kristosfm Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, Ψαχνω ενα πρόγραμμα δωρεαν οπου θα μπορώ να καταχωρώ τις καθημερινες εργασίες που έχουμε κάνει στο συνεργείο με βάση την ημερομηνία εκτέλεσης τους. Εχουμε τρένα και σε κάθε τρένο κάνουμε καποιες εργασίες καθημερινά ή επισκευες. Θα ήθελα να έχω καρτέλα για κάθε τρένο ξεχωριστά και στην καρτέλα αυτή να καταχωρω την ημερομηνία και την περιγραφή της εργασίας (2 στήλες και αρκετές γραμμές το min που χρειάζομαι) Επίσης με μια απλή αναζήτηση με λέξεις κλειδιά θα ήθελα να μου εμφανίζει το πεδίο αυτό οπως επίσης και με αναζήτηση μέσω ημερομηνίας να με παραπέμψει στην περιγραφή των εργασιών της συγκεκριμένης μέρας Οπως και ομαδοποίηση των εργασιών μεσω των λέξεων κλειδιών όλων των καρτελών-τρένων
gokuthelegend Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, Ψαχνω ενα πρόγραμμα δωρεαν οπου θα μπορώ να καταχωρώ τις καθημερινες εργασίες που έχουμε κάνει στο συνεργείο με βάση την ημερομηνία εκτέλεσης τους. Εχουμε τρένα και σε κάθε τρένο κάνουμε καποιες εργασίες καθημερινά ή επισκευες. Θα ήθελα να έχω καρτέλα για κάθε τρένο ξεχωριστά και στην καρτέλα αυτή να καταχωρω την ημερομηνία και την περιγραφή της εργασίας (2 στήλες και αρκετές γραμμές το min που χρειάζομαι) Επίσης με μια απλή αναζήτηση με λέξεις κλειδιά θα ήθελα να μου εμφανίζει το πεδίο αυτό οπως επίσης και με αναζήτηση μέσω ημερομηνίας να με παραπέμψει στην περιγραφή των εργασιών της συγκεκριμένης μέρας Οπως και ομαδοποίηση των εργασιών μεσω των λέξεων κλειδιών όλων των καρτελών-τρένων Μicrosoft Excel Δεν είναι δωρεάν. Αλλά μπορεί να δει το αντίστοιχο στο open office.
kristosfm Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καλημέρα, Γνωρίζω οτι με το excel μπορώ να το κάνω το έχω προσπαθήσει αλλά δεν εχει το αποτέλεσμα που χρειάζομαι με βάση τις έως τώρα γνώσεις μου Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή που χρησιμοποιεί κάποιος;
elio_1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 υπάρχουν κάποια προγράμματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις όπως το vtiger ή το dolibarr, αλλά θα χρειαστεί να το παραμετροποιήσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα