Luciddream Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και απο μένα, δεν έχω ιδέα απο Ryzen OC και ιδιαίτερα για RAM timings, το D.O.C.P δεν μου παίζει οπότε άρχισα να βάζω νούμερα τελείως στην τύχη. Μου έκανε εντύπωση που bootare αλλά και πάλι δεν είναι stable. Θα ποστάρω εδώ κατα καιρούς μέχρι να βρώ που και αν παίζει 😛 χμ, τώρα που το κοιτάω σαν να χω κάνει πατατα στο tRFC Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Luciddream 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Luciddream είπε Καλησπέρα και απο μένα, δεν έχω ιδέα απο Ryzen OC και ιδιαίτερα για RAM timings, το D.O.C.P δεν μου παίζει οπότε άρχισα να βάζω νούμερα τελείως στην τύχη. Μου έκανε εντύπωση που bootare αλλά και πάλι δεν είναι stable. Θα ποστάρω εδώ κατα καιρούς μέχρι να βρώ που και αν παίζει 😛 χμ, τώρα που το κοιτάω σαν να χω κάνει πατατα στο tRFC το 350 στο trfc ειναι πολυ χαμηλο για να παιξει χωρις αυξηση τασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, akoinonitos said: το 350 στο trfc ειναι πολυ χαμηλο για να παιξει χωρις αυξηση τασης. Είπαμε τελείως στην τύχη, έβαλα και ένα 1.4v τάση because why not Όπως και να χει κατάλαβα ότι έχω να ρίξω πολύ διάβασμα. Πάντως δεν τα παρατάω, θα παίξει σε 3600 θέλει δεν θέλει. Για τώρα το έριξα στα 3200C14 1.4v και τρέχω ένα Karhu Ram Test. Το χρειάζομαι και για την δουλειά το PC οπότε πρέπει να το έχω έτοιμο το πρωί. Αν όλα πάνε καλά θα φτιάξω ένα profile @ 3200C14 για ώρες ανάγκης και θα αρχίσω να ρίχνω την τάση. edit: Τελικά σκάει και στα 3200C14 1.4v με το προφιλ του Stilt Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Luciddream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 To AIDA σας το έδωσε ο θειος ή το κατεβάζουμε από κάπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 38 minutes ago, Sheogorath said: To AIDA σας το έδωσε ο θειος ή το κατεβάζουμε από κάπου; Εγώ θείος το Ram Test το αγόρασα 10 ευρώ γιατί απο ότι φαίνεται δεν θα είμαι stable εύκολα. Διαβάζω καλά λόγια για το Karhu αλλά ο akoinonitos λεει ότι δεν ειναι πολύ καλό. Αν έχετε όρεξη το συζητάμε και αυτό κάποια στιγμή 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 για το aida64 extreme έχω βρεί key που φαίνεται να δουλεύει κανονικά. Κατεβάζεις το trial από το official site και δεν μπλέκεις με θείους κλπ. Αν θες το key pm me. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, haris013 είπε για το aida64 extreme έχω βρεί key που φαίνεται να δουλεύει κανονικά. Κατεβάζεις το trial από το official site και δεν μπλέκεις με θείους κλπ. Αν θες το key pm me. Υπαρχει και στο γιουτουμπε 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Υπαρχει και στο γιουτουμπε 😛 Α ωραία εγώ τον είχα τσιμπήσει σε έναν διαγωνισμό στο reddit, το έδωσα σε έναν φίλο μου έτσι να δοκιμάσουμε αμα παίζει, ενεργοποιήθηκε κανονικά και τελικά έχουν όλοι οι φίλοι μου το aida με 1 κωδικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Για να ξέρω πριν καραφλιάσω, τι latency να περιμένω απο 3200 16-18-18-34 ; Είχα φυσικά 10 tabs στο Chrome ανοικτά και 2 προγράμματα. Λοιπόν, ακούω σχόλια. Πως το φτιάχνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Για να ξέρω πριν καραφλιάσω, τι latency να περιμένω απο 3200 16-18-18-34 ; Είχα φυσικά 10 tabs στο Chrome ανοικτά και 2 προγράμματα. Λοιπόν, ακούω σχόλια. Πως το φτιάχνω; Κλεινεις οτι εχεις ανοιχτο και το ξανατρεχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Κλεινεις οτι εχεις ανοιχτο και το ξανατρεχεις Το συμπλήρωσα, τα αποτελέσματα είναι με τα περισσότερα κλειστά. Μονο Win update κάνει κάπου στο βάθος το ###λο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Για να ξέρω πριν καραφλιάσω, τι latency να περιμένω απο 3200 16-18-18-34 ; Είχα φυσικά 10 tabs στο Chrome ανοικτά και 2 προγράμματα. Λοιπόν, ακούω σχόλια. Πως το φτιάχνω; Εδώ είμαι με ότι γράφει το σύστημα. Φυσιολογικά είναι. Ξεκινάς σφίξιμο στα timings (αν το σηκώνει η μνήμη και η μητρική σου). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Άρα είναι φυσιολογικά για 1ης γενιάς και Hynix μνήμες. Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Ρε παιδια δεν θυμαμαι να ειχα τοσο χαλια latency ποτε ακομα και με hynix μνημες ,παντα ειχα κατω απο 80ns Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patentas11 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Ναι, άμα θυμάμαι καλά με 3200 xmp είχα ~78ns. Αν κάνεις επανεκκίνηση τον υπολογιστή και πας κατευθείαν να κάνεις το τεστ μπορεί και να δεις 1000mb/s υψηλότερα. Επίσης άκουσα τον Παναγιώτη και επέλεξα cb11.5 στο bios και μου έριξε ~4ns μόνο αυτή η επιλογή! Επίσης Παναγιώτη ενημερωτικά πήγα xmp-3200 όλα auto και το κατέβασα 3000 πειράζοντας μόνο bgs-off, gd-off και 1Τ. Τίποτα.. ούτε καν boot πάλι. Το έχω αποδεχτεί. Δεν θα δω έτσι πραγματικό 1Τ. 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα