leros2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Θενκς, έχω καιρό να χρησιμοποιήσω το μαντζούνι Έχεις βάλει το τελευταίο BIOS (Version 4024) στη prime ? Ρωτώ γιατί είμαι με το προηγούμενο. 34 λεπτά πριν, akoinonitos είπε γτ ειναι στο v1 βαλε το Profile version στο debug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 36 λεπτά πριν, leros2004 είπε Θενκς, έχω καιρό να χρησιμοποιήσω το μαντζούνι Έχεις βάλει το τελευταίο BIOS (Version 4024) στη prime ? Ρωτώ γιατί είμαι με το προηγούμενο. Ναι το 4024 εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Ναι το 4024 εχω (Για να μην γκρινιάζει εσύ) πάω ολοταχώς να το περάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, leros2004 είπε (Για να μην γκρινιάζει εσύ) πάω ολοταχώς να το περάσω λογικα μεχρι τελος του μηνα θα εχει βγει και το επομενο με νεο agesa (επιτελους) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Πανάθεμα τη.... μου έσβησε τα πάντα με το bios update.... ακόμα και τα profile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, leros2004 είπε Πανάθεμα τη.... μου έσβησε τα πάντα με το bios update.... ακόμα και τα profile Εννοειται οτι θα στα εσβηνε 😛😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, akoinonitos είπε κατεβασε το calculator και κανε αυτα που σου ειπα Τα έκανα, σωστά πιστεύω. Μου έβγαλε αυτά: Έφαγα μεγαλοπρεπές άκυρο. Είτε κατά γράμμα, είτε με παραπάνω τάση, είτε με κάποια στο auto (CAD_BUS) Στο περίπου, μονάχος, πέρασα αυτά: Eν τω μεταξύ...επιμένει με CR2, ενώ το βάζω στο 1... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Τα έκανα, σωστά πιστεύω. Μου έβγαλε αυτά: Έφαγα μεγαλοπρεπές άκυρο. Είτε κατά γράμμα, είτε με παραπάνω τάση, είτε με κάποια στο auto (CAD_BUS) Στο περίπου, μονάχος, πέρασα αυτά: Eν τω μεταξύ...επιμένει με CR2, ενώ το βάζω στο 1... Bαλε το geardown enabled για αρχη γτ το εχεις disabled και βαλε τα timings που σου εχει για τα 2933mhz ,το Command Rate αστο auto μονο το procODT βαλε 60ohms cad bus και τα υπολοιπα ολα auto. Kαι ryzen 1 και x370 και hynix afr μην περιμενεις και πολλα. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Και κατέβασε το SOC, 1.025 ως 1.05 είναι υπέρ αρκετό για 2933. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, malakudi είπε Και κατέβασε το SOC, 1.025 ως 1.05 είναι υπέρ αρκετό για 2933. Kαλυτερα να το αφησει στο auto για να ειναι σιγουρος αν δει οτι ειναι ολα οκ ,τοτε μπορει να το κατεβασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Kαλυτερα να το αφησει στο auto για να ειναι σιγουρος αν δει οτι ειναι ολα οκ ,τοτε μπορει να το κατεβασει Σε μένα όταν είχα Hynix, χειροτέρευε την κατάσταση. Γι' αυτό το λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, malakudi είπε Σε μένα όταν είχα Hynix, χειροτέρευε την κατάσταση. Γι' αυτό το λέω. Eμενα παλι δεν ειχε θεμα ,ας το δοκιμασει τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 50 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Bαλε το geardown enabled για αρχη γτ το εχεις disabled και βαλε τα timings που σου εχει για τα 2933mhz ,το Command Rate αστο auto μονο το procODT βαλε 60ohms cad bus και τα υπολοιπα ολα auto. Kαι ryzen 1 και x370 και hynix afr μην περιμενεις και πολλα. Nope...αρνήθηκε. tcl 16 και από tRAS και κάτω auto, πήρε. Έχει δρόμο η ιστορία...νέο BIOS/AGESA πότε, είπαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Nope...αρνήθηκε. tcl 16 και από tRAS και κάτω auto, πήρε. Έχει δρόμο η ιστορία...νέο BIOS/AGESA πότε, είπαμε? Aμα περιμενεις κατι καλυτερο με νεο agesa λυπαμαι αλλα θα σε δυσαρεστησω Γιαυτο εγω σας λεω να μην παιρνετε x370-b350 αλλα δεν με ακουτε 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Κακός άνθρωπας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα