Πέτρος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δοκιμάζοντάς το, μπήκα 3000-14-16-16-16 1Τ (από 16-17-17-17 1Τ), αλλά με λίγο χειρότερο lat και ενώ στα Win γενικά ήταν μια χαρά (ακόμα και video), μόλις έτρεξα παιγνιδάκι...με πέταξε. Αυτά, με 1.41 VRAM και 1.1 VSoC Ίσως έχω ελπίδες για 3133/3200? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subarus-14 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δοκίμασα μέχρι 1.39 volt και ενεργοποιημένο το docp και με ProcODT 60 Ohms και με vsoc 1,15 αλλα μετά από λίγη ώρα test μπλε οθόνη,επίσης δοκίμασα αυτά τα Settings https://www.overclock.net/forum/26242714-post24134.html άλλα δεν μπουταρει καν το pc. θα δοκιμάσω με το dram calaculator αυτό που δεν γνωρίζω είναι πως τα κάνω Import η πως θα δω τι ακριβώς στοιχειά πρέπει να βάλω στο πρόγραμμα, ευχαριστώ πολύ όλους σας για το ενδιαφέρον σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subarus-14 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Δοκιμάζοντάς το, μπήκα 3000-14-16-16-16 1Τ (από 16-17-17-17 1Τ), αλλά με λίγο χειρότερο lat και ενώ στα Win γενικά ήταν μια χαρά (ακόμα και video), μόλις έτρεξα παιγνιδάκι...με πέταξε. Αυτά, με 1.41 VRAM και 1.1 VSoC Ίσως έχω ελπίδες για 3133/3200? Για 3133mhz hynix δοκίμασε, vscoc 1.10 vram: 1.36 και 16-18-18-18-38 και όλα τα άλλα στο auto. Σε εμένα αυτό δουλεύει απροβληματιστα εδώ και πολύ καιρό χωρίς προβλήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, subarus-14 είπε Για 3133mhz hynix δοκίμασε, vscoc 1.10 vram: 1.36 και 16-18-18-18-38 και όλα τα άλλα στο auto. Σε εμένα αυτό δουλεύει απροβληματιστα εδώ και πολύ καιρό χωρίς προβλήματα. Μακάρι, αλλά με 1.36 δεν μου κρατάει ούτε το 3000 που έχω τώρα. Πρέπει να είναι αδιανόητα μάπα κομμάτια (ή ακόμα χειρότερα, το ένα από τα δύο και τσάμπα "παλεύω"). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 τσαμπα παιδευεστε παιδια... με summit ridge - x370 - hynix afr/mfr ειναι πιο πιθανο να σας κατσει το τζοκερ παρα οι μνημες στα 3200Mhz 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Να δεις (που έχεις σίγουρα δει) αποτελέσματα που ποστάρουν χρήστες, με ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό με εμένα...να τραβάς τα μαλλιά μου. Αυτοί οι κερατάδες με μπριζώνουν κάθε φορά και λέω...μήπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Να δεις (που έχεις σίγουρα δει) αποτελέσματα που ποστάρουν χρήστες, με ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό με εμένα...να τραβάς τα μαλλιά μου. Αυτοί οι κερατάδες με μπριζώνουν κάθε φορά και λέω...μήπως? Αμα σου πω οτι δεν εχω δει καποιον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 17 ώρες πριν, subarus-14 είπε Για 3133mhz hynix δοκίμασε, vscoc 1.10 vram: 1.36 και 16-18-18-18-38 και όλα τα άλλα στο auto. Σε εμένα αυτό δουλεύει απροβληματιστα εδώ και πολύ καιρό χωρίς προβλήματα. Μπήκε, τελικά. Με 1.41+1.1, για αρχή, κι αν είναι σταθερό βλέπουμε. Κάτι κέρδισα από lat. Πού ήσουν τόσο καιρό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Μπήκε, τελικά. Με 1.41+1.1, για αρχή, κι αν είναι σταθερό βλέπουμε. Κάτι κέρδισα από lat. Πού ήσουν τόσο καιρό? Με 1.41v φροντισε να τις κρατησεις κρυες αν θες να ζησουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Με 1.41v φροντισε να τις κρατησεις κρυες αν θες να ζησουν Δεν θα τις αφήσω εκεί πάνω αν είναι σταθερό. Όπως λέει κι ο Sheo, θα παίξει φουρφούρι απάνω τους (αν δεν πέσω κάτω από το 1.4). Πάντως, στο overclock.net που κυρίως ψάχνω, βαράνε αλύπητα (σε Hynix πάντα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Δεν θα τις αφήσω εκεί πάνω αν είναι σταθερό. Όπως λέει κι ο Sheo, θα παίξει φουρφούρι απάνω τους (αν δεν πέσω κάτω από το 1.4). Πάντως, στο overclock.net που κυρίως ψάχνω, βαράνε αλύπητα (σε Hynix πάντα). Βαλε εσυ τα φουρφουρια σου να εισαι οκ και αστους αυτους στο Overclock.net ,εκει ολοι stable ειναι οπως λενε αλλα ενα ss απο memtest της προκοπης δεν ανεβαζουν. Εκει μερικοι νομιζουν πως επειδη κανουν Boot ειναι και stable Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Βαλε εσυ τα φουρφουρια σου να εισαι οκ και αστους αυτους στο Overclock.net ,εκει ολοι stable ειναι οπως λενε αλλα ενα ss απο memtest της προκοπης δεν ανεβαζουν. Εκει μερικοι νομιζουν πως επειδη κανουν Boot ειναι και stable Να πω ότι έχεις άδικο? Δεν έχεις. Λοιπόν, έχω την εντύπωση πως το DRAM calc στην Taichi είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Τα νούμερα που πλέον (έκδοση 1.4.1) βγάζει είναι αλλού για αλλού. Η 1.4 ήταν κάπως καλύτερη, αλλά και εκεί έβλεπα κάποια κουλά. Λοιπόν, αριστερά η τρέχουσα κατάστασή μου και δεξιά οι υπολογισμοί που θα "επρεπε" να βάλω σαν "Safe". Περιττό να πως πως με τα νούμερα του calc ούτε Post. Σίγουρα κάποια από τα παραπάνω μπορούν να "σφίξουν", αλλά το πόσο θα εξαρτηθεί από το πόσο θα ρίξω την τάση. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από Πέτρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 56 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Να πω ότι έχεις άδικο? Δεν έχεις. Λοιπόν, έχω την εντύπωση πως το DRAM calc στην Taichi είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Τα νούμερα που πλέον (έκδοση 1.4.1) βγάζει είναι αλλού για αλλού. Η 1.4 ήταν κάπως καλύτερη, αλλά και εκεί έβλεπα κάποια κουλά. Λοιπόν, αριστερά η τρέχουσα κατάστασή μου και δεξιά οι υπολογισμοί που θα "επρεπε" να βάλω σαν "Safe". Περιττό να πως πως με τα νούμερα του calc ούτε Post. Σίγουρα κάποια από τα παραπάνω μπορούν να "σφίξουν", αλλά το πόσο θα εξαρτηθεί από το πόσο θα ρίξω την τάση. Ενα πραγμα που δεν καταλαβαινω στις taichi και x370 και x470 ειναι γιατι βαζουν τοσο διαφορετικο rtt park. 240 ειναι πολυ μακρυα απο 48 που παιζουν σχεδον ολες απο default . Εχεις δοκιμασει με τα rtt values του calculator? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ενα πραγμα που δεν καταλαβαινω στις taichi και x370 και x470 ειναι γιατι βαζουν τοσο διαφορετικο rtt park. 240 ειναι πολυ μακρυα απο 48 που παιζουν σχεδον ολες απο default . Εχεις δοκιμασει με τα rtt values του calculator? Έχω κάνει δεκάδες δοκιμές, από 3000 μέχρι 3200. Βάζοντας τα νούμερα του calc, ένα προς ένα, συνήθως δεν ποστάρει καν το σύστημα. Αν ανεβάσω πολύ την τάση (σε σχέση με τα προτεινόμενα), ίσως τα καταφέρει, αλλά συνήθως τρώω restart στην login screen (ή και πιο πριν, στο "φόρτωμα). Έριξα την τάση τώρα στο 1.4, δούλεψε αρκετή ώρα ο υπολογιστής χωρίς θέμα, μπήκα BFV για all-around stability test, και πάνω που χάρηκα για 6-7 λεπτά πάγωσε το σύστημα και μόνο με hard reset ξεκόλλησε. Αυτά, είναι τα σταθερά μου: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Έχω κάνει δεκάδες δοκιμές, από 3000 μέχρι 3200. Βάζοντας τα νούμερα του calc, ένα προς ένα, συνήθως δεν ποστάρει καν το σύστημα. Αν ανεβάσω πολύ την τάση (σε σχέση με τα προτεινόμενα), ίσως τα καταφέρει, αλλά συνήθως τρώω restart στην login screen (ή και πιο πριν, στο "φόρτωμα). Έριξα την τάση τώρα στο 1.4, δούλεψε αρκετή ώρα ο υπολογιστής χωρίς θέμα, μπήκα BFV για all-around stability test, και πάνω που χάρηκα για 6-7 λεπτά πάγωσε το σύστημα και μόνο με hard reset ξεκόλλησε. Αυτά, είναι τα σταθερά μου: Kατσε σε αυτα και μην παιδευεσαι, ουτες η αλλως ουσιαστηκες διαφορες δεν θα δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα