akoinonitos Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 26 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Πρακτικα αν δεν βαλεις πολυμετρο δεν ξερεις τι γινεται. Δεν ξερω αν η παραπανω συμπεριφορα ισχυει σε ολες τις μητρικες οποτε δεν μπορω να το παρουσιασω σαν κανονα. εισαι με Offset ταση η manual? λογικα σε ολες το ιδιο θα ισχυει οσον αφορα τον σενσορα του chip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε εισαι με Offset ταση η manual? λογικα σε ολες το ιδιο θα ισχυει οσον αφορα τον σενσορα του chip offset +0.125V συγκεκριμενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Ενημερωνω πως το 0.0.7.2 AGESA (πιθανοτατα και το 0.0.7.0) προκαλουν προβλημα στο P-State Overclocking λοκαροντας τον επεξεργαστη στην μεγιστη συχνοτητα που εχει οριστει μεσω OC. Εκανα rollback στο 1.0.0.6 και ο επεξεργαστης πλεον πηγαινει και παλι στα 1550MHz. Περαν αυτου διαφορα 1.0.0.6 με 0.0.7.2 στο CB 50 ποντοι οπως φαινεται. Ανεβηκα κατα 7 απο την προηγουμενη φορα που ετρεξα με 1.0.0.6 το οποιο το δικαιολογω μιας και τρεχω ψηλοτερα την RAM. Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μπαι δε γουει παιδες, εκατσα σημερα και στριπαρα windows 7 για benching σε Ryzen συστημα, οποτε οποιος ενδιαφερεται να μου πει να το κανω upload καπου. Το ISO ειναι 1.6GB και το install το εκανα μεσα σε 3 λεπτα σε 860 EVO Ηταν απο τα καλυτερα πραγματα που εχω δει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, kostas_anes είπε Μπαι δε γουει παιδες, εκατσα σημερα και στριπαρα windows 7 για benching σε Ryzen συστημα, οποτε οποιος ενδιαφερεται να μου πει να το κανω upload καπου. Το ISO ειναι 1.6GB και το install το εκανα μεσα σε 3 λεπτα σε 860 EVO Ηταν απο τα καλυτερα πραγματα που εχω δει. Θέλω θέλω θέλω θέλω θέλω θέλω. Μισώ τα 10 μισώ τα 10 μισώ τα 10... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Θέλω θέλω θέλω θέλω θέλω θέλω. Μισώ τα 10 μισώ τα 10 μισώ τα 10... Πρακτικα ειναι ενας kernel με λιγο UI, οποτε δεν ξερω ποσο χρησιμα θα σου ειναι . Αλλα αμα θες σου φτιαχνω ενα κανονικο βερσιον. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από kostas_anes 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, kostas_anes είπε Πρακτικα ειναι ενας kernel με λιγο UI, οποτε δεν ξερω ποσο χρησιμα θα σου ειναι . Αλλα αμα θες σου φτιαχνω ενα κανονικο βερσιον. Κάνε τα κανονικά κάποια στιγμή μέσα στο Πάσχα (ή και μετα). Δεν με βιάζει αλλά θα το εκτιμήσω. Μονος να ασχοληθώ, δύσκολα, δεν έχω χρόνο. Βάλε και τα stripped down πάντως, να το έχουμε για benches. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Κάνε τα κανονικά κάποια στιγμή μέσα στο Πάσχα (ή και μετα). Δεν με βιάζει αλλά θα το εκτιμήσω. Μονος να ασχοληθώ, δύσκολα, δεν έχω χρόνο. Βάλε και τα stripped down πάντως, να το έχουμε για benches. A δεν μου παιρνει πολυ, η διαδικασια ειναι 5 λεπτα, μετα απλως το αφηνω να κανει την δουλεια (να ξαναγραψει το image). Αυριο-μεθαυριο θα εχεις τα links. Δυστυχως το συνολικο upload θα παρει λιγο χρονο γιατι μιλαμε για περιπου 5GB και εχω 80kb/s upload Οποτε ναι, αν με βγαζουν σωστα οι υπολογισμοι μου κοιταμε ~18 ωρες upload. Yikes... Eρωτηση κρισεως. Να βαλω και τον NVMe driver μεσα? Γιατι μεχρι στιγμης εχω μονο για τον ASMedia USB controller. Μαλλον θα το βαλω γιατι ποτε δεν ξερεις, αλλα θα μου παρει λιγο παραπανω. Spoiler Εντωμεταξυ ολη η φαση με παει πισω αρκετο καιρο. Ολοιδια stuggles με το να κανεις τα Windows 98 να δουν USB, αλλες φρικες κει περα 😂😂😂 Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από kostas_anes 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 απο δευτερα θα χω στα χερια μου εναν 2600 μια 470 sli asrock και μια μνημη 8 γιγα hyper x 3200 τι πρεπει να προσεξω καθοτι με ryzen δεν εχω ασχοληθει καθολου !! τι λειτουργικο να του βαλω ποιο βιος κλπ ;; οποιος εχει ασχοληθει να ριξει κανα tip να μη ψαχνω με τις ωρες !! ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) (1) Να προσέξεις να βρεις μια ακόμα 8ρα, γιατί θα απογοητευθείς αλλιώς. (2) Καλή τύχη με τα #@$! ΒΙΟS της Asrock. Δες ποια έκδοση/Agesa θα φοράει, να δούμε αν θα πρέπει να πας σε νεότερο. (3) Win 10. Μπαίνουν και 7ρια, λογικά, αλλά θα μπλέκεις με μη υποστήριξη. (4) Ανεμιστήρας κλπ? Στα δικά μου: Μπήκε και 4ρι στα SCL, τα πήρε και λειτουργεί κανονικά, βγάζει stress test, benches, gaming κλπ, αλλά... Βγάζει errors στα mem tests. Σε κανονική λειτουργία, δεν φαίνεται να έχει θέμα γενικά, αλλά... Αν μείνει πολλές ώρες ανοικτός, παρατημένος, επανέρχεται κανονικά (όχι hibernate κλπ, απλά κλείνει οθόνη), αλλά μετά από 1-2'' θα παγώσει. Μπορεί να έχει ήδη "παγώσει", ο κέρσορας κουνιέται κανονικά, αλλά από πίσω δεν αποκρίνεται (για αυτό τα ""), και πάλι μετά από 1-2'' κολλάει όλος. Βέβαια, έχω δοκιμαστική των Win, με δοκιμαστικό της gpu, χωρίς καν δοκιμαστικό του chipset...μπορεί όλα αυτά να οφείλονται (και) εκεί. Άλλαξα τις μνήμες μεταξύ τους, που πρότεινε ο @mpokwsths παραπάνω, μόλις, και θα δούμε. Σκέφτομαι να κλείσω το SMT, και να δω αν με το ίδιο vcore (1.25) μπορώ να πάω λίγο παραπάνω (από 3.8 που τώρα είμαι), να κερδίσω από εκεί (αφού τα παραπάνω νήματα νομίζω πουθενά δεν μου χρησιμεύουν). Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από Πέτρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παίδες να κάνω μια μικρή παρένθεση σχετικά με το TestMem 5 που είδα κάποιους να τρέχουν, Spoiler το συγκεκριμένο memory tester ( απ'οτι βλέπω έχει κάποιο custom cfg αρχείο ) μπορεί να αξιοποιηθεί εξίσου και σε intel εκτός από amd ryzen συστήματα; https://www.overclock.net/forum/27937684-post4314.html TestMem 5 0.12 1usmus config v3 (memory test) [ έπεσε το μάτι μου στο δίπλα AM4 thread το εν λόγω testάκι ] Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Παίδες να κάνω μια μικρή παρένθεση σχετικά με το TestMem 5 που είδα κάποιους να τρέχουν, Απόκρυψη περιεχομένων το συγκεκριμένο memory tester ( απ'οτι βλέπω έχει κάποιο custom cfg αρχείο ) μπορεί να αξιοποιηθεί εξίσου και σε intel εκτός από amd ryzen συστήματα; https://www.overclock.net/forum/27937684-post4314.html TestMem 5 0.12 1usmus config v3 (memory test) [ έπεσε το μάτι μου στο δίπλα AM4 thread το εν λόγω testάκι ] Ναι μνήμες τεστάρει δεν έχει σημασία σε τι πλατφόρμα είσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ναι μνήμες τεστάρει δεν έχει σημασία σε τι πλατφόρμα είσαι. BTW από ποστ σου το είδα Τελευταίο offtopic Spoiler ------ έτσι πρέπει να εμφανίσει στο τέλος ή να το τρέξω αλλες 2-3 φορες μεχρι να σταματήσει μόνο του ----- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε BTW από ποστ σου το είδα Τελευταίο offtopic Απόκρυψη περιεχομένων ------ έτσι πρέπει να εμφανίσει στο τέλος ή να το τρέξω αλλες 2-3 φορες μεχρι να σταματήσει μόνο του ----- σιγα ρε δεν πειραζει , ναι ετσι αλλα ανοιξε το MT.cfg και αλλαξε το cycles ,βαλτο 10 να το τρεξει 10 κυκλους αντι για 5 για να εισαι πιο σιγουρος. Μετα ανοιξε το tm5 και πατα load config και επελεξε το αλλαγμενο MT.cfg και ξανατρεξτο. Τι εννοεις να σταματησει μονο του? εσυ το σταματησες δεν σταματησε μονο του οταν τελειωσε τους 5 κυκλους? Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε σιγα ρε δεν πειραζει , ναι ετσι αλλα ανοιξε το MT.cfg και αλλαξε το cycles ,βαλτο 10 να το τρεξει 10 κυκλους αντι για 5 για να εισαι πιο σιγουρος. Μετα ανοιξε το tm5 και πατα load config και επελεξε το αλλαγμενο MT.cfg και ξανατρεξτο. Τι εννοεις να σταματησει μονο του? εσυ το σταματησες δεν σταματησε μονο του οταν τελειωσε τους 5 κυκλους? Σταμάτησε μονο του στους 5 cycles. Θα το τσεκαρω αυτό με το cfg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα