Προς το περιεχόμενο

AM4 - Ryzen - CPU + RAM Overclocking Thread

Spartan117

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειμαι με στοκ ψυχτρα . δεν εχει περασει τους 72 ! μετα απο 5 σερι cinebench δεν εχω κρασαρει και βαθμους μεχρι 68

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

να σκεφτεις οτι τα στικακια της ραμ ειναι τα απλα και μεχρι στιγμης ειναι κομπλε στα 2666! και 562 cinebench ειναι ευχαριστο :)

να σκεφτεις οτι τα στικακια της ραμ ειναι τα απλα και μεχρι στιγμης ειναι κομπλε στα 2666! και 562 cinebench ειναι ευχαριστο :)

Αν δεν κάνω λάθος ο Spartan117 έγραψε κάπου οτι οι χρονισμοί στις μνήμες δεν επηρεάζουν τόσο τα σκορ στο cinebench. Φυσικά όπως είπε (και έδειξε) επηρεάζουν πάρα πολύ τις επιδόσεις των Ryzen!

Δινει 1 2 βαθμους στο cinnebench. Αλλα ναι στα παιχνιδια ειναι σαφεστατα καλύτερα! Και ναι ειναι κοντα στον ι5 σε αποδοση. Και να σκεδτεις πως τον εχω στα 3,7 με 1,2vcore. Πιστευω παει κ πιο πανω

Δινει 1 2 βαθμους στο cinnebench. Αλλα ναι στα παιχνιδια ειναι σαφεστατα καλύτερα! Και ναι ειναι κοντα στον ι5 σε αποδοση. Και να σκεδτεις πως τον εχω στα 3,7 με 1,2vcore. Πιστευω παει κ πιο πανω

Θα θες αλλα 0.5 ρευμα περιπου για 3.8

Ναι εγω εκει παιζω,αν και στα windows οπως προανεφερα βλεπω 1,28,οποτε εχω στο νου μου για κατω απο 1,25 μηπως ειναι σταθερο.βγηκε και bios update το βαζω τωρα.

1.Update AGESA to 1.0.0.6b. No memory ABL(AGESA Boot Loader) or training changes.
2.Add setup options to select SMART fan temperature source. Change default to monitor external CPU temperature.

για το agesa πιο πολύ.Δοκιμάζω τώρα και σε stock ρεύμα για 3.5-3.6 μέχρι τώρα καλά πάει.

Μετα από καμια μερα δοκιμών αποφασισα να μεινω στα 3900 λόγω ρευματος και λόγω ησυχιας...

Ειμαι με 1.35 vcore και με vdrop στα 1.325v .Για να ειμαι stable στα 4ghz επρεπε να δωσω 1.4v με llc 5 γιατι επεφτε αρκετα το ρευμα αλλά ειχα και πολύ φασαρια από την υδροψυξη ενώ τωρα δεν κανει κιχ.

Επίσης αν δειτε τα πιο κατω σκορ στα 3.9 ειναι με default timmings στις μνημες και το καινουριο ειναι με πειραγμενα timmings ,οποτε το cb κατι παιρνει απο τις μνημες.

post-341170-0-98577800-1505043943_thumb.png

• Like 1

llc 5 ειναι επικυνδυνο . καλο ειναι να μην βαζεται πανω απο 3 . Δυστυχως εγω ειμαι σχετικα ατυχος στο silicon lotary και ο δικος μου ο 1600 δεν παει με τιποτα πανω απο 3800. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...