Πέτρος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Όταν λες "καταρρέει με μαύρη οθόνη..."? Εννοείς με usb stick για εγκατάσταση, ξεκινά και φτάνεις μέχρι πού? 1: Άλλαξε θύρα. 2: Άσε μόνο το δίσκο της εγκατάστασης απάνω (ξέρω, ηλίθιο...). 7 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε βρο !! κατι δε παει καλα το τελευταιο βιος φοραει η 470 master σλι μπαινω βιος ολα καλα ρυθμιζω μνημες στα xmp προφιλε 2 2933 και ενω ξεκιναει να φορτωνει win 10 απο usb καταρεει με μαυρη οθονη και στεκετε δε κανει τιποτε μου διαφευγει κατι απο ρυθμισεις ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Στις 21/4/2019 στις 10:19 ΠΜ, ultraex2003 είπε τι πρεπει να προσεξω καθοτι με ryzen δεν εχω ασχοληθει καθολου !! να πάρεις αλλη μια 8αρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 32 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε βρο !! κατι δε παει καλα το τελευταιο βιος φοραει η 470 master σλι μπαινω βιος ολα καλα ρυθμιζω μνημες στα xmp προφιλε 2 2933 και ενω ξεκιναει να φορτωνει win 10 απο usb καταρεει με μαυρη οθονη και στεκετε δε κανει τιποτε μου διαφευγει κατι απο ρυθμισεις ;; Εγω να ρωτησω γιατι προσπαθεις να περασεις windows με μη τεσταρισμενο overclock? Παντα οταν κανεις κατι τετοιο το τρεχεις σε στοκ εκτος και αν το OC σου εχει αποδειχθει απολυτα σταθερο, μιας και ο διαολος εχει πολλα ποδαρια. Περνα τα windows και μετα κλοκαρε οσο θες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε βρο !! κατι δε παει καλα το τελευταιο βιος φοραει η 470 master σλι μπαινω βιος ολα καλα ρυθμιζω μνημες στα xmp προφιλε 2 2933 και ενω ξεκιναει να φορτωνει win 10 απο usb καταρεει με μαυρη οθονη και στεκετε δε κανει τιποτε μου διαφευγει κατι απο ρυθμισεις ;; Βάλτα όλα default στο bios και ξαναδοκιμασε. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Βάλτα όλα default στο bios και ξαναδοκιμασε. ολα στοκ ταχω η μνημη ειναι 3200 και εχει 2 προφιλε 1 / 3200 και 1/ 2933 βαζω προφλ 2 2933 και 3200 τα ιδια κανει ο σσδ ειναι νεος η μνημη το ιδιο το τροφοδοτικο νεο δεν ειναι η πρωτη φορα που περναω 10αρια ξεκιναει στη οεωτη οθονη εκει που βγαζει το κυκλακι που σκεφτετε και αμεσω παει σε μαυρη οθονη και καθετε δε κανει τιποτε και αλλο δισκο πουυ εβαλα τα ιδια κανει δε ξερω κατι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε ολα στοκ ταχω η μνημη ειναι 3200 και εχει 2 προφιλε 1 / 3200 και 1/ 2933 βαζω προφλ 2 2933 και 3200 τα ιδια κανει ο σσδ ειναι νεος η μνημη το ιδιο το τροφοδοτικο νεο δεν ειναι η πρωτη φορα που περναω 10αρια ξεκιναει στη οεωτη οθονη εκει που βγαζει το κυκλακι που σκεφτετε και αμεσω παει σε μαυρη οθονη και καθετε δε κανει τιποτε και αλλο δισκο πουυ εβαλα τα ιδια κανει δε ξερω κατι αλλο Κανα Load defaults στο bios να βγει απο τη μεση το ενδεχομενο ασυμβατοτητας με τη μνημη, τσεκαρε το Manual οτι εχεις βαλει την ram στο σωστο dimm (αν και δεν νομιζω οτι φταιει αυτο). Τσεκαρε οτι βλεπει σωστα τον δισκο στο Bios, επισης δοκιμασε να τον βαλεις σε αλλη sata θυρα ,αλλαξε και θεση στο usb stick ,τσεκαρε τις επιλογες για τα ουεφια και τα σχετικα στο bios 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Κανα Load defaults στο bios να βγει απο τη μεση το ενδεχομενο ασυμβατοτητας με τη μνημη, τσεκαρε το Manual οτι εχεις βαλει την ram στο σωστο dimm (αν και δεν νομιζω οτι φταιει αυτο). Τσεκαρε οτι βλεπει σωστα τον δισκο στο Bios, επισης δοκιμασε να τον βαλεις σε αλλη sata θυρα ,αλλαξε και θεση στο usb stick ,τσεκαρε τις επιλογες για τα ουεφια και τα σχετικα στο bios βρο !! τα κανα ολα αυτα και αλλα τοσα και αλλαξα και σατα δισκο/ καλωδια χρονισα τη μνημη 2133 αλλαξα σλοτ και σατα κλπ αλλαν το κοβω να εχει η μητρικη το θεμα προσεξε αφου την εψαξα λιγο τι γινεται η μητρικη δε κανει ρεσετ επισης ουτε πατωντας 3-4 δευτερα δε κλεινει ουτε απο το κουτι ουτε κατευθειαν πανω απο τη μητρικη με το γνωστο βραχυκυκλωμα στα πιν αλλα μονο την ξεκιναει κανονικα και μετα δε φορτωνει καταρεει Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε βρο !! τα κανα ολα αυτα και αλλα τοσα και αλλαξα και σατα δισκο/ καλωδια χρονισα τη μνημη 2133 αλλαξα σλοτ και σατα κλπ αλλαν το κοβω να εχει η μητρικη το θεμα προσεξε αφου την εψαξα λιγο τι γινεται η μητρικη δε κανει ρεσετ επισης ουτε πατωντας 3-4 δευτερα δε κλεινει ουτε απο το κουτι ουτε κατευθειαν πανω απο τη μητρικη με το γνωστο βραχυκυκλωμα στα πιν αλλα μονο την ξεκιναει κανονικα και μετα δε φορτωνει καταρεει Στείλτην πίσω κατευθείαν... Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 27 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Στείλτην πίσω κατευθείαν... Συμπλήρωση: και πάρε κάποια άλλη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Συμπλήρωση της Συμπλήρωσης : Και να μην ειναι ASRock. Κατα προτίμηση MSI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Πέτρος είπε Σταμάτησε να μου κάνει αυτό που περιέγραφα όταν μου πρότεινες την αλλαγή θέσης (να δουλεύει δηλαδή στοτέρμα μια χαρά και μετά να κολλάει ξαφνικά), αφού άλλαξα τις θέσεις. Πλέον, μετά και τα 4ρια στα SCL, έχω τη συμπεριφορά που γράφω παραπάνω (σαν "πάγωμα"), αλλά όχι σταθερά κι αυτό. Τώρα (χτες βράδυ) που πείραξα και επεξεργαστή, έμπλεξα με όλα μαζί, ώστε να μη μπορώ να βγάλω άκρη 😛 Θα πειραματιστώ λίγο παραπάνω σήμερα και αύριο με 3.9-3.95, να δω αν και πως θα είμαι τουλάχιστον όσο σταθερός ήμουν με τα 3.8+SCL, και μετά ξαναπιάνω τις μνήμες (ξέρω, μπαχαλο). Στα 3.95, είναι εξίσου σταθερός με τα 3.9, με ίδια τάση (<1.31). Νομίζω καλά είναι, παλεύεται. Αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται σωστά, θα αρχίσω να ξαναπειράζω τις μνήμες. Πάντα με SMT off, αυτά. 162 πόντοι στο CBr15, πώς κρίνονται? Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από Πέτρος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 11 ώρες πριν, Πέτρος είπε Στα 3.95, είναι εξίσου σταθερός με τα 3.9, με ίδια τάση (<1.31). Νομίζω καλά είναι, παλεύεται. Αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται σωστά, θα αρχίσω να ξαναπειράζω τις μνήμες. Πάντα με SMT off, αυτά. 162 πόντοι στο CBr15, πώς κρίνονται? Single ε; Τους ίδιους έχω και εγώ με 3.9 και 14-16-16. Καλά είσαι πιστεύω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, Πέτρος said: Στα 3.95, είναι εξίσου σταθερός με τα 3.9, με ίδια τάση (<1.31). Νομίζω καλά είναι, παλεύεται. Αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται σωστά, θα αρχίσω να ξαναπειράζω τις μνήμες. Πάντα με SMT off, αυτά. 162 πόντοι στο CBr15, πώς κρίνονται? Btw ο δικός μου στα 3,95 all core θέλει 3 τσικ παραπάνω vsoc για να παίξουν σωστά οι μνήμες. Αλλιώς δεν μπουτάρει καν. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από GeorgeMan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Btw ο δικός μου στα 3,95 all core θέλει 3 τσικ παραπάνω vsoc για να παίξουν σωστά οι μνήμες. Αλλιώς δεν μπουτάρει καν. για τον 2600 λες ε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, akoinonitos said: για τον 2600 λες ε ? Yup. 1,0125 στοκ με τις μνήμες τσίτα, 1,05 όταν είναι τσίτα και η cpu. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα