Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 ειμαι με στοκ ψυχτρα . δεν εχει περασει τους 72 ! μετα απο 5 σερι cinebench δεν εχω κρασαρει και βαθμους μεχρι 68 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 ειμαι με στοκ ψυχτρα . δεν εχει περασει τους 72 ! μετα απο 5 σερι cinebench δεν εχω κρασαρει και βαθμους μεχρι 68 μια χαρα εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 να σκεφτεις οτι τα στικακια της ραμ ειναι τα απλα και μεχρι στιγμης ειναι κομπλε στα 2666! και 562 cinebench ειναι ευχαριστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή όσο ένας i5 7400 που έχει και σχεδόν 60 ευρώ περισσότερα... Σούπερ το μπλιμπλικι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopCLR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 να σκεφτεις οτι τα στικακια της ραμ ειναι τα απλα και μεχρι στιγμης ειναι κομπλε στα 2666! και 562 cinebench ειναι ευχαριστο Αν δεν κάνω λάθος ο Spartan117 έγραψε κάπου οτι οι χρονισμοί στις μνήμες δεν επηρεάζουν τόσο τα σκορ στο cinebench. Φυσικά όπως είπε (και έδειξε) επηρεάζουν πάρα πολύ τις επιδόσεις των Ryzen! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δινει 1 2 βαθμους στο cinnebench. Αλλα ναι στα παιχνιδια ειναι σαφεστατα καλύτερα! Και ναι ειναι κοντα στον ι5 σε αποδοση. Και να σκεδτεις πως τον εχω στα 3,7 με 1,2vcore. Πιστευω παει κ πιο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
countass Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δινει 1 2 βαθμους στο cinnebench. Αλλα ναι στα παιχνιδια ειναι σαφεστατα καλύτερα! Και ναι ειναι κοντα στον ι5 σε αποδοση. Και να σκεδτεις πως τον εχω στα 3,7 με 1,2vcore. Πιστευω παει κ πιο πανωΘα θες αλλα 0.5 ρευμα περιπου για 3.8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 1,25συνολικα θες να πεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
countass Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι εγω εκει παιζω,αν και στα windows οπως προανεφερα βλεπω 1,28,οποτε εχω στο νου μου για κατω απο 1,25 μηπως ειναι σταθερο.βγηκε και bios update το βαζω τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Σημερα βγηκε; αμα το δοκιμασεις πες λιγο γνωμη αν εχει κάτι διαφορετικό αν αξιζει να αναβαθμισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
countass Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 1.Update AGESA to 1.0.0.6b. No memory ABL(AGESA Boot Loader) or training changes.2.Add setup options to select SMART fan temperature source. Change default to monitor external CPU temperature. για το agesa πιο πολύ.Δοκιμάζω τώρα και σε stock ρεύμα για 3.5-3.6 μέχρι τώρα καλά πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μετα από καμια μερα δοκιμών αποφασισα να μεινω στα 3900 λόγω ρευματος και λόγω ησυχιας... Ειμαι με 1.35 vcore και με vdrop στα 1.325v .Για να ειμαι stable στα 4ghz επρεπε να δωσω 1.4v με llc 5 γιατι επεφτε αρκετα το ρευμα αλλά ειχα και πολύ φασαρια από την υδροψυξη ενώ τωρα δεν κανει κιχ. Επίσης αν δειτε τα πιο κατω σκορ στα 3.9 ειναι με default timmings στις μνημες και το καινουριο ειναι με πειραγμενα timmings ,οποτε το cb κατι παιρνει απο τις μνημες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Βλακιες λεω το περασα εχθες απευθειας. Και εγω στο 3.10 ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 llc 5 ειναι επικυνδυνο . καλο ειναι να μην βαζεται πανω απο 3 . Δυστυχως εγω ειμαι σχετικα ατυχος στο silicon lotary και ο δικος μου ο 1600 δεν παει με τιποτα πανω απο 3800. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 και τα 3.8ghz μια χαρά είναι απο εκεί και πανω πολύ λιγα κερδιζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα