Dynamics Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 ψαχνω να παρω εξωτερικη κεραια για wifi!Θελω να παρω μια κεραια απο την οποια να παιρνω σημα απο τον γειτονα μου και να εχω ιντερνετ με wifi σε κινητο και λαπτοπ με λιγα λογια να αφου παιρνω το σημα του να μπορω να το μοιρασω με wifi σε κινητο και λαπτοπ...τι κεραια να ψαξω?repeater?long range?σκεφτομαι για αυτην εδω http://www.ebay.com/itm/Vogue-Long-Range-3KM-High-Power-5800MW-58DBI-USB-Wireless-Wifi-Adapter-Antenna-/162483056829?hash=item25d4beb0bd:g:NZwAAOxyOlhSu93j αλλα δεν ξερω αν κανει για την δουλεια που θελω...τον γειτονα στο μπαλκονι τον πιανω με απλο λαπτοτ οριακα..αλλα βλεπω το ονομα του!Ζω σε χωριο οποτε δεν εχω εμποδιο σπιτι κτλ μπροστα μου μονο φυσικα εμποδια πχ δεντο κτλ αλλα στο μπαλκονι(γιαυτο θελω εξωτερικη) τον βλεπω φατσα!Καμια γνωμη?
perachoritis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 παρε ενα repeater απο εδω μεσα στο δεκαρικο και δοκιμασε απο εκεινο το σημειο που τον πιανεις οριακα ή βρες ενα σημειο που να εχει λιγο καλυτερο σημα και βαλτο εκει ... ειναι η πιο φτηνη λυση .... αλλιως πας σε κεραια http://www.skroutz.gr/s/3563359/TP-LINK-TL-WA7210N-v2.html και ρουτερακι που ειναι πιο σταθερη λυση
Dynamics Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 παρε ενα repeater απο εδω μεσα στο δεκαρικο και δοκιμασε απο εκεινο το σημειο που τον πιανεις οριακα ή βρες ενα σημειο που να εχει λιγο καλυτερο σημα και βαλτο εκει ... ειναι η πιο φτηνη λυση .... αλλιως πας σε κεραια http://www.skroutz.gr/s/3563359/TP-LINK-TL-WA7210N-v2.html και ρουτερακι που ειναι πιο σταθερη λυση για την δουλεια που θελω να κανω παω μονο σε repeater?οριακα τον πιανω μονο στο μπαλκονι εξω και οχι μεσα στο σπιτι!Τι εμβελεια εχουν τα repeater περιπου?Η κεραια που εβαλα στον λινκ απο ebay να υποθεσω οτι ειναι για ιντερνετ μονο σε οτι συσκευη το συνδεσω με usb?
perachoritis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 για την δουλεια που θελω να κανω παω μονο σε repeater?οριακα τον πιανω μονο στο μπαλκονι εξω και οχι μεσα στο σπιτι!Τι εμβελεια εχουν τα repeater περιπου?Η κεραια που εβαλα στον λινκ απο ebay να υποθεσω οτι ειναι για ιντερνετ μονο σε οτι συσκευη το συνδεσω με usb? καλα υποθετης .... αναλόγα το repeater που θα παρεις .... προσωπικα θα πηγαινα σε κεραια σαν αυτη που σου εγραψα αλλα αν εχεις κανεναν φιλο που εχει repeater μπορεις να δοκιμασεις και να κανεις δουλεια ... εχει τυχει να βαλω σε σπιτι repeater και να πιανει με τρεις γραμμες δικτυο το οποιο στο κινητο ειχε μια
mitsus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Αν εχεις κανενα παλιο ρουτερ, βαλτο στο μπαλκονι του γειτονα ή στο παραθυρο του που βλεπει σε εσενα, να δουλεψει σαν access point.
Dynamics Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 καλα υποθετης .... αναλόγα το repeater που θα παρεις .... προσωπικα θα πηγαινα σε κεραια σαν αυτη που σου εγραψα αλλα αν εχεις κανεναν φιλο που εχει repeater μπορεις να δοκιμασεις και να κανεις δουλεια ... εχει τυχει να βαλω σε σπιτι repeater και να πιανει με τρεις γραμμες δικτυο το οποιο στο κινητο ειχε μια με το repeater κολλαω γιατι δεν ξερω τι εμβελεια εχει!Ο γειτονας ειναι σε αποσταση περιπου 50 μ απο εμποδιο εχω μονο λιγα δεντρα οχι σπιτι τοιχους κτλ... Αν εχεις κανενα παλιο ρουτερ, βαλτο στο μπαλκονι του γειτονα ή στο παραθυρο του που βλεπει σε εσενα, να δουλεψει σαν access point. κατι θα βρω το θεμα ειναι πως γινεται το access point?να googlαρω?η ειναι δυσκολακι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα