Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 @kostas_anes Την stock ψήκτρα εννοείς; Όχι δεν είμαι, έχω αυτή της υπογραφής. Τι λάθος να έχω κάνει; Λες με την πάστα; Νομίζω σωστά την έβαλα. Μια ποσότητα στο κέντρο της CPU. Μήπως ήθελε παραπάνω; Την πάστα της Noctua έβαλα που ήταν μαζί με την ψήκτρα, λες να είναι μούφα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Ναι, δεν ειναι για τέτοια δουλειά τώρα. Στα games βέβαια μαξ 55c θα εισαι. Το κουτί έχει θέμα εισαγωγής αέρα; Γιατί η ψύκτρα είναι καλή για αυτά τα tdp.140 είναι νομίζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δύο 14άρια έχω μπροστά στα 900rpm, και πίσω και πάνω από ένα 12άρι που ήταν μαζί με το κουτί. Λογικά δεν υπάρχει θέμα airflow.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε @kostas_anes Την stock ψήκτρα εννοείς; Όχι δεν είμαι, έχω αυτή της υπογραφής. Τι λάθος να έχω κάνει; Λες με την πάστα; Νομίζω σωστά την έβαλα. Μια ποσότητα στο κέντρο της CPU. Μήπως ήθελε παραπάνω; Την πάστα της Noctua έβαλα που ήταν μαζί με την ψήκτρα, λες να είναι μούφα; Θα σου πω μονο οτι ο 1400 μου με οδοντοπαστα στα 1.4V με Dark Rock 4 πανω πιανει 73 βαθμους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εγώ 72 φτάνω σε ibt avx 10run, με 1.28 αλλά έχω μικρό κουτί. Απλά η ψύκτρα μου φυσάει όλη την μητρική vrm κτλ. Soc voltage πόσο το εχεις; Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από nikpoth 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, nikpoth είπε Και εγώ 72 φτάνω σε ibt avx 10run, με 1.28 αλλά έχω μικρό κουτί. Απλά η ψύκτρα μου φυσάει όλη την μητρική vrm κτλ. Soc voltage πόσο το εχεις; Ρε παιδες μου φαινονται πολυ οι θερμοκρασιες σας... 6πυρηνος vs 4πυρηνος θα μου πεις, αλλα εχουμε 0.12V διαφορα! Και ναι η DR4 ισως ειναι καλυτερη απο την Noctua του Γιαννη, αλλα με οδοντοπαστα και να εχω καλυτερα temps? Σε Small FFT's εντωμεταξυ, που πιο power virus δεν υπαρχει. ΑVX οι Ryzen δεν εχουν τα θεματα των intel. Εχουνε αρκετα μειωμενο throughput και δεν ανεβαζουν temps στον ιδιο βαθμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Θα ξαναπεράσω πάστα παιδιά, μάλλον θα είχα βάλει λίγη. Απλά δεν ξέρω πως να το υπολογίσω και φοβάμαι μην βάλω πολύ και ξεχειλίζει παντού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Θα ξαναπεράσω πάστα παιδιά, μάλλον θα είχα βάλει λίγη. Απλά δεν ξέρω πως να το υπολογίσω και φοβάμαι μην βάλω πολύ και ξεχειλίζει παντού ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ. Βαλε λίγο Prime να είναι ζεστός, και μετα αριστερά δεξιά την ψυκτρα. Μην βεντουζαρει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tegosg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να τις σταθεροποιήσω με τιποτα στα 3400.Στα 3333 ολα οκ.Λόγω μητρικής? Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από Tegosg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, kostas_anes είπε Σε Small FFT's εντωμεταξυ, που πιο power virus δεν υπαρχει. Υπάρχει υπάρχει. Μη φρικάρεις όμως. Τρέξε στο AIDA το FPU only stress test 35 λεπτά πριν, Tegosg είπε Δεν μπορώ να τις σταθεροποιήσω με τιποτα στα 3400.Στα 3333 ολα οκ.Λόγω μητρικής? Micron μνήμες έχεις (και μπορεί και dual rank) και έχεις βάλει ρυθμίσεις από Samsung B-De single rank? Και είναι και σταθερές στα 3333 (μάλλον όχι)? Έχεις δουλίτσα να κάνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tegosg Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Υπάρχει υπάρχει. Μη φρικάρεις όμως. Τρέξε στο AIDA το FPU only stress test Micron μνήμες έχεις (και μπορεί και dual rank) και έχεις βάλει ρυθμίσεις από Samsung B-De single rank? Και είναι και σταθερές στα 3333 (μάλλον όχι)? Έχεις δουλίτσα να κάνεις... Λάθος φώτο ρε συ.Δεν ξέρω πως βγήκε αυτό.Bdies είναι. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από Tegosg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Κοίτα, η μητρική σου δε φημίζεται για το memory overclocking που κάνει. Μπορεί να χρειάζεσαι Geardown = on για 3400 και πάνω. Δώσε και 1.42V για να είσαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, Tegosg είπε Λάθος φώτο ρε συ.Δεν ξέρω πως βγήκε αυτό.Bdies είναι. Είναι ζεστά για Idle τα 38.5 πιστεύω. Δες αν μπορείς να τα ψυξεις λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tegosg Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Κοίτα, η μητρική σου δε φημίζεται για το memory overclocking που κάνει. Μπορεί να χρειάζεσαι Geardown = on για 3400 και πάνω. Δώσε και 1.42V για να είσαι σίγουρος. Το έχω ON και ρεύμα 1.42.Παιζουν αλλά παίρνω errors.Μαλλον από μητρική λέω να την αλλάξω.Αλλα ποια σε X470?msi gaming η carbon? 3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Είναι ζεστά για Idle τα 38.5 πιστεύω. Δες αν μπορείς να τα ψυξεις λίγο. Μέχρι 39 φτάνει max.Θα δώσω λίγο παραπάνω τα intake μπροστά μπας και κρυώσουν λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Tegosg είπε Το έχω ON και ρεύμα 1.42.Παιζουν αλλά παίρνω errors.Μαλλον από μητρική λέω να την αλλάξω.Αλλα ποια σε X470?msi gaming η carbon? Θα είναι τα πιο πεταμένα λεφτά ever αν το κάνεις μόνο για τις μνήμες. Διαφορά στα παιχνίδια 3333 vs 3600 με τα ίδια timings 3-4%. Διαφορά 3333 με πολύ σφικτά subtimings vs 3333 χαλαρά = ΧΑΟΣ. Τι θέλω να πω: Κάτσε στ'αυγά σου = 3333ΜHz και ασχολήσου με το σφίξιμο των subtimings. Δες αν δουλεύει με geardown = off και δοκίμασε με tRFC = 252. Έτσι θα έχεις το μεγαλύτερο κέρδος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα