SeXBOX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, hondakkias31 said: 8 hours ago, SeXBOX said: golden chip? Θα σε γελάσω... δεν νομίζω, μάλλον η μητρική είναι καθώς πολλοί με την μητρική αυτή πιάνουν 4.4 άνετα τώρα το εχω 4.35 daily use και όλα μια χαρά. Όπως φαίνεται στο Screenshot εχω πιάσει και περισσότερο αλλά με άλλο bios version.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Λοιπόν στις τελευταίες σελίδες με αρρωστήσατε, θα αρχίσω να το ψάχνω πάλι να δω τι μπορώ να καταφέρω με τα dual ranks. Βλέπω κάτι 50τόσα ns και αρρωσταίνω λέμε, χτυπάει το oc bug 😋 Αρχικά πρέπει να δουλέψει το dram timing checker, βγάζει "Could not initializeOIs". Run as admin εννοείται...
akoinonitos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Λοιπόν στις τελευταίες σελίδες με αρρωστήσατε, θα αρχίσω να το ψάχνω πάλι να δω τι μπορώ να καταφέρω με τα dual ranks. Βλέπω κάτι 50τόσα ns και αρρωσταίνω λέμε, χτυπάει το oc bug 😋 Αρχικά πρέπει να δουλέψει το dram timing checker, βγάζει "Could not initializeOIs". Run as admin εννοείται... εχεις δοκιμασει το τελευταιο ? https://www.techpowerup.com/download/ryzen-timing-checker/ δοκιμασε να κανεις Install και αυτο δεν ξερω πως μπορει να βοηθησει αλλα καποιος αναφερει οτι μολις το περασε του ανοιγε το Timing checker κομπλε μετα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 7 minutes ago, akoinonitos said: εχεις δοκιμασει το τελευταιο ? https://www.techpowerup.com/download/ryzen-timing-checker/ δοκιμασε να κανεις Install και αυτο δεν ξερω πως μπορει να βοηθησει αλλα καποιος αναφερει οτι μολις το περασε του ανοιγε το Timing checker κομπλε μετα Α βγήκε εχθές καινούριο, όχι! Thanks, θα τα δοκιμάσω και θα γράψω.
akoinonitos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) θα το ποσταρω εδω γτ καπου θελω να τα πω τους ελεγα εδω και καιρο στο Overclock.net οτι η prime x470 pro κλοκαρει καλυτερα απο την ch7 και με κοροιδευανε (οσοι δεν ειχαν πιασει την prime στα χερια τους οσοι την ειχαν ελεγαν τα ιδια με εμενα) και σημερα πηρα την επιβεβαιωση μου Aπό αλλο ενα ατομο που ειχε την ιδια αποψη με εμενα και ειχε και τις δυο μητρικες "As an aside -- I had the X470 Prime Pro before this Crosshair VII, but upgraded it for the extra Performance Enhancer Levels and because I thought the Crosshair VII would overclock better. I recently learned, from ASUS, that the Prime Pro overclocks the CPU better than the Crosshair VII does." Το συγκεκριμενο ατομο μιλαει με ατομα που συνεργαζονται-δουλευουν στην asus οποτε την απαντηση την πηρε απο σιγουρα χειλη Oποτε η αποψη μου οτι η ch7 ειναι σκουπιδι για τα λεφτα της ,παραμενει... Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από akoinonitos 6
LionHurt1982 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 59 λεπτά πριν, akoinonitos είπε θα το ποσταρω εδω γτ καπου θελω να τα πω τους ελεγα εδω και καιρο στο Overclock.net οτι η prime x470 pro κλοκαρει καλυτερα απο την ch7 και με κοροιδευανε (οσοι δεν ειχαν πιασει την prime στα χερια τους οσοι την ειχαν ελεγαν τα ιδια με εμενα) και σημερα πηρα την επιβεβαιωση μου Aπό αλλο ενα ατομο που ειχε την ιδια αποψη με εμενα και ειχε και τις δυο μητρικες "As an aside -- I had the X470 Prime Pro before this Crosshair VII, but upgraded it for the extra Performance Enhancer Levels and because I thought the Crosshair VII would overclock better. I recently learned, from ASUS, that the Prime Pro overclocks the CPU better than the Crosshair VII does." Το συγκεκριμενο ατομο μιλαει με ατομα που συνεργαζονται-δουλευουν στην asus οποτε την απαντηση την πηρε απο σιγουρα χειλη Oποτε η αποψη μου οτι η ch7 ειναι σκουπιδι για τα λεφτα της ,παραμενει... Ανοιξε μας τα ματια γτ το λαθος παραμονευει
SeXBOX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Έχοντας δοκιμάσει ch6, ch7 και Aorus 7 gaming wifi. Μπορώ άνετα να πω ότι η aorus είναι στο top, η ch7 είναι υπερτιμημένη, η ch6 ήταν καλή αλλά καμία από τις δυο τους δεν μου προσέφερε σε εσφαλμένο/υπερβολικό OC την ΜΗ εμφάνιση BSODS χωρίς να καταστρέφεται το λειτουργικό όπως η GB Aorus, επίσης για μνήμες και συχνότητες βάζεις τα πρώτα 4 βασικά values τα άλλα τα αφήνεις auto και η Aorus θα κάνει τα "μαγικά" της με το training.
Luciddream Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, SeXBOX said: Έχοντας δοκιμάσει ch6, ch7 και Aorus 7 gaming wifi. Μπορώ άνετα να πω ότι η aorus είναι στο top, η ch7 είναι υπερτιμημένη, η ch6 ήταν καλή αλλά καμία από τις δυο τους δεν μου προσέφερε σε εσφαλμένο/υπερβολικό OC την ΜΗ εμφάνιση BSODS χωρίς να καταστρέφεται το λειτουργικό όπως η GB Aorus, επίσης για μνήμες και συχνότητες βάζεις τα πρώτα 4 βασικά values τα άλλα τα αφήνεις auto και η Aorus θα κάνει τα "μαγικά" της με το training. Καλό να έχουμε μια γενική εικόνα αλλά η διαφορά είναι ότι η C6H έχει παίξει έως και 90 ευρώ πιο κάτω απτην Aorus, και 120 ευρώ κάτω απτην C7H, και δεν τα πάει και άσχημα: Spoiler Αν το επόμενο BIOS κάνει θαύματα (που δεν νομίζω), είναι μια καλή επιλογή VFM. p.s Μόλις τσέκαρα σκρουτζ και έχει πέσει πάλι στα 162 ευρώ Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από Luciddream
obijuan1983 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Ο Ryzen 7 1700 που έχω μέχρι 4.0GHz πήγε με Chiller...χωρίς ουσιαστική διαφορα απο την υδρόψυξη δηλαδη... Μου την έσπασε οπότε ώρα να ανεβάσω επίπεδο ψύξης... Πάμε με SS (μονοβαθμιο Phase Change) 3
Sheogorath Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, obijuan1983 είπε Ο Ryzen 7 1700 που έχω μέχρι 4.0GHz πήγε με Chiller...χωρίς ουσιαστική διαφορα απο την υδρόψυξη δηλαδη... Μου την έσπασε οπότε ώρα να ανεβάσω επίπεδο ψύξης... Πάμε με SS (μονοβαθμιο Phase Change) Τι τάση έδινες με chiller;
obijuan1983 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έδωσα μέχρι 1.55v αλλα απο ότι φαίνεται δεν ακούει ο cpu... Άμα θελήσεις να στο δώσω για κανένα bench session Άσχετο για κάθε μέρα που είσαι? Εγω στα 3.8GHz με 1.225v Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2018 από obijuan1983
Sheogorath Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, obijuan1983 είπε Έδωσα μέχρι 1.55v αλλα απο ότι φαίνεται δεν ακούει ο cpu... Άμα θελήσεις να στο δώσω για κανένα bench session Άσχετο για κάθε μέρα που είσαι? Εγω στα 3.8GHz με 1.225v Και εγώ στα 1.225-1.24 (παίζει ανάλογα στο hwinfo) στα 3800. Είναι σταθερότατη και δεν θέλω να ψάχνομαι με τάσεις για το ελάχιστο, γιατί τρεχω δουλειά στο πισι και αν "σκάσει" την έκατσα. Πρακτικά βρήκα τάση να περνάει Cinebench στα 3875 και απλώς έριξα ταχύτητα στα 3800 για να είναι βράχος.
obijuan1983 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Και εγώ στα 1.225-1.24 (παίζει ανάλογα στο hwinfo) στα 3800. Είναι σταθερότατη και δεν θέλω να ψάχνομαι με τάσεις για το ελάχιστο, γιατί τρεχω δουλειά στο πισι και αν "σκάσει" την έκατσα. Πρακτικά βρήκα τάση να περνάει Cinebench στα 3875 και απλώς έριξα ταχύτητα στα 3800 για να είναι βράχος. Μνήμες στα πόσα και τι timings?
Sheogorath Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, obijuan1983 είπε Μνήμες στα πόσα και τι timings? Hynix είναι, 3200 16-18-18-34. Τα στοκ των sniper-x.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα