kostas_anes Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Mια χαρά και με 1.42 Άντε, να πάει 1.40-41, να δω κιόλας αν μπορώ να σφίξω κάτι ακόμα ή να το πάω όπως είναι στα 3446 (πώς, αμέ...). Καλησπερα, η γκαντεμια σου ειναι κολλητικη. 5 λεπτα μετα απο boot το PC με chrome μονο ανοιχτο και τρωει BSOD για ΙRQL error Γενικα δεν ξερω τι φασεις περνανε τωρα με την ζεστη τα PC μας. Χθες επαιζα Metro Exodus (optimization απ' τα LIDL) και οι μνημες ηταν στους 45-47 βαθμους Σε TM5 πριν βαλει την ζεστη πανω απο 42 δεν ειχα δει xD Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από kostas_anes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, kostas_anes είπε Χθες επαιζα Metro Exodus (optimization απ' τα LIDL) και οι μνημες ηταν στους 45-47 βαθμους Δεν είναι μόνο ο ζεστός καιρός. Είναι και η θερμότητα της GPU ακριβώς από κάτω. Γιατί νομίζεις ότι ο Πέτρος συνέχεια κάνει validation με το BF V; 200+ W TDP η Vega... (και εγώ στο προφίλ μου στα 3333 ανέβασα τάση κατά 0.01V γιατί περνούσε 10 κύκλους TM5 αλλά στο BF V μετά από 30-50 λεπτά με πέταγε). Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από mpokwsths 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 40 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Δεν είναι μόνο ο ζεστός καιρός. Είναι και η θερμότητα της GPU ακριβώς από κάτω. Γιατί νομίζεις ότι ο Πέτρος συνέχεια κάνει validation με το BF V; 200+ W TDP η Vega... (και εγώ στο προφίλ μου στα 3333 ανέβασα τάση κατά 0.01V γιατί περνούσε 10 κύκλους TM5 αλλά στο BF V μετά από 30-50 λεπτά με πέταγε). Σωστόοοοςςςςς... Είναι το υψηλότερο φορτίο του υπολογιστή μου αυτή την περίοδο, συνολικά (εκτός και με πιάσει και ξεκινήσω πάλι το Witcher 3). Σε αυτό θέλω να δω πως στέκεται ο υπολογιστής, σε συνολική λειτουργία. 1.415 δεν ξεκινάει καν, υποτίθεται...αλλά επίσης δεν ξεκίνησε με το χαλαρό 3400 κλπ, μέχρι που ξεκαβάλησε και μπήκε στο 1.42 3400. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο ryzen master όταν θέτεις το voltage σε μία τιμή, η τιμή αυτή είναι η μέγιστη ή είναι σταθερή καρφωτή; Και επίσης αν θέλω να γυρίσω σε stock ρυθμίσεις, απλά πατάω το reset πάνω δεξιά όταν είμαι στο current profile, κάνει επανεκίνηση και τέλος, αυτό μόνο ε; Στο BIOS της μητρικής (B450 Tomahawk) έχει ένα κουμπί game boost. Λέει ότι κάνει OC 450 Mhz, είναι safe αυτό; Να το πατήσω; Τον 2600 έχω.. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα, σε fast δεν είναι σταθερές, σε safe δεν δίνουν κάτι αξιόλογο σε σχέση με xmp2. Να της ζεστάνω λίγο στα 1.40v; Η να αλλάξω κάποιες τιμές για αρχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, nikpoth είπε Καλησπέρα, σε fast δεν είναι σταθερές, σε safe δεν δίνουν κάτι αξιόλογο σε σχέση με xmp2. Να της ζεστάνω λίγο στα 1.40v; Η να αλλάξω κάποιες τιμές για αρχή; Είναι CJR, δοκίμασε τα 14-16-16-17-28-42 με 1.37. Εμένα εκεί είναι σταθερές. Ειναι και οι RipV CJR πλέον, ενδιαφέρον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Βγάζει πολλά error και με αυτά τα timings. Στα 3200 ολες οι δοκιμές με χαμηλά timings απέτυχαν. Δοκίμασα τώρα με τα παρακάτω αλλά δεν μου φαίνεται καλό. Άρχισε και αλλάζει και από μόνο του το tRFC στα δύο τελευταία τεστ. Βάζω 460 και το αλλάζει σε 584.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, nikpoth είπε Βγάζει πολλά error και με αυτά τα timings. Στα 3200 ολες οι δοκιμές με χαμηλά timings απέτυχαν. Δοκίμασα τώρα με τα παρακάτω αλλά δεν μου φαίνεται καλό. Άρχισε και αλλάζει και από μόνο του το tRFC στα δύο τελευταία τεστ. Βάζω 460 και το αλλάζει σε 584.. Παίζει να είναι και καλύτερο από το 3200 που σου προτεινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Το tRFC όσο πιο χαμηλά γίνεται. Είναι το πιο effective timing. Παντού διάφορες. Και στο AIDA και στα παιχνιδια. Αυτή ουσιαστικά είναι και η κύρια διαφορά των B-Die από CJR και Micron B-Die. Τα Samsung B-Die το κατεβάζουν σε τιμές κοντά στο 250. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Το tRFC όσο πιο χαμηλά γίνεται. Είναι το πιο effective timing. Παντού διάφορες. Και στο AIDA και στα παιχνιδια. Αυτή ουσιαστικά είναι και η κύρια διαφορά των B-Die από CJR και Micron B-Die. Τα Samsung B-Die το κατεβάζουν σε τιμές κοντά στο 250. Θα έλεγα τίποτα βαρύ, τώρα, αλλά δεν φταις κιόλας! 😛 Ιν αδερ νιους, τρέχει με 1.41 πλέον, γιατί έτσι του ήρθε. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από Πέτρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, mpokwsths είπε Το tRFC όσο πιο χαμηλά γίνεται. Είναι το πιο effective timing. Παντού διάφορες. Και στο AIDA και στα παιχνιδια. Αυτή ουσιαστικά είναι και η κύρια διαφορά των B-Die από CJR και Micron B-Die. Τα Samsung B-Die το κατεβάζουν σε τιμές κοντά στο 250. 460 πλέον το tRFC. 1.37vdimm ,1.0240soc. Το ρημάδι.. vdroop σε ραμ γίνεται;; Βούτηξε στα 1.36 σε μια φάση! Να δοκιμάσω κάτι ακόμα; ίσως με λίγο ρεύμα ακόμα;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Παιδιά πως μπορώ να βρω το stock voltage της CPU μου (R5 2600); Έτρεξα cinebench r15 και έβγαλε 1,25V που κατέβηκε και μέχρι 1,2375 με 3675MHz σε όλους τους πυρήνες. Τώρα αυτό είναι αξιόπιστο; Γενικά είναι καλό ή κακό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Παιδιά πως μπορώ να βρω το stock voltage της CPU μου (R5 2600); Έτρεξα cinebench r15 και έβγαλε 1,25V που κατέβηκε και μέχρι 1,2375 με 3675MHz σε όλους τους πυρήνες. Τώρα αυτό είναι αξιόπιστο; Γενικά είναι καλό ή κακό; Tι εννοεις stock voltage? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) @akoinonitosTo voltage που θέλει το chip μου για stock συχνότητες, ώστε αν κάνω OC ξεκινάω από εκεί και ανεβαίνω όσο χρειάζεται. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε @akoinonitosTo voltage που θέλει το chip μου για stock συχνότητες, ώστε αν κάνω OC ξεκινάω από εκεί και ανεβαίνω όσο χρειάζεται. α οκ, απλα θα κλεισεις οτι boost επιλογη υπαρχει στο bios ωστε η cpu να μενει στην Base συχνοτητα. Αυτη θα ειναι η stock ταση. Με απενεργοποιημενα τα boost settings θα κανεις το manual overclock σου. Αν εχεις asus Μητρικη θα το βρεις στην Advanced καρτελα/amd cbs σαν core performance boost Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα