Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To club των εφαρμογών που συγκεντρώνουν 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες μεγαλώνει, με το WhatsApp, να είναι το νέο και ίσως το μοναδικό μέλος που διαθέτει το συγκεκριμένο αριθμό όχι σε μηνιαία αλλά σε καθημερινή βάση.

Πέρσι η γνωστή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, είχε ανακοινώσει ότι 1 δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούσαν το δίκτυο της κάθε μήνα, κάτι που φανερώνει και την τεράστια αύξηση στη χρήση της υπηρεσίας σε διάστημα μόλις ενός έτους. Τα τελευταία χρόνια το WhatsApp έχει εξελιχτεί πέρα από το αρχικό κοντέλο εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων και φωτογραφιών, και πλέον στις μέρες μας επιτρέπει την πραγματοποίηση φωνητικών κλήσεων αλλά και βιντεοκλήσεων.

Αυτό δεν είναι το μόνο εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο που δημοσιοποίησε το WhatsApp αφού συνολικά 1,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι το χρησιμοποιούν έστω μία φορά κάθε μήνα ενώ οι χρηστες του ανταλλάσουν 55 δισεκατομμύρια μηνύματα κάθε μέρα. Υποστηρίζει ακόμα 60 γλώσσες ενώ ο διαμοιρασμός φωτογραφιών και βίντεο είναι από τις πιο συχνές ενέργειες των μελών του αφού 4,5 δισεκατομμύρια φωτογραφίες στέλνονται καθημερινά μέσω του WhatsApp αλλά και 1 δισεκατομμύριο βίντεο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το Facebook δεν έχει γνωστοποιήσει πρόσφατα το πόσοι χρήστες συνδέονται με άλλες από τις πλατφόρμες του σε καθημερινή και όχι σε μηνιαία βάση. Έτσι γνωρίζουμε ότι στο Instagram συνδέονται 700 εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα, στο Messenger 700 εκατομμύρια, στο Instagram 1,2 δισεκατομμύρια και τέλος στο Facebook περισσότεροι από 2 δισεκατομμύρια χρήστες, αριθμοί σίγουρα εντυπωσιακοί.

Link.png Site: WhatsApp

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το what's app ήταν και είναι η καλύτερη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων ... Αλλά η Ελλάδα πάντα πίσω ... Έτσι εδώ πορευόμαστε με το μέτριο Viber

• Like 5
Δημοσ.

Το what's app ήταν και είναι η καλύτερη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων ... Αλλά η Ελλάδα πάντα πίσω ... Έτσι εδώ πορευόμαστε με το μέτριο Viber

Δεν φταίει η Ελλάδα γι' αυτό αλλά οι αφελείς (σε τεράστιο ποσοστό) τελικοί χρήστες των υπηρεσιών τεχνολογίας στη χώρα αυτή.

• Like 3
Δημοσ.

viber + we chat στην δουλειά μου, το whatsup δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ (πείτε ότι έχω μείνει πίσω :P  ) αλλά όλους το viber βλέπω να δουλεύουν.

Δημοσ.

Το Viber στην Ελλάδα είναι πιο διαδεδομένο ... Εμένα από τις 200 επαφές στο κινητό μου οι 40 έχουν what's app και οι 120 έχουν Viber ... Για καθημερινές συζητήσεις με κολλητούς φίλους κλπ χρησιμοποιώ messenger αλλά για τα μνμτα με το αίσθημα μόνο what's app ... Και ειδικά τώρα π λένε ότι θα μπουν διαφημίσεις στο messenger με βλέπω να το βάζω στην άκρη . Viber χρησιμοποιώ για την δουλειά μόνο ... Telegram το έχω δοκιμάσει ... Δεν το δουλεύει σχεδόν κανείς ... Είναι γρήγορο αλλά ελλειπείς .

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ χρησιμοποιώ viber και το what's up δεν Το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Για πείτε όσοι το χρησιμοποιείτε, σε τι υπερτερεί έναντι του viber.

Γιατί βλέπω πολλούς να κράζουν viber...

Δημοσ.

To whatsapp είναι το μόνο που βγάζει ηχητική κλήση χωρίς 3g. Αρκεί να μην έχει θόρυβο το μέρος που είσαι...

και γενικά είναι αξιόπιστη και ελαφριά εφαρμογή.

Αν θέλεις έχει και web έκδοση οπότε στο PC μπορείς να βλέπεις και να απαντάς χωρίς να ψάχνεις το τηλέφωνο,

Το viber βέβαια υπερτερεί στα εικονίδια που μπορείς να βάλεις και νομίζω για αυτό έχει πιάσει τόσο στην Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ.

Και το viber έχει έκδοση για pc.

Τώρα ποια από τις 2 είναι πιο ελαφριά δεν ξέρω.

Το whatsapp είναι πολύ πιο ελαφρύ.

• Like 1
Δημοσ.

Το Viber είναι πιο βαρύ σαν εφαρμογή... Έχει χαμηλότερη ποιότητα κλήσης και βίντεο... Έχει όπως είπε ο φίλος καλύτερα αυτοκόλλητα όμως... Το what's app υποστιρηζει gif... Η αποστολή ηχητικών μηνυμάτων είναι καλύτερης ποιότητας... Η εφαρμογή σαν εφαρμογή είναι πιο smooth... Και έχει το καλύτερο κατά την γνώμη μου user interface.... Τα μηνύματα παραδίδονται σχεδόν αμέσως ... Και μπορείς όπως και στο Viber να δεις ποτέ πήγε το μνμ ποτέ διαβάστηκε ... Κλπ. Στέλνει οτιδήποτε αρχείο ... Έγγραφο ...κλπ . Αξίζει μια δοκιμή . Δεν είναι τυχαία κορυφή . Επίσης έχει backup στο Google drive και επιλογή για ημερήσια εβδομαδιαία κλπ αντίγραφα ασφαλείας . Τέλος μετά την κλήση δεν εμφανίζει εκείνη της σπαστική διαφήμιση που βγάζει το Viber .Δεν έχει διαφήμιση πουθενά ούτε για δείγμα .. αυτά από μένα ...

• Like 3
Δημοσ.

Επίσης για κλήση καίει τα λιγότερα δεδομένα από τα υπόλοιπα για ίδια ποιότητα.

Για αυτό άλλωστε μπορεί να βγάλει κλήση και με καλό 2G δίκτυο.

Δημοσ.

1 δις; το 1/7 το πληθυσμού του πλανήτη; Ότι ναναι! Απλά ΔΕΝ παίζει.

Φυσικά και παίζει.

Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το whatsupp..! Πολύ καλύτερο από το Viber , κυρίως στις κλήσεις..! Και νομίζω έχει και καλύτερη κρυπτογράφηση στα μυνήματα..!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...