Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Με το AMD Cool n Quiet η συχνότητα πέφτει όταν δεν υπάρχει load αλλά η ρημάδα η τάση όχι. Δεν μπορώ να την κάνω να πέφτει όταν δεν χρειάζεται. Το offset mode δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει. Έκτος αν κάνω κάτι λάθος.. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 47 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Με το AMD Cool n Quiet η συχνότητα πέφτει όταν δεν υπάρχει load αλλά η ρημάδα η τάση όχι. Δεν μπορώ να την κάνω να πέφτει όταν δεν χρειάζεται. Το offset mode δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει. Έκτος αν κάνω κάτι λάθος.. Για να πεφτει η ταση θελει Offset. Αυτα περναω και εγω με το τελευταιο BIOS που γ@..κε το offset voltage, αλλα οκ δεν θα παθει κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shot00 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 24 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Για να πεφτει η ταση θελει Offset. Αυτα περναω και εγω με το τελευταιο BIOS που γ@..κε το offset voltage, αλλα οκ δεν θα παθει κατι. Παλι καλα που εμεινα στο προηγουμενο δλδ και η ταση μου κυμαίνεται 0.4-1.29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, shot00 είπε Παλι καλα που εμεινα στο προηγουμενο δλδ και η ταση μου κυμαίνεται 0.4-1.29 Βασικα στα 0.8 με 1.29 γιατι με 0.4 δεν αναβουν καν τα τρανζιστορ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 @kostas_anes Ακριβώς. 0,4 είναι μικρότερη της τάσης κατωφλίου Το θέμα είναι ότι δεν έχω το τελευταίο bios, αυτό για τους 3000 δηλαδή, αλλά αυτό με το οποίο ήρθε η mobo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε @kostas_anes Ακριβώς. 0,4 είναι μικρότερη της τάσης κατωφλίου Το θέμα είναι ότι δεν έχω το τελευταίο bios, αυτό για τους 3000 δηλαδή, αλλά αυτό με το οποίο ήρθε η mobo.. Δεν ξερω γιατι στο κανει μην σου πω ψεματα. Περνα το τελευταιαο με 1.0.0.6Pi AGESA και πιστευω θα εισια μια χαρα ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shot00 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Τα παλια bios δεν εχουν offset υποστήριξη ειναι αληθεια. Δοκιμασε το 1.70 το προτελευταίο δλδ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) @shot00 Το 1.70 έχω Άσε που δεν μπορώ να κάνω και update το BIOS. Βάζω το αρχείο στο στικάκι, αλλά δεν το βλέπει όταν μπαίνω σε flash mode, το δείχνει άδειο το στικάκι.. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δοκίμασε Fat32 μπας και. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 25 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε @shot00 Το 1.70 έχω Άσε που δεν μπορώ να κάνω και update το BIOS. Βάζω το αρχείο στο στικάκι, αλλά δεν το βλέπει όταν μπαίνω σε flash mode, το δείχνει άδειο το στικάκι.. Το 1.70 ειναι σε 0.0.7.2 AGESA που εχει χαλασμενο offset. Περαν αυτου εισαι σιγουρος οτι επιλεγεις το σωστο? Κανονικα πρεπει να σου εχει 2 επιλογες, το ενα αδειο και το αλλο με τα αρχεια σου. Φορμαρε και σαν FAT32 που λεει ο sheo αν και εγω στην Carbon δεν ειχα ποτε θεμα με NTFS στικακι 32GB USB3.0 Μολις μου ηρθε.... δεν σε αφηνει να πας πισω σε προηγουμενα ΑGESA... Πρεπει να το κανεις μεσω BIOS Flashback που εχει η μητρικη σου, η οπως λεει εδω περα μεσω UEFI. https://forum-en.msi.com/index.php?topic=302638.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shot00 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Το 1.70 ειναι σε 0.0.7.2 AGESA που εχει χαλασμενο offset. Περαν αυτου εισαι σιγουρος οτι επιλεγεις το σωστο? Κανονικα πρεπει να σου εχει 2 επιλογες, το ενα αδειο και το αλλο με τα αρχεια σου. Φορμαρε και σαν FAT32 που λεει ο sheo αν και εγω στην Carbon δεν ειχα ποτε θεμα με NTFS στικακι 32GB USB3.0 Μολις μου ηρθε.... δεν σε αφηνει να πας πισω σε προηγουμενα ΑGESA... Πρεπει να το κανεις μεσω BIOS Flashback που εχει η μητρικη σου, η οπως λεει εδω περα μεσω UEFI. https://forum-en.msi.com/index.php?topic=302638.0 Σε εμενα παντως το offset μια χαρα δουλευει σε 1.70 παντα... Τι τιμες βαζει ο Γιάννης ομως σε offset. Πρωτα πρεπει να επιλεξεις προσημο, αν θες αρνητικό η θετικό δηλαδή, και μετα την τιμη που θες να εχει ο cpu σου. Εχοντας σημειο αναφορας το stock vcore παντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Χονδρικά πόση διαφορά στο gaming θα έχει αν το trfc απο 272 πάει σε 252 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Όλα τα έχω κάνει, και FAT32 αλλά τίποτα, μου βγάζει μόνο τον φάκελο System Volume Information. Το BIOS αρχείο είναι είναι στο root από το στικάκι. Δοκίμασα και σε άλλες θύρες και τίποτα. @kostas_anes Μα δεν θέλω να πάω σε προηγούμενη έκδοση, από την 1.7 στην 1.8 θέλω να πάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 18 λεπτά πριν, leros2004 είπε Χονδρικά πόση διαφορά στο gaming θα έχει αν το trfc απο 272 πάει σε 252 ? Αναλογα την συχνοτητα που εισαι. Οχι πολυ παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, kostas_anes είπε Αναλογα την συχνοτητα που εισαι. Οχι πολυ παντως.. Άρα placebo effect, γιατί απο εχθές που το γύρισα σε 252, νιώθω ότι ρολάρει καλύτερα στο gaming... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα