαφορετικό AGESA/BIOS v., αλλά μου είναι αδιανόητο το 70.8 με αυτές τις ρυθμίσεις, όταν με τις από πάνω έχω 75 (74.5-74.8, 4 runs) κοντά. Θα το βάλω το συγκεκριμένο μια στιγμή, να δω τι στο διάτανο θα βγάλει. edit: Επαναφορά το "απλό" 3400 προφίλ...τα 3 πρώτα AIDA από 73.5 μέχρι 74.5, το 4ο, το παρακάτω: Τα αποτελέσματα στο SoTTR, είναι σαφώς κάτω από τα άλλα προφίλ που έβαλα παραπάνω (έως και πολύ χαμηλά σε κάποια σημεία), έχασα και 1 fps από gpu. Kοιτάζω και λίγο CBR και userbench. Ξαναedit: CBR κέρδιασα σχεδόν όλους τους χαμένους πόντους, userbench είχα τυπικό lat (αν το θεωρήσουμε πιο αξιόποιστο από το AIDA), καλύτερο από του AIDA. Άκρη, δεν βγάζω. Διυλίζεις τον κόνωπα πιστεύω. Θα έβρισκα το καλύτερο στο SoTTR και θα το άφηνα έτσι. Αλλιώς άλλαξε CPU λόγω IMC, βρες καλύτερες μνήμες κτλ κτλ. Δεν αξίζει ΙΜΗΟ. Αρρωσταίνεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ultraex2003 είπε ναι οκ κατα τα λεγομενα του σε ποιες ομως περιπτωσεις γινεται αυτο το ξεκαθαρισε ποτε και γιατι το αλλαζει ο imc ;;ποτε το κρινει ;; και τι ακριβως βαζει πχ βαζει οτι θεωρει σταθερο διοτι σε ολες τις περιπτωσεις που σφιγω ενα timming αυτο που βλεπω στο trc αλλαγμενο χτυπαει το tm5 αρα δε βαζει κατι σταθερο η βαζει κατι εντελως λαθος Δεν ειναι κατι στανταρ αυτο που μπορει να το ξερει καποιος και προσφανως δεν γινεται σε ολα τα timings ,στα Primaries σιγουρα δεν γινεται , στα tetriaries γινεται και αν δεν κανω λαθος και στο tfaw. Ο Imc μπορει να βαλει οτι θεωρει σταθερο κατα το training. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Διυλίζεις τον κόνωπα πιστεύω. Θα έβρισκα το καλύτερο στο SoTTR και θα το άφηνα έτσι. Αλλιώς άλλαξε CPU λόγω IMC, βρες καλύτερες μνήμες κτλ κτλ. Δεν αξίζει ΙΜΗΟ. Αρρωσταίνεις. Όχι-Όχι-Όχι...δεν κάνω τίποτα στο κουνούπι. Τα @@ μου σπάω! Το ξέρω, το έχω αποδεχτεί. Με έπιασε ρε συ η περιέργεια, ειδικά από τη στιγμή που πολλές ρυθμίσεις άρχισαν να πέφτουν/είναι σταθερές. Το καλύτερο SoTTR, που λες, είναι αυτό με το χειρότερο lat (74.5+). Έλα πες μου εσύ τί θα έκανες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Πέτρος είπε Όχι-Όχι-Όχι...δεν κάνω τίποτα στο κουνούπι. Τα @@ μου σπάω! Το ξέρω, το έχω αποδεχτεί. Με έπιασε ρε συ η περιέργεια, ειδικά από τη στιγμή που πολλές ρυθμίσεις άρχισαν να πέφτουν/είναι σταθερές. Το καλύτερο SoTTR, που λες, είναι αυτό με το χειρότερο lat (74.5+). Έλα πες μου εσύ τί θα έκανες. Ή θα τα άλλαζα όλα ή θα έκανα απεγκατασταση το AIDA... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα