Sheogorath Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, nikpoth είπε tRFC 436 . Κατεβήκαμε λίγο ακόμα. Latency δεν είδα διαφορά αλλά σα να κρατάει ποιό σταθερά τα 75fps λίγο που δοκίμασα. Ίσως να είναι και η ιδέα μου. Παίζει να σφίγγουν και άλλο τα cjr? Είμαι και με φρέσκια εγκατάσταση και λυπάμαι να την σακατεψω. Ναι, Cas Lat χτυπάς 14αρια ανετα με λιγο παραπάνω τάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 14 με 1.39v απέτυχε τελικά. Θα δώσω και 1.40 το βραδάκι. Μέχρι 1.41 για 24/7 μπορούμε σε cjr η δεν αξίζει; Και μόλις ανέβηκε και final bios... 7B89v17.Update AMD ComboPI1.0.0.3 - Support Ryzen 3000 series CPU. - Change BIOS UI to GSE-Lite mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, nikpoth είπε tRFC 436 . Κατεβήκαμε λίγο ακόμα. Latency δεν είδα διαφορά αλλά σα να κρατάει ποιό σταθερά τα 75fps λίγο που δοκίμασα. Ίσως να είναι και η ιδέα μου. Παίζει να σφίγγουν και άλλο τα cjr? Είμαι και με φρέσκια εγκατάσταση και λυπάμαι να την σακατεψω. Τρεξε 2-3 φορές το SOTTR για να δει πόσο έχεις πάρει. Καλύτερο από το AIDA είναι για να βλέπεις την πρόοδο σου με τη RAM. Βλέπω έχεις τα Windows 10 1903. Υπόψιν ότι επιρεασαν αρνητικά το latency (σε εμένα τουλάχιστον 1-1,5ns) στο AIDA και μπορεί να σε μπερδεύουν. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από mpokwsths 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shot00 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 13 ώρες πριν, nikpoth είπε 14 με 1.39v απέτυχε τελικά. Θα δώσω και 1.40 το βραδάκι. Μέχρι 1.41 για 24/7 μπορούμε σε cjr η δεν αξίζει; Και μόλις ανέβηκε και final bios... 7B89v17.Update AMD ComboPI1.0.0.3 - Support Ryzen 3000 series CPU. - Change BIOS UI to GSE-Lite mode. το εχει δοκιμασει κανεις σας παιδες? b450 tomahawk εδω με 1.70 bios εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος. Mε ryzen 5 1600x εχω πιασει τα 4 ghz στα 1.29V ρευματα. Θερμοκρασια με prime small fft 69C( υδροψυξη evga clc 240). Στη δικη μου περιπτωση νομιζω το mode 2 llc μενει πιο σταθερο στα ρευματα αλλα και με auto πεφτει μονο 0.002V...no big deal δηλαδη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Σε ρεύματα δεν βλέπω κάποια διαφορά με πριν σε mortar. Vdroop είχα, έχω και τώρα. Θέμα σταθερότητας, μνήμες κ cpu στα ίδια. Γενικά αν δεν ψάχνεσαι μένεις όπως είσαι θεωρώ. Εγώ παίζω λίγο μέρα παρά μέρα ακόμα κ με beta. Με λίγα λόγια..κολλητός με jumper cmos χαχαχα! Περα απο την πλάκα, αν δεν εχεις στο πρόγραμμα αλλαγή cpu με τους νέους και εισαι οκ με της μνήμες σου ,δεν υπάρχει λογος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Ακούμπησα, κυριολεκτικά, ένα 50mm πάνω στις μνήμες, να κυκλοφορούν λίγο τον αγέρα, να δω μήπως λίγο τις βοηθήσω. @Sheogorath, ακούει? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tegosg Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μάλλον τις τερμάτισα.Δεν μπορώ ούτε να σφίξω timm ούτε να τις ανεβάσω mhz.Μόνο εδώ είναι σταθερές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Tegosg είπε Μάλλον τις τερμάτισα.Δεν μπορώ ούτε να σφίξω timm ούτε να τις ανεβάσω mhz.Μόνο εδώ είναι σταθερές. Συχνοτητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tegosg Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, kostas_anes είπε Συχνοτητα? 3333.Μαλλον δεν με αφήνει η μητρική άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Tegosg είπε 3333.Μαλλον δεν με αφήνει η μητρική άλλο. Αν προσπαθείς με Gear Down Mode disabled, κάνε το enabled και δοκίμασε κάνα δυο straps παραπάνω, με primaries 14-15/14-14-28-42. Τα παληκάρια εδώ με βοήθησαν να ξεπεράσω το...κοινωνικό στίγμα του GDM on. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Που πήγαν ρε παίδες τα save overclocking profile στο τελευταίο bios msi?? Θα το γυρίσουμε σε μπλοκάκια? 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 15 λεπτά πριν, nikpoth είπε Που πήγαν ρε παίδες τα save overclocking profile στο τελευταίο bios msi?? Θα το γυρίσουμε σε μπλοκάκια? 😂😂😂 Α ναι δεν εχει. Θες να σου βαλω ? Spoiler Αν θες οντως να σου βαλω, αν σου μπρικαρει την μητρικη δεν φταιω εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Στις 26/6/2019 στις 9:12 ΜΜ, Πέτρος είπε Ακούμπησα, κυριολεκτικά, ένα 50mm πάνω στις μνήμες, να κυκλοφορούν λίγο τον αγέρα, να δω μήπως λίγο τις βοηθήσω. @Sheogorath, ακούει? Τελικά δούλεψε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 O 3700x αργεί. Λογικά για Σεπτέμβριο με κόβω και ίσως σε ποιό σωστή τιμολόγηση. Οπότε ετοιμάζω σιγά σιγά. Flare x.Παίδες για κάθε μέρα ρεύμα safe μέχρι πόσο; Αντέχουν στα 1.4v? 40c λέει ο σενσορας αλλά από σενσορες ίσως είναι ότι να ναι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Τελικά δούλεψε; Εννοείς αν γυρνά ο ανεμιστήρας... 😛 ? Χτες βράδυ πάτησα το κουμπί και έβαλα το beta BIOS/AGESA 1.0.0.1 οπότε είμαι πάλι σε αναζήτηση...πήρε όλες τις παλιές ρυθμίσεις με τη μία, χωρίς το παραμικρό (το κάνουν αυτό τα BETA της ASRock...τα final/stable απαυτώνονται), κι όλα δείχνουν ήρεμα. Σίγουρα 3-4 βαθμούς τους έριξε, όσο πρόλαβα να δω σε χαλαρό gaming μιας ωρίτσας. Για περισσότερα, χρειάζεται παραπάνω ώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα