akoinonitos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 38 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Γιατί κλείδωσε το επίσημο ΑΜ4 νήμα? Τί έχασα? Δεν καταλαβα ποτε αμα μαθεις πες μου και εμενα 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπον εχω εναν R7 2700 non X ο οποιος λογο της μητρικης (Χ370) δεν πηγαινει παραπανω απο 3.4 all core 4.1 max single. Εχω βρει ενα σχετικα safe OC στα 4.1 με 1,356V που θεωρητικα μπορει να γινεται και με λιγο λιγοτερο ρευμα. Ψαχνοντας ξανατσεκαρα το guide Και μου κινησε το ενδιαφερων το P state ΟC που ειχε γραφει, ακομα και αν ειχε γραφτει για την 1η γενια. Εβαλα τα παντα στοκ, σεταρα τις μνημες ξανα οπως ηταν, και ενεργοποησα τa C states με Pstate 0 μεχρι 4.1 και 1.350V και Load line calibration lvl 3 στο Extreme Tweaker\External Digi+ Power Control και δεν πειραξα τιποτα αλλο, ολα Auto και επιτελους βλεπω all core 4.1. Ειμαι σταθερος 1.5 ωρα prime95. 1.Τι προβληματα ενδεχεται να εχω αν το αφησω ετσι ως εχει? 2. Πως μπορω να ριξω λιγο το ρευμα? Δεν μου αρεσει να ειναι συνεχεια καρφωμενο στα 1.350. Με το αρνητικο offset σε προηγουμενα bios δεν καταφερνα ποτε να κανω boot, τωρα εχω το 6301 απο overclockers, αλλα το εχω λιγο φοβο απο τα προηγουμενα... Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από jimakos234 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Λοιπον εχω εναν R7 2700 non X ο οποιος λογο της μητρικης (Χ370) δεν πηγαινει παραπανω απο 3.4 all core 4.1 max single. Εχω βρει ενα σχετικα safe OC στα 4.1 με 1,356V που θεωρητικα μπορει να γινεται και με λιγο λιγοτερο ρευμα. Ψαχνοντας ξανατσεκαρα το guide Και μου κινησε το ενδιαφερων το P state ΟC που ειχε γραφει, ακομα και αν ειχε γραφτει για την 1η γενια. Εβαλα τα παντα στοκ, σεταρα τις μνημες ξανα οπως ηταν, και ενεργοποησα τa C states με Pstate 0 μεχρι 4.1 και 1.350V και Load line calibration lvl 3 στο Extreme Tweaker\External Digi+ Power Control και δεν πειραξα τιποτα αλλο, ολα Auto και επιτελους βλεπω all core 4.1. Ειμαι σταθερος 1.5 ωρα prime95. 1.Τι προβληματα ενδεχεται να εχω αν το αφησω ετσι ως εχει? 2. Πως μπορω να ριξω λιγο το ρευμα? Δεν μου αρεσει να ειναι συνεχεια καρφωμενο στα 1.350. Με το αρνητικο offset σε προηγουμενα bios δεν καταφερνα ποτε να κανω boot, τωρα εχω το 6301 απο overclockers, αλλα το εχω λιγο φοβο απο τα προηγουμενα... Αν βαλεις ταση με offset + και βαλεις enabled p0 οπως το εχεις, p1 auto ,p2 auto και απο p3 και κατω disabled δεν σου πεφτει η ταση και τα Mhz σε idle? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αν βαλεις ταση με offset + και βαλεις enabled p0 οπως το εχεις, p1 auto ,p2 auto και απο p3 και κατω disabled δεν σου πεφτει η ταση και τα Mhz σε idle? θα το δοκιμασω τωρα. Ολα τα αλλα παντως τα αφησα auto, δεν εκανα disable καποιο pstate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, jimakos234 είπε θα το δοκιμασω τωρα. Ολα τα αλλα παντως τα αφησα auto, δεν εκανα disable καποιο pstate Οπως στο ειπα στο πρωτο βαζεις το overclock (συχνοτητα που θες) δευτερο τριτο auto για να ριχνει μονο του και τα αλλα disabled γτ δεν χρειαζονται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Οπως στο ειπα στο πρωτο βαζεις το overclock (συχνοτητα που θες) δευτερο τριτο auto για να ριχνει μονο του και τα αλλα disabled γτ δεν χρειαζονται Το εβαλα με + offset αλλα τσιφος, καρφωτο μενει (αυξηθηκε κιολας λιγο βασικα ) Με - offset παντα ειχα θεμα. , φοβαμαι παλι τα ιδια θα εχω αν το πειραξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Το εβαλα με + offset αλλα τσιφος, καρφωτο μενει (αυξηθηκε κιολας λιγο βασικα ) Με - offset παντα ειχα θεμα. , φοβαμαι παλι τα ιδια θα εχω αν το πειραξω βασικα το ξεχασα ,δεν πεφτει σε idle ακομα και offset φταιει ο agesa οχι οι μητρικες οποτε περιμενεις την amd να το διορθωσει αν το διορθωσει. εχεις δοκιμασει καθολου το Performance enhancer ? Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 ομορφα το αφηνω 1.35 και εχει ο θεος. θα το βαλω το βραδυ παλι για ενα prime session... Παντως, σαν παρατηρηση το γραφω αυτο πιο πολυ, αυτη η επιλογη "ξεκλειδωσε" για εμενα τον 2700 τον απλο σε Χ370 αν οντως δεν βγει κανενα θεμα και μετα το stress test και ισως παιζει και σε αλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, jimakos234 είπε ομορφα το αφηνω 1.35 και εχει ο θεος. θα το βαλω το βραδυ παλι για ενα prime session... Παντως, σαν παρατηρηση το γραφω αυτο πιο πολυ, αυτη η επιλογη "ξεκλειδωσε" για εμενα τον 2700 τον απλο σε Χ370 αν οντως δεν βγει κανενα θεμα και μετα το stress test και ισως παιζει και σε αλλους. Aν εβαλες στο p0 τα 4100Mhz στην ουσια εκανες οverclock με pstates οπως καναμε με τους ryzen 1xxx οταν λογω agesa παλι δεν επεφτε η συχνοτητα σε Idle 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Aν εβαλες στο p0 τα 4100Mhz στην ουσια εκανες οverclock με pstates οπως καναμε με τους ryzen 1xxx οταν λογω agesa παλι δεν επεφτε η συχνοτητα σε Idle Αυτο εκανα, απλα λογω του νεοτερου CPU , που αυξανε στο Χ370 μονο 1 πυρηνα μεχρι 4.1 kai 3.4 σε ολα, τωρα πλεον πανε ολοι στα 4,1 χωρις πολλα πολλα . Κατι σαν all core turbo θα ελεγα βγηκε τελικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, jimakos234 είπε Αυτο εκανα, απλα λογω του νεοτερου CPU , που αυξανε στο Χ370 μονο 1 πυρηνα μεχρι 4.1 kai 3.4 σε ολα, τωρα πλεον πανε ολοι στα 4,1 χωρις πολλα πολλα . Κατι σαν all core turbo θα ελεγα βγηκε τελικα. Δεν φταιει η x370 και σε x470 ετσι θα δουλευε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackStone7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα με τις Ram, δεν ανεβαίνει η συχνότητα πάνω από 2133 MHz, ενώ έχω κάνει αυτό με το D.O.C.P. δείτε στη φωτογραφία. Μόλις κάνω τη ρύθμιση, κάνει 3-4 Reboot και μετά μου λέει ότι απέτυχε. Χρησιμοποιώ τις θύρες A1/B1 και έχω κάνει το τελευταίο BIOS Update. Δεν ξέρω καθόλου από Overclocking. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Μητρική Asus Rog Crosshair VII Hero, Ram G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C14D-16GTZR), Cpu AMD Ryzen 7 2700X Box. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από BlackStone7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sibir Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Α2-Β2 ειναι το recommended configuration απο την Asus στο manual για την συγκεκριμενη 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, BlackStone7 είπε Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα με τις Ram, δεν ανεβαίνει η συχνότητα πάνω από 2133 MHz, ενώ έχω κάνει αυτό με το D.O.C.P. δείτε στη φωτογραφία. Μόλις κάνω τη ρύθμιση, κάνει 3-4 Reboot και μετά μου λέει ότι απέτυχε. Χρησιμοποιώ τις θύρες A1/B1 και έχω κάνει το τελευταίο BIOS Update. Δεν ξέρω καθόλου από Overclocking. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Μητρική Asus Rog Crosshair VII Hero, Ram G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C14D-16GTZR), Cpu AMD Ryzen 7 2700X Box. Βαλτες στις α2-β2 και βεβαιωσου οτι εχουν κουμπωσει καλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackStone7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, sibir είπε Α2-Β2 ειναι το recommended configuration απο την Asus στο manual για την συγκεκριμενη 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε Βαλτες στις α2-β2 και βεβαιωσου οτι εχουν κουμπωσει καλα Σας ευχαριστώ. Όντως μόλις άλλαξα τις θέσεις πήγαν 3200 MHz. Τώρα το μόνο πρόβλημα ότι μου πετάει μπλε οθόνη, με νέο πρόβλημα κάθε φορά. Τα Windows τα εγκατέστησα αφού έκανα αλλαγή στις θέσεις και Overclock 3200 MHz. Τις περισσότερες φορές γράφει αυτό memory management. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα