Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, kostas_anes είπε Μετα απο αρκετο πειραγμα, κατεληξα εδω με 1.44V σε RAM. Μπορω να πω οτι περαν απο το tRCDRD ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Απόκρυψη περιεχομένων Του Ινφινιτι εντ Μπιγιοντ! Εμενα με ξερεις, θεμα δεν εχω. Αντε, να δουμε τι μπορω να κανω και εγω Να πεταξουμε και τον 1400 πανω να δουμε αν ειναι τελικα σκατα ο 1700 σου... Αν ειναι αυτο, τραμπα με τον 1700 της renaxan που μεχρι τοτε θα μου τον εχει δωσει. Κάνουν scale με τάση και non Samsung chips? Μόνο τα Hynix είναι μουλάρια και όσο τα κλοτσας δεν;... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Υπάρχουν άτομα εδώ στο forum που πήραν την ραμ στο χέρι με 1.4 +. Δεν μπορώ να θυμηθώ άμα ήταν hynix ή micron. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, IoaZ είπε Υπάρχουν άτομα εδώ στο forum που πήραν την ραμ στο χέρι με 1.4 +. Δεν μπορώ να θυμηθώ άμα ήταν hynix ή micron. Και σένα τι σε κόφτει άσε τα παιδιά να παίξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Ωραίος αλλά αν δεν τα δούμε σε Dual channel δεν μπορούμε να ξέρουμε. Με single channel ο Ryzen γίνεται Intel. 15 ευω απο εναν φιλο την πηρα για να παιζω Μια 4αρα ειναι. 13 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Κάνουν scale με τάση και non Samsung chips? Μόνο τα Hynix είναι μουλάρια και όσο τα κλοτσας δεν;... Mωρε αν το λεει η ψυχουλα τους.... στα 1,7V το παρακατω. Το tRCDRD δεν πεφτει ουτε με 1.9V 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Και σένα τι σε κόφτει άσε τα παιδιά να παίξουν Τουλαχιστον το καταλαβαινεις οτι την πηρα για παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Παιδιά παίξτε ελεύθερα. Όλα αναλώσιμα είναι. 5 λεπτά πριν, kostas_anes είπε 15 ευω απο εναν φιλο την πηρα για να παιζω Μια 4αρα ειναι. Δύο καφέδες είναι στην Αγίου Νικολάου. Εκτός και άμα πας Όλγας. 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, IoaZ είπε Υπάρχουν άτομα εδώ στο forum που πήραν την ραμ στο χέρι με 1.4 +. Δεν μπορώ να θυμηθώ άμα ήταν hynix ή micron. Τα Μicron απο οσο ξερω αντεχουν μεχρι 1.45 σαν safe. Για τα AFR ξερω οτι πανω απο 1.39 αρχιζεις και μπαινεις στην επικινδυνη ζωνη. Μόλις τώρα, IoaZ είπε Δύο καφέδες είναι στην Αγίου Νικολάου. Εκτός και άμα πας Όλγας. 😋 Δεν πινω καφεδες 1-0. Σοκολατα κρυα/ζεστη μονο αναλογα την εποχη 😂😂 Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από kostas_anes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Τα Μicron απο οσο ξερω αντεχουν μεχρι 1.45 σαν safe. Για τα AFR ξερω οτι πανω απο 1.39 αρχιζεις και μπαινεις στην επικινδυνη ζωνη. Δεν πινω καφεδες 1-0 Όταν έρθει ο Πέτρος Πάτρα πάμε για καφέ. (ως τότε πιστεύω θα έχω γυρίσει Ελλάδα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, kostas_anes είπε 15 ευω απο εναν φιλο την πηρα για να παιζω Μια 4αρα ειναι. Λες ψέματα ανερχόμενε buildzoid!!! Στο RTC βλέπω 2DPC-MR (2 Dimms Per Channel - Multi Rank) 😁🤣😁🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Λες ψέματα ανερχόμενε buildzoid!!! Στο RTC βλέπω 2DPC-MR (2 Dimms Per Channel - Multi Rank) 😁🤣😁🤣 Το παθαινει καμια φορα. Αν δεις πιο πανω το πρωτο ss λεει 2DPC παλι, το 2ο 1DPC, το 3ο παλι το ιδιο. Γι αυτο και κοτσαρα και Thaiphoon παραδιπλα Spoiler "ανερχόμενε buildzoid!!!" #proud ❤️ Aν και νομιζω πως εχω ακομα για να φτασω μερικους εδω μεσα Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από kostas_anes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Αυτο το tRCDRD εχει καταστρεψει ενα πολυ καλο στικακι..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 23 ώρες πριν, mpokwsths είπε Μην κρίνεις από το AIDA, δε λέει όλη την αλήθεια. SOTTR benchmark (CPU Game). Εκεί μπορεί να είσαι κάνα fps πάνω και να μη φαίνεται στο AIDA. Το καλό με το GD=off είναι ότι πλέον μπορείς να κάνεις δοκιμές και με CL=15. 16-18-18 δεν είναι οι μνήμες; Για δώσε 15-17-17 ή 15-17-16 με ένα κλικ παραπάνω ρεύμα. Επίσης για δοκίμασε στα 3466 16-18-17 με GD=on. Μπορεί με το παραπάνω φαγάκι + τα προηγούμενα + ProcODT 60 να σε εκπλήξει ευχάριστα. Υπόψιν, από τα πιο απαιτητικά σε τάση timings είναι το tRCDRD. Εξού και το 3466 16-18-17. Το οποίο tRCDRD στο AIDA χαμηλώνει πολύ το latency αλλά στα παιχνίδια δε δίνει σχεδόν τίποτα. Εφόσον έχεις μνήμες φιλικές στα χαμηλά timings δεν έχεις την περιέργεια να δεις πως είναι τα πράγματα με κάτι του στυλ 13-13-13-24-38; Έκανα κάποιες δοκιμές για procODT/tCKE/tRDWR/tWRRD όπως είχες προτείνει, στα 3333 μόνο όμως (να έχω κάποια βάση). Τελικά 53.3 δείχνει να προκρίνεται, με 9/6/3 τα άλλα, όπως είπες. Με αυτά, από 1.40 που είχα βάλει για "σίγουρα", δούλεψα και με 1.39. Με τα ίδια και 60, με 1.395 είχα ένα error στο ΤΜ5 (οκ, τυχαίο ίσως). Πάω λίγο για BFV, να δω αν εκεί στέκεται. Τα primaries, όπως τα είχα παραπάνω, για την ώρα. Βρήκα (μάλλον) τί φταίει για τις κουλαμάρες στο training όποτε πάω να αλλάξω κάτι. Μάλλον φταίει το ότι πάω να αλλάξω μία μόνο ρύθμιση (!) ενώ έχω κάποιο προφίλ περασμένο. Αν φορτώσω το "base" 3400 μου και από αυτό πάω και κάνω αλλαγές (3-4 μαζί), τις παίρνει... Κάτι έχει κολλήσει, αλλά με κάποιο μπούσουλα κάτι γίνεται τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Έκανα κάποιες δοκιμές για procODT/tCKE/tRDWR/tWRRD όπως είχες προτείνει, στα 3333 μόνο όμως (να έχω κάποια βάση). Τελικά 53.3 δείχνει να προκρίνεται, με 9/6/3 τα άλλα, όπως είπες. Με αυτά, από 1.40 που είχα βάλει για "σίγουρα", δούλεψα και με 1.39. Με τα ίδια και 60, με 1.395 είχα ένα error στο ΤΜ5 (οκ, τυχαίο ίσως). Πάω λίγο για BFV, να δω αν εκεί στέκεται. Τα primaries, όπως τα είχα παραπάνω, για την ώρα. Βρήκα (μάλλον) τί φταίει για τις κουλαμάρες στο training όποτε πάω να αλλάξω κάτι. Μάλλον φταίει το ότι πάω να αλλάξω μία μόνο ρύθμιση (!) ενώ έχω κάποιο προφίλ περασμένο. Αν φορτώσω το "base" 3400 μου και από αυτό πάω και κάνω αλλαγές (3-4 μαζί), τις παίρνει... Κάτι έχει κολλήσει, αλλά με κάποιο μπούσουλα κάτι γίνεται τελικά. Περνα. Το. Stable. ΒIOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, kostas_anes είπε Περνα. Το. Stable. ΒIOS. Νομίζεις.... Το πιθανότερο πως θα βάλω και το 3χχχ, θα φάω και από εκεί αλύπητο ξύλο, και μετά μόνο θα γυρίσω στο 5.10 (1.0.0.6, εξαιρετικό). Κάπου πήρε το μάτι μου, πάντως, πως τα νέα BIOSs στην Asrock κάτι στρώνουν (εμφανίζεται πάλι ΡΒΟ και κάτι λίγα ακόμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Πάω λίγο για BFV, να δω αν εκεί στέκεται. Στάθηκε, χωρίς το παραμικρό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Άβυσσος η ρημάδα η πλατφόρμα!1.24v ,σταθερά στα 3.9 όλοι οι πύρινες. Το σακατεψα λίγο με beta bios ,δοκιμές, και τέλος επιστρέφω σε σταθερή έκδοση bios. Και άρχισε το πάρτυ.. 3.9 / 1.24v ,stress test,error. Περίεργο λέω. 3.9 / 1.25v ,stress test,error... 3.9 / 1.26v ,stress test,error. Με πολλά καντήλια ,παίρνω jumper. Clear cmos, 3.9 / 1.24v ,10 runs linpack xtreme, pass. Με ξενέρωσε όμως το σύστημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα