akoinonitos Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, overpower είπε Φτανουν σημερα οι 2 ωρες. Αλλη μερα θα ασχοληθω. Μονο ram εβαλα στα 2800 απο default 21xx ως safe επιλογη Ποιες είναι οι μνήμες σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Ποιες είναι οι μνήμες σου? corsair vengeance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, overpower είπε corsair vengeance Και γτ τις δουλεύεις πιο κάτω από το xmp ρε συ? Ενεργοποίησε το xm p profile. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 22 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Και γτ τις δουλεύεις πιο κάτω από το xmp ρε συ? Ενεργοποίησε το xm p profile. Εκανα πριν λιγο την μεταβαση και βαρεθηκα να ψαξω παραπανω το bios. Θα ασχοληθω μεσα ΣΚ με oc ετσι και αλλιως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Πείραξα λίγο τα secondaries, αλλά μου βγαίνει χειρότερο τελικό (σε lat, τουλάχιστον), ενώ όλα είναι πιο σφικτά. Δεξιά, τα νέα. (Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να κάνω με την αυτόματη μορφοποίηση των εικόνων στο site...δεν δέχεται την παραμικρή αλλαγή...όλα αυθαίρετα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Πείραξα λίγο τα secondaries, αλλά μου βγαίνει χειρότερο τελικό (σε lat, τουλάχιστον), ενώ όλα είναι πιο σφικτά. Δεξιά, τα νέα. (Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να κάνω με την αυτόματη μορφοποίηση των εικόνων στο site...δεν δέχεται την παραμικρή αλλαγή...όλα αυθαίρετα). Είναι downbin τα τσιπάκια αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Είναι downbin τα τσιπάκια αυτά. Nαι τα παλια δικα μου ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, Πέτρος είπε Πείραξα λίγο τα secondaries, αλλά μου βγαίνει χειρότερο τελικό (σε lat, τουλάχιστον), ενώ όλα είναι πιο σφικτά. Το Aida δείχνει και βλακειες μερικές φορές. Τρέχα SOTTR και με τα δύο settings. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mpokwsths είπε Το Aida δείχνει και βλακειες μερικές φορές. Τρέχα SOTTR και με τα δύο settings. Με διαφορετική έκδοση gpu driver, αλλά με ίδια πάνω-κάτω τελικά (έχω και 99 με τον προηγούμενο οδηγό, αλλά ήταν εντελώς "κρύο" πέρασμα). Στα CPU, τί συμπεράσματα βγαίνουν? Κάτσε να τρέξω δυο λεπτά και με το άλλο προφίλ στις μνήμες, το "κανονικό". edit: Τα 2' έγιναν λίγο παραπάνω, αφού φαίνεται πως με αυτούς τους οδηγούς στο κανονικό προφίλ μνήμης, δεν σηκώνει το tweak στην ΗΒΜ (άντε βγάλε άκρη). Εδώ το αποτέλεσμα (τα 2 fps λογικά είναι θέμα της ΗΒΜ). Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από Πέτρος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Την άλλη έκδοση, την "καλή" 😉. Εκείνη τρέχουμε όλοι για CPU - RAM μετρήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 40 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Την άλλη έκδοση, την "καλή" 😉. Εκείνη τρέχουμε όλοι για CPU - RAM μετρήσεις. Με την επίσημη έχω κάνει όλες τις δοκιμές, αυτή έχω σα μέτρο σύγκρισης. Από όσο βλέπω, στα cpu scores έχω καλύτερα αποτελέσματα με το πιο αργό (στο AIDA) προφίλ στη RAM. Επειδή δεν γνωρίζω, είναι εντελώς ανεξάρτητα από το gpu κομμάτι αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Με την επίσημη έχω κάνει όλες τις δοκιμές, αυτή έχω σα μέτρο σύγκρισης. Από όσο βλέπω, στα cpu scores έχω καλύτερα αποτελέσματα με το πιο αργό (στο AIDA) προφίλ στη RAM. Επειδή δεν γνωρίζω, είναι εντελώς ανεξάρτητα από το gpu κομμάτι αυτά? Από όσο έχω καταλάβει είναι ανεξάρτητο μιας και με την 970 τα ίδια έβγαζα στο cpu. Επίσης το aida δεν είναι ευαγγέλιο καλό είναι για μετρήσεις αλλά δεν λέει πάντα την αλήθεια. Εγώ πιο πολύ τέσταρω διαφορές στον χρόνο που θα περάσουν τους 10 κύκλους στο tm5 για να δω αν όντως δίνουν κάτι οι αλλαγές που έχω κάνει. Επίσης με τις τελευταίες εκδόσεις των 10 έχει ανέβει παρα πολυ το latency μου στο aida. Πριν έβγαζα 58 τώρα βγάζω 60+ Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Πέτρος είπε στα cpu scores έχω καλύτερα αποτελέσματα με το πιο αργό (στο AIDA) προφίλ στη RAM Το ίδιο συμπέρασμα είχα βγάλει και εγώ σε δική μου αντίστοιχη περίπτωση. Πιο σφικτά timings και είχα 1ns υψηλότερο latency στο AIDA. Στο SOTTR όμως είχα 2% υψηλότερη απόδοση. 18 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εγώ πιο πολύ τέσταρω διαφορές στον χρόνο που θα περάσουν τους 10 κύκλους στο tm5 για να δω αν όντως δίνουν κάτι οι αλλαγές που έχω κάνει. Στο TM5 (διάρκεια) οι dual rank D-Die στα 2933CL13 ρίχνουν πάνω από λεπτό στις B-Die SR 3333CL14 (~13,5 vs 14,5 λεπτά). Μιλάω για 3 κύκλους με το config v3 του 1usmus. Στο AIDA είναι πολύυυυυ μπροστά οι B-Die και στο SOTTR 1-2% οι B-Die. Οπότε για μένα το AIDA είναι τελείως ότι'να ναι. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από mpokwsths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, mpokwsths είπε Το ίδιο συμπέρασμα είχα βγάλει και εγώ σε δική μου αντίστοιχη περίπτωση. Πιο σφικτά timings και είχα 1ns υψηλότερο latency στο AIDA. Στο SOTTR όμως είχα 2% υψηλότερη απόδοση. Στο TM5 (διάρκεια) οι dual rank D-Die στα 2933CL13 ρίχνουν πάνω από λεπτό στις B-Die SR 3333CL14 (~13,5 vs 14,5 λεπτά). Μιλάω για 3 κύκλους με το config v3 του 1usmus. Στο AIDA είναι πολύυυυυ μπροστά οι B-Die και στο SOTTR 1-2% οι B-Die. Οπότε για μένα το AIDA είναι τελείως ότι'να ναι. Το tm5 το λέω για συγκρίνεις τους δικούς σου χρόνους όχι για να κάνεις συγκριση με αλλά κιτς. Επίσης πρέπει να το "χακαρεις" ώστε να δεσμεύει πάντα την ίδια ποσότητα ραμ γιατί παίζει μεγάλο ρόλο στο χρόνο αλλιώς δεν βγάζεις συμπέρασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε Επίσης με τις τελευταίες εκδόσεις των 10 έχει ανέβει παρα πολυ το latency μου στο aida. Πριν έβγαζα 58 τώρα βγάζω 60+ Ωραια δεν εισαι ο μονος. Χθες εκανε update και το latency απο τα ~65ns πηγε στα 68-69.... Και ελεγα τι φταιει.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα