akoinonitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, LionHurt1982 είπε Με stock cpu.. Επομενο βημα τα 3600 ή λιγο σφιξιμο ακομα στα 3466 μια χαρα ειναι παιξε κανα παιχνιδακι να το ευχαριστηθεις ,και τα timings μια χαρα ειναι. Με την καρτα γραφικων ολα οκ?
LionHurt1982 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε μια χαρα ειναι παιξε κανα παιχνιδακι να το ευχαριστηθεις ,και τα timings μια χαρα ειναι. Με την καρτα γραφικων ολα οκ? Εννοεις το προβλημα που ειχα αναφερει τοτε με το fan? Ειχα ξεκινησει διαδικασια rma με evga και παραλληλα ψαχνομουν..καπου διαβασα οτι το msi ab εχει κακη συνεργασια με evga. Το εσβησα, περασα το precision και ως δια μαγειας ο ανεμιστηρας ξεκινησε να δουλευει..οποτε ολα καλα τελικα 1
Luciddream Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 12 minutes ago, LionHurt1982 said: Με stock cpu.. Επομενο βημα τα 3600 ή λιγο σφιξιμο ακομα στα 3466 Το screenshot το έβαλες τόσο μικρό για να μην σου πάρω τα timings? Εγώ μόλις πήρα την ψύκτρα και το νέο τροφοδοτικό θα τα βάλω πάνω και μετά θα αρχίσω τα stress test 1
akoinonitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, LionHurt1982 είπε Εννοεις το προβλημα που ειχα αναφερει τοτε με το fan? Ειχα ξεκινησει διαδικασια rma με evga και παραλληλα ψαχνομουν..καπου διαβασα οτι το msi ab εχει κακη συνεργασια με evga. Το εσβησα, περασα το precision και ως δια μαγειας ο ανεμιστηρας ξεκινησε να δουλευει..οποτε ολα καλα τελικα κομπλε τοτε, αντε ανεβασε κανα σκορακι απο fire strike ,time spy να χαλβαδιασουμε 2 λεπτά πριν, Luciddream είπε Το screenshot το έβαλες τόσο μικρό για να μην σου πάρω τα timings? Εγώ μόλις πήρα την ψύκτρα και το νέο τροφοδοτικό θα τα βάλω πάνω και μετά θα αρχίσω τα stress test ποια ψυκτρα πηρες αν επιτρεπεται ? Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από akoinonitos
Luciddream Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 4 minutes ago, akoinonitos said: κομπλε τοτε, αντε ανεβασε κανα σκορακι απο fire strike ,time spy να χαλβαδιασουμε ποια ψυκτρα πηρες αν επιτρεπεται ? Την be quiet! Dark Pro 4 στα 71 ευρώ. Ελπίζω να μην το μετανιώσω, δεν το έψαξα πολύ γιατι είχα καεί με τις μνήμες αν θυμασαι και δεν μπορώ πάλι κάψιμο. 1
Luciddream Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μια χαρά, αλλά με χαλάει το DRAM voltage. Σε CPU είσαι με αρνητικό offset?
LionHurt1982 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε κομπλε τοτε, αντε ανεβασε κανα σκορακι απο fire strike ,time spy να χαλβαδιασουμε Ναι αμε θα τα κατεβασω και θα ποσταρω και από αυτά..αν και εχω πεσει σε μετριο κομματι οσον αφορα τη gpu..μετρια ρολογια δν ανεβαζει ευκολα(ηθελα να ψαχτω λιγο με undervolting αλλα δν υπαρχει χρονοας ακομα) Μόλις τώρα, Luciddream είπε Μια χαρά, αλλά με χαλάει το DRAM voltage. Σε CPU είσαι με αρνητικό offset? cpu δν εχω πειραξει καθολου..stock...η msi δν εχει offset..οσο για το ρευμα..ισως παιξει και παρακατω..η πρωτη stable δοκιμη ηταν αυτή..νομιζω εχω περιθωρια για πιο κατω αν και απ ότι εχω διαβασει για bdie kits ακομα και το 1,45 είναι απολυτα ασφαλες ακομα και για 24/7 1
akoinonitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Luciddream είπε Μια χαρά, αλλά με χαλάει το DRAM voltage. Σε CPU είσαι με αρνητικό offset? τι σε χαλαει στο dram voltage ?
Luciddream Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, LionHurt1982 said: cpu δν εχω πειραξει καθολου..stock...η msi δν εχει offset..οσο για το ρευμα..ισως παιξει και παρακατω..η πρωτη stable δοκιμη ηταν αυτή..νομιζω εχω περιθωρια για πιο κατω αν και απ ότι εχω διαβασει για bdie kits ακομα και το 1,45 είναι απολυτα ασφαλες ακομα και για 24/7 Ναι δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα ασφάλειας, αλλά ήλπιζα να τα καταφέρουμε και με 1.35v με νορμαλ timings 😛 Θέλω πολλά μάλλον. Εμένα πάντως με αρνητικό offset δεν παίζει στα 3466, με θετικό και random timings παίζει 2 minutes ago, akoinonitos said: τι σε χαλαει στο dram voltage ? Τίποτα απλά θέλω να δω κάποια στιγμή 3600C16 με 1.35v. Μόλις μπώ στο ψυχολογικό τρυπάκι ή θα το καταφέρω ή θα τρελαθώ και θα τα παρατήσω Εμένα πάντως είναι μάλλον stable (30 min karhu) με 1.38v στα 3466 με ψιλοχαλαρά timings, οπότε δεν χρειάζεται και πολύ παραπάνω μάλλον. Όταν θα κάνω περισσότερο stress test θα αναφέρω πάλι Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από Luciddream
akoinonitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Luciddream είπε Ναι δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα ασφάλειας, αλλά ήλπιζα να τα καταφέρουμε και με 1.35v με νορμαλ timings 😛 Θέλω πολλά μάλλον. Εμένα πάντως με αρνητικό offset δεν παίζει στα 3466, με θετικό και random timings παίζει Τίποτα απλά θέλω να δω κάποια στιγμή 3600C16 με 1.35v. Μόλις μπώ στο ψυχολογικό τρυπάκι ή θα το καταφέρω ή θα τρελαθώ και θα τα παρατήσω Εχεις αρρωστησει
haris013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) δοκίμασα με το pc της υπογραφής να ανεβάσω λίγο το cpu. πρώτη φορά oc, βασικά το μόνο που έκανα στο bios είναι να βάλω στο cpu freq. 3900 και στο vcore 1.3500. τα υπόλοιπα τα άφησα default. Οι μνήμες xmp στα 3000. έτρεξα ένα cinebench και μετά με aida64 stress test κόλησε το pc στο 10λεπτο και έκανα reset απο το κουμπάκι στο κουτί.(δεν πέταξε μπλε οθόνη απλά δεν κουνιώταν το ποντίκι και γενικά κόλλησε). Επίσης αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι το cpuz έδιχνε συχνοτητα 3800-3855 καμια φορά πήγαινε 3700 κατι. Ελπίζω να μην έχω κάνει ζημιά στο pc απο την ασχετοσύνη μου. Τι κάνω λάθος; cpuz-validation: https://valid.x86.fr/irs262 Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από haris013
leros2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, haris013 είπε δοκίμασα με το pc της υπογραφής να ανεβάσω λίγο το cpu. πρώτη φορά oc, βασικά το μόνο που έκανα στο bios είναι να βάλω στο cpu freq. 3900 και στο vcore 1.3500. τα υπόλοιπα τα άφησα default. Οι μνήμες xmp στα 3000. έτρεξα ένα cinebench και μετά με aida64 stress test κόλησε το pc στο 10λεπτο και έκανα reset απο το κουμπάκι στο κουτί.(δεν πέταξε μπλε οθόνη απλά δεν κουνιώταν το ποντίκι και γενικά κόλλησε). Επίσης αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι το cpuz έδιχνε συχνοτητα 3800-3855 καμια φορά πήγαινε 3700 κατι. Ελπίζω να μην έχω κάνει ζημιά στο pc απο την ασχετοσύνη μου. Τι κάνω λάθος; cpuz-validation: https://valid.x86.fr/irs262 Δεν παθαίνει τίποτα, μη φοβάσαι. Ξεκίνησες απο ψηλά μάλλον, δοκίμασε 3,8ghz για αρχή, αν κολλήσει 3.75 κτλ κτλ
haris013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, leros2004 είπε Δεν παθαίνει τίποτα, μη φοβάσαι. Ξεκίνησες απο ψηλά μάλλον, δοκίμασε 3,8ghz για αρχή, αν κολλήσει 3.75 κτλ κτλ με ρεύματα στο 1,35 ? ξέρεις γιατί το cpuz και hwmonitor δείχνουν λιγότερο ρεύμα απόσο έχω δώσει στο bios? επίσης θα έπρεπε να πετάει μπλέ οθόνη ή να freezarρει χωρίς να πετάει κάτι και να θέλει reset ? 3,9 δεν παίζει να φτάσει ποτέ φαντάζομαι λόγο silicon lottary ή παίζει σε καλύτερη μητρική να τα έπιανε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα