Πέτρος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, nikpoth είπε Άβυσσος η ρημάδα η πλατφόρμα!1.24v ,σταθερά στα 3.9 όλοι οι πύρινες. Το σακατεψα λίγο με beta bios ,δοκιμές, και τέλος επιστρέφω σε σταθερή έκδοση bios. Και άρχισε το πάρτυ.. 3.9 / 1.24v ,stress test,error. Περίεργο λέω. 3.9 / 1.25v ,stress test,error... 3.9 / 1.26v ,stress test,error. Με πολλά καντήλια ,παίρνω jumper. Clear cmos, 3.9 / 1.24v ,10 runs linpack xtreme, pass. Με ξενέρωσε όμως το σύστημα. Έχω την εντύπωση ότι τα μαμίδια τα BIOSs κάτι "κρατάνε" από αλλαγή ρύθμισης σε αλλαγή, και όντως θέλουν wipe! Τα ίδια αντιμετωπίζω κι εγώ, γενικότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeonV12 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Καλημερα.Ξερω οτι λετε πιο εξιδεικευμενα πραματα αλλα θελω να κανω μια ερωτηση.Σε μητρικη Χ470 της MSI με τον 2600, τον εχω στα 4.0Ghz αλλα βλεπω οτι ειναι μονιμως καρφωμενος σε αυτα σε αντιθεση με τις στοκ ρυθμισεις που σε idle πεφτει στα 3.4.Γνωριζετε αν γινεται να κανει το ιδιο σε oveclock ρυθμισεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LeonV12 είπε Καλημερα.Ξερω οτι λετε πιο εξιδεικευμενα πραματα αλλα θελω να κανω μια ερωτηση.Σε μητρικη Χ470 της MSI με τον 2600, τον εχω στα 4.0Ghz αλλα βλεπω οτι ειναι μονιμως καρφωμενος σε αυτα σε αντιθεση με τις στοκ ρυθμισεις που σε idle πεφτει στα 3.4.Γνωριζετε αν γινεται να κανει το ιδιο σε oveclock ρυθμισεις; Ανοιξε cool and quiet και στο power plan των windows -> minimum cpu state 0% Aπο οτι φαινεται αυτο που εκανα με την Corsair, ειναι λιγο πιο τρελο απο οτι νομιζα.... https://imgur.com/a/vwuq6ep https://valid.x86.fr/sl67yw Spoiler Και ναι, καλα εγραψα . Παω για 17+ σιγουρα. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από kostas_anes 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, kostas_anes είπε Ανοιξε cool and quiet και στο power plan των windows -> minimum cpu state 0% Aπο οτι φαινεται αυτο που εκανα με την Corsair, ειναι λιγο πιο τρελο απο οτι νομιζα.... https://imgur.com/a/vwuq6ep https://valid.x86.fr/sl67yw Απόκρυψη περιεχομένων Και ναι, καλα εγραψα . Παω για 17+ σιγουρα. Μετα το στικ, κορνίζα, ξέρεις 😂 Τι ψύξη του έχεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Μετα το στικ, κορνίζα, ξέρεις 😂 Τι ψύξη του έχεις; Τιποτα, οτι εχω και στις flare-x για 24/7, ουτε εξτρα φανακι δεν του εβαλα Πραγματικα απλως το πηρα, το πεταξα πανω και αρχισα να δινω. Η αληθεια ειναι οτι δεν ζεστενεται ιδιαιτερα. Στα 1.44V πχ που το ετρεξα σταθερα στα 3600/16 ειναι στους 32 βαθμους με θερμοκρασια δωματιου τους 24. Στα 1.7V αντιστοιχα στο aida πανω απο 30 δεν πηγε (ηταν ηδη ζεσταμενο απο πριν ομως) αν και δεν εχει νοημα να το αναφερω γιατι σιγα το φορτιο... Φυσικα και δεν προκειται να τρεξω stress test, ισως κανα CB. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, kostas_anes είπε Τιποτα, οτι εχω και στις flare-x για 24/7, ουτε εξτρα φανακι δεν του εβαλα Πραγματικα απλως το πηρα, το πεταξα πανω και αρχισα να δινω. Η αληθεια ειναι οτι δεν ζεστενεται ιδιαιτερα. Στα 1.44V πχ που το ετρεξα σταθερα στα 3600/16 ειναι στους 32 βαθμους με θερμοκρασια δωματιου τους 24. Στα 1.7V αντιστοιχα στο aida πανω απο 30 δεν πηγε (ηταν ηδη ζεσταμενο απο πριν ομως) αν και δεν εχει νοημα να το αναφερω γιατι σιγα το φορτιο... Φυσικα και δεν προκειται να τρεξω stress test, ισως κανα CB. Κάτσε, έχουν αισθητήρα θερμοκρασίας; Και τα κουνάβια τα δικά μου δεν έχουν Πιστευα μόνο τα ακριβά στυλ bdies είχαν μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Κάτσε, έχουν αισθητήρα θερμοκρασίας; Και τα κουνάβια τα δικά μου δεν έχουν Πιστευα μόνο τα ακριβά στυλ bdies είχαν μόνο. Οχι, εγω εχω Θερμομετρακι με T-type Thermocouple (το εχω για οταν βαζω DICE η γενικα οταν παω subzero γιατι οι περισσοτεροι αισθητηρες κατω απο 0 τα παιζουν) σφηνωμενο αναμεσα στο heatsink και το thermal pad ενος IC. Σιγουρα δεν ειναι 100% accurate αλλα υπολογιζω +-1 βαθμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tegosg Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μόλις παρέλαβα τις καινούργιες μου bdies.Τις κούμπωσα πάνω και μόλις πόσταρε κατευθείαν bios και oc.χαχααχα.Ουτε καν μπήκα στα windows.χαχα.Τελειες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Tegosg είπε Μόλις παρέλαβα τις καινούργιες μου bdies.Τις κούμπωσα πάνω και μόλις πόσταρε κατευθείαν bios και oc.χαχααχα.Ουτε καν μπήκα στα windows.χαχα.Τελειες. Lightshot, με ευχαριστεις μετα. Spoilers, θα σε ευχαριστουμε και εμεις Τimings κτλ? Επισης να φανταστω Zen+ αν κρινω απο latency? Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από kostas_anes 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tegosg Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Lightshot, με ευχαριστεις μετα. Spoilers, θα σε ευχαριστουμε και εμεις Τimings κτλ? Επισης να φανταστω Zen+ αν κρινω απο latency? Ναι 2600 τώρα παίζω λίγο με timmings.Αν και περίμενα λόγο μητρικής να έχω προβλήματα αλλά όλα μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Tegosg είπε Ναι 2600 τώρα παίζω λίγο με timmings.Αν και περίμενα λόγο μητρικής να έχω προβλήματα αλλά όλα μια χαρά. Κατσε ρε, ειναι dual rank? Ποιες εχεις? Επισης τι μητρικη τρεχεις ειπαμε? Dual Rank B-die με 4Gbit IC's πρωτη φορα βλεπω. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από kostas_anes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tegosg Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Ναι 2χ8. Gigabyte X470 Aorus Gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, Tegosg είπε Ναι 2χ8. Gigabyte X470 Aorus Gaming. Aφου λεει πως ειναι single rank xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tegosg Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, Tegosg είπε Αυτο που κολλαει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα