noFEARgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1.39 εχω εγω με αυτα τα timings , μεχρι 1.4 μην το φοβασαι δωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όλα θα γίνουν...μέχρι να βαρέσει η εγκατάσταση... Εν τω μεταξύ, 1.375 έχω...και στα Win το HWinfo δείχνει να φτάνει 1.392 (DRAM...δεν ξέρω αν δείχνει κάτι άλλο αυτή η ένδειξη). Με 1.38 και όλα auto εκτός από τα "βασικά", μπήκε Win... Με τις ρυθμίσεις του "άφοβου" σε 3000, τίποτα. Με κάτι άλλες κανιβαλιές που δοκίμασα, το ίδιο. Θα δοκιμάσω ένα cold boot, να δω αν θα το πάρει, και μετά για σταθερότητα. Πιείτε καφέ, έτσι?! edit: Nope...δεν ξεκίνησε. Boot, ίδια βασικά αλλά με 2933 και ξεκίνησε. Να δούμε εδώ. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από Πέτρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 @akoinonitos Δοκίμασες το positive offset με fixed frequency να δεις αν σου ρίχνει την τάση στο idle; Σε μένα δε τη ρίχνει. Επίσης έκανα overclock με zenstates που αλλάζεις μόνο το P0 state, voltage και frequency, και πάλι δε ρίχνει τάση, ενώ στο X370 Prime έριχνε - τουλάχιστον με πιο παλιά BIOS γιατί δε το είχα δοκιμάσει στο 4024 σε αυτήν. Στην X470 Prime έχω το 4024. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, malakudi είπε @akoinonitos Δοκίμασες το positive offset με fixed frequency να δεις αν σου ρίχνει την τάση στο idle; Σε μένα δε τη ρίχνει. Επίσης έκανα overclock με zenstates που αλλάζεις μόνο το P0 state, voltage και frequency, και πάλι δε ρίχνει τάση, ενώ στο X370 Prime έριχνε - τουλάχιστον με πιο παλιά BIOS γιατί δε το είχα δοκιμάσει στο 4024 σε αυτήν. Στην X470 Prime έχω το 4024. Nαι το δοκιμασα δεν πεφτει ,ισως ειναι θεμα agesa και οχι θεμα μητρικης. Θα ρωτησω και κανεναν με αλλη μητρικη. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Πριν λίγο έμαθα κάτι ενδιαφέρον... Στην ASRock, πρέπει στο BIOS να επιλέξω ΑΜD CBS και όχι ASRock "mode" για να πάρει το ΧΜΡ σωστά... Έλα μου όμως που τα έχει στυλώσει, κι όταν επιλέγω το AMD, δεν παίρνει το ΧΜΡ! Υ? Μου λέτε? Παραδίπλα, στο "Advanced" έχει να περάσω με το χέρι όλα τα timings (μαζί με 40 προειδοποιήσεις ότι θα ανατιναχτεί), αλλά και που το έκανα...τζίφος. Υ, ξανά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Πριν λίγο έμαθα κάτι ενδιαφέρον... Στην ASRock, πρέπει στο BIOS να επιλέξω ΑΜD CBS και όχι ASRock "mode" για να πάρει το ΧΜΡ σωστά... Έλα μου όμως που τα έχει στυλώσει, κι όταν επιλέγω το AMD, δεν παίρνει το ΧΜΡ! Υ? Μου λέτε? Παραδίπλα, στο "Advanced" έχει να περάσω με το χέρι όλα τα timings (μαζί με 40 προειδοποιήσεις ότι θα ανατιναχτεί), αλλά και που το έκανα...τζίφος. Υ, ξανά? Aμα το αφησεις στο auto και πας κατω και βαλεις xmp παλι δεν το παιρνει? Τι επιλογες σου δινει για το overclock mode? Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Πετρο σπρωξε την και πηγαινε σε x470 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Πετρο σπρωξε την και πηγαινε σε x470 Xωρις πλακα τωρα ειναι η μερα με τη νυχτα οι χ370 με τις χ470 σε οτι αφορα τις μνημες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Με τις ρυθμίσεις του "άφοβου" σε 3000, τίποτα. Τα safe από Taiphoon τα δοκίμασες όπως σου είπε ο @akoinonitos με ένα κλικ κάτω στην συχνότητα; (Στα 2933 δλδ, αρκετές μητρικές "ταβάνιαζαν" σε αυτή την συχνότητα με hynix). Δώσε και λίγο παραπάνω vDimm (1.38-1.39, τα .005 άστα), να αποκλείσεις ότι χάνεις σταθερότητα από εκεί. Να θυμίσω ότι παίζει πάντα και η εναλλακτική να φορέσεις την μητρική καπέλο στο Αρειανάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Aμα το αφησεις στο auto και πας κατω και βαλεις xmp παλι δεν το παιρνει? Τι επιλογες σου δινει για το overclock mode? Θα απαντήσω σε λιγάκι...να στανιάρουν τα νεύρα μου. 3 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Πετρο σπρωξε την και πηγαινε σε x470 Άλλος κακός άνθρωπας εδώ. Μόλις τώρα, Zaknafein είπε Τα safe από Taiphoon τα δοκίμασες όπως σου είπε ο @akoinonitos με ένα κλικ κάτω στην συχνότητα; (Στα 2933 δλδ, αρκετές μητρικές "ταβάνιαζαν" σε αυτή την συχνότητα με hynix). Δώσε και λίγο παραπάνω vDimm (1.38-1.39, τα .005 άστα), να αποκλείσεις ότι χάνεις σταθερότητα από εκεί. Να θυμίσω ότι παίζει πάντα και η εναλλακτική να φορέσεις την μητρική καπέλο στο Αρειανάκι Ω, ναι...τα δοκίμασα...και πήρα το μακρύτερο και εκεί. Μίλησα με το Αρειανάκι ( 😛 ) και έχει κολλήσει και αυτός για το πως το έτρεξε το ΧΜΡ (γιατί ψέματα, δεν πιστεύω πως λέει). Με κάποιο τρόπο πρέπει να φορτώσει το ΧΜΡ από το Asrock mode και να το κρατήσει στο AMD mode. Το χειροκίνητο "πέρασμα" αποκλείεται, γιατί τα έχουν κάνει σκ@τ@ και κάποιες τιμές είναι σε δεκαδικό, κάποιες σε δεκαεξαδικό (χωρίς πάντα να ξέρεις ποιές είναι πότε) και επιπλέον λείπουν και τιμές...μεγαλεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Τι να σου πω, το τελευταίο ειδικά μου ακούγεται κουλό (να είναι τόσο χάλια τα manual timings σε τοπ μητρική, ανεξαρτήτως πλατφόρμας), σου αφήνω ένα link από τον τρελάρα Buildzoid μπας και δεις τίποτα χρήσιμο Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 BIOS 2.40 εκεί. Στο 4.80, ζορίζουν τα πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γράψε λάθος, ήξερα ότι είναι παλιό το βίντεο, αλλά το είδα για Ιούνιο του '18, όχι του '17 >.< Edit: Βέβαια η λογική λέει ότι τα νεότερα έπρεπε να είναι καλύτερα/βελτιωμένα, έτσι όπως τα λες είναι χειρότερα. Έχεις τσεκάρει known issues για το 4.80; Και στην τελική ο storm πώς/πόσο τις έτρεχε τις μνήμες; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από Zaknafein Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Πού θα πάει...θα τον ξεσκ.σ. τον μπ.ν. που έλεγε και μια ψυχή (αναφέρομαι στον η/υ). Με τον FX στην αρχή, τα ίδια είχα...πάνω από 4.2-4.3 δεν πήγαινα...με τη βοήθειά σας, έφτασε 5+. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Πού θα πάει...θα τον ξεσκ.σ. τον μπ.ν. που έλεγε και μια ψυχή (αναφέρομαι στον η/υ). Με τον FX στην αρχή, τα ίδια είχα...πάνω από 4.2-4.3 δεν πήγαινα...με τη βοήθειά σας, έφτασε 5+. Αν μπορεις ανεβασε μας μερικες φωτο απο το Bios ρε συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα