patentas11 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μία ερώτηση γιατί έχω πόση ώρα και δεν μπορώ να το βρω.. Στην crosshair vii hero που βρίσκεται η επιλογή "Super I/0 clock skew"?? Ή έστω που να ψάξω. Τα έχω δει όλα 1-1 και δεν υπάρχει. Μήπως έχει άλλο όνομα πλέον, ή έστω κάποια περιγραφή. Ούτε στο 1001 Bios υπήρχε ούτε στο 1002 που πέρασα σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, patentas11 είπε Μία ερώτηση γιατί έχω πόση ώρα και δεν μπορώ να το βρω.. Στην crosshair vii hero που βρίσκεται η επιλογή "Super I/0 clock skew"?? Ή έστω που να ψάξω. Τα έχω δει όλα 1-1 και δεν υπάρχει. Μήπως έχει άλλο όνομα πλέον, ή έστω κάποια περιγραφή. Ούτε στο 1001 Bios υπήρχε ούτε στο 1002 που πέρασα σήμερα. στο tweakes η στο amd cbs δεν υπαρχουν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patentas11 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε στο tweakes η στο amd cbs δεν υπαρχουν ? Ειδικά αυτό το amd cbs το έχω χτενίσει. Ακόμα και στην περιγραφή κάτω που κοιτάω δεν βλέπω πουθενά έστω ένα "Ι/Ο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, patentas11 είπε Ειδικά αυτό το amd cbs το έχω χτενίσει. Ακόμα και στην περιγραφή κάτω που κοιτάω δεν βλέπω πουθενά έστω ένα "Ι/Ο" απο οτι θυμαμαι ηταν στο tweaks αλλα μπορει και να το εχουν αφαιρεσει στα νεα Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Γρήγορη ερώτηση, αυτα με το DOHCP (1-5) αναφέρει κάτι σχετικά με ταχύτητες μνημών. Δεν το πείραξα καθολου, αλλά έβαλα κάρφωμα την ταχύτητα, timings κτλ. Να αλλάξω κάτι από εκεί μέσα, αλλάζει τίποτα που δεν φαίνεται στα αλλα μενού, ή είναι presets; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Γρήγορη ερώτηση, αυτα με το DOHCP (1-5) αναφέρει κάτι σχετικά με ταχύτητες μνημών. Δεν το πείραξα καθολου, αλλά έβαλα κάρφωμα την ταχύτητα, timings κτλ. Να αλλάξω κάτι από εκεί μέσα, αλλάζει τίποτα που δεν φαίνεται στα αλλα μενού, ή είναι presets; νομιζω ειναι present Με διαφορετικη συχνοτητα ,αλλα δεν παιρνω και ορκο γτ δεν το εχω προσφατο στο μυαλο μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, leros2004 είπε α) Βάλε taiphoon http://www.softnology.biz/ για να δούμε ακριβώς τι πρέπει να εισάγεις στο dram calculator. Τσάμπα τό έβαλες να τρέξει memtest, δεν έχεις ζορίσει και καθόλου τις μνήμες... Ps1: Ποιές μνήμες έχεις αγοράσει? Ps2: Το cpu στοκ? θα σε μαλώσω Οι μνήμες είναι αυτές: G.Skill RipjawsV 2x8GB DDR4-3200MHz F4-3200C16D-16GVKB Μη με μαλώσεις 😁 Είμαι στη φάση δοκιμών. 4 ώρες πριν, akoinonitos είπε ποια μητιρκη/cpu εχεις ,εξαρταται τι τιμες ζηταει η μητρικη σου αν εχει επιλογες rzq/xxx η αν απλα βαζεις ohms. Για να το βρηκες σβηστο μαλλον κατι δεν πηγε καλα Μsi X470 gaming carbon. Θέλει τις τιμές σε Ωμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, bebius είπε Οι μνήμες είναι αυτές: G.Skill RipjawsV 2x8GB DDR4-3200MHz F4-3200C16D-16GVKB Μη με μαλώσεις 😁 Είμαι στη φάση δοκιμών. Μsi X470 gaming carbon. Θέλει τις τιμές σε Ωμ. ε βαζεις αυτες που εχει το calculator ρε συ ,στην ουσια το rzq7 ας πουμε ειναι 240/7 δλδ 34 Ohms Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε ε βαζεις αυτες που εχει το calculator ρε συ ,στην ουσια το rzq7 ας πουμε ειναι 240/7 δλδ 34 Ohms Το πιασα, τζαμπα με είχε μπερδέψει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Να τα και τα 4000 https://www.overclockers.com/amd-ryzen-7-2700x-and-ryzen-5-2600x-cpu-review/ 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, leros2004 είπε Να τα και τα 4000 https://www.overclockers.com/amd-ryzen-7-2700x-and-ryzen-5-2600x-cpu-review/ What? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, leros2004 είπε Να τα και τα 4000 https://www.overclockers.com/amd-ryzen-7-2700x-and-ryzen-5-2600x-cpu-review/ Ποιο κιτ ακριβως εχεις ...τουμπανο! Τι σκορ βγαζει ετσι cinebench αν δεν κρασαρει Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από hondakkias31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, hondakkias31 είπε Ποιο κιτ ακριβως εχεις ...τουμπανο! Τι σκορ βγαζει ετσι cinenench αν δεν κρασαρει FlareX 3200 cl14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Εχεις κ πολυ καλη μητρικη τον CPU ποσο σου παει με 4.2 τι ρευμα θελει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 230€ μητρική... αλλά εμείς πάμε και παίρνουμε asus με αυτά τα λεφτά ... Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα