parsifal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Συμφορουμίτες, υπάρχει τρόπος αντί για all-core overclock σε καρφωτή συχνότητα, να έχουμε τη stock συμπεριφορά αλλά μετατοπισμένη μερικές εκατοντάδες MHz προς τα πάνω; https://www.techpowerup.com/reviews/AMD/Ryzen_5_2600/16.html Π.χ. στον Ryzen 2600 το low-thread boost στα 4200-4250 MHz και το high-thread boost καμιά 200 MHz χαμηλότερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, parsifal είπε Συμφορουμίτες, υπάρχει τρόπος αντί για all-core overclock σε καρφωτή συχνότητα, να έχουμε τη stock συμπεριφορά αλλά μετατοπισμένη μερικές εκατοντάδες MHz προς τα πάνω; https://www.techpowerup.com/reviews/AMD/Ryzen_5_2600/16.html Π.χ. στον Ryzen 2600 το low-thread boost στα 4200-4250 MHz και το high-thread boost καμιά 200 MHz χαμηλότερα; Mε εναν τροπο μονο ,τον πουλας και παιρνεις 2600x 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 34 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Mε εναν τροπο μονο ,τον πουλας και παιρνεις 2600x OK. Υποθετικά, αν κατεβάσω το o/c μου στα 4GHz και ενεργοποιήσω πάλι το Core Performance Boost, ποια θα είναι η συμπεριφορά του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 35 λεπτά πριν, parsifal είπε OK. Υποθετικά, αν κατεβάσω το o/c μου στα 4GHz και ενεργοποιήσω πάλι το Core Performance Boost, ποια θα είναι η συμπεριφορά του; Αν είχες δει το core performance boost έχει δύο επιλογές, auto και disabled. Δεν θα αλλάξει τπτ αν το βάλεις auto. Πάλι θα παίζει κολλημένο στα 4ghz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε αφήνει να το ενεργοποιήσεις; Σε εμένα πχ. Με το που βάλω 40 πολλαπλασιαστή ,γίνεται disable, γκρι. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από nikpoth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Τα έπιασα όλα πάλι από την αρχή για πιο σωστό validation. Ο στόχος είναι διττός: 1. Να βρω σταθερές ρυθμίσεις για 4 διαφορετικά CPU speeds: 3900, 4000, 4100, 4200 MHz 2. Να ανεβάσω τις ρυθμίσεις μαζί με μετρήσεις IBT, voltages, watts, benches κλπ σε ένα Google Sheet, το οποίο θα κάνω δημόσια ορατό και θα δώσω εδώ το link Υ.Γ.: Με κούρασε, με την καλή έννοια, να βρω min σταθερό Vcore για τα 3900. Κατεβαίνω συνέχεια βήμα-βήμα από τα 1.25 και σταματημό δεν έχει! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μου κάνει πολλή εντύπωση που περνάει IBT 20 runs Standard και 1 Maximum και σκάει λίγο πριν το μισάωρο σε Prime95 Blend (29.6b7). 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, parsifal είπε Μου κάνει πολλή εντύπωση που περνάει IBT 20 runs Standard και 1 Maximum και σκάει λίγο πριν το μισάωρο σε Prime95 Blend (29.6b7). 😕 απο memtest πως πας ? μηπως το τρως απο τις μνημες/imc ? Δοκιμασε να ανεβασεις 0.025v το soc voltage Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 ΟΚ, λίγο τσίμπημα το Vcore ήθελε. Μόλις γύρισα από δουλειά και το βρίσκω να τρέχει ακόμη, 10+ ώρες Blend. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, parsifal είπε ΟΚ, λίγο τσίμπημα το Vcore ήθελε. Μόλις γύρισα από δουλειά και το βρίσκω να τρέχει ακόμη, 10+ ώρες Blend. Τώρα είδα ότι έγραψες για ibt standard, από very high και πάνω να βάζεις στο bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Κάνω πάντα 2 set, Standard και Maximum. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το topic, δε θυμάμαι να είδα να το αναφέρει κάποιος: Για όσους τεστάρουν RAM με το HCI MemTest, πολύ χρησιμο: https://github.com/integralfx/MemTestHelper 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, parsifal είπε Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το topic, δε θυμάμαι να είδα να το αναφέρει κάποιος: Για όσους τεστάρουν RAM με το HCI MemTest, πολύ χρησιμο: https://github.com/integralfx/MemTestHelper ελα και πιανεται το χερι μου να ανοιγω παραθυρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Εμένα πάντως ο 2600 πάει μέχρι 4.1 ghz με 1.35v. Δεν θέλω να του δώσω παραπάνω ρεύμα γιατί νομίζω δεν είναι ότι καλύτερο για daily. Καμία γνώμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 25 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Εμένα πάντως ο 2600 πάει μέχρι 4.1 ghz με 1.35v. Δεν θέλω να του δώσω παραπάνω ρεύμα γιατί νομίζω δεν είναι ότι καλύτερο για daily. Καμία γνώμη? με τι llc ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα