Zerg13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα! Απο τότε που είχα Linux δεν έφτανε στο 100% η φόρτιση. Λεωθα φταίει το Linux. Βάζω windows10 και μερικές φορές μου κάνει το plugged in not charging πρόβλημα. στο 90-95% περίππου. Ειχα ξαπλώσει και όταν γύρισα το βρήκα να φορτίζει, χωρίς να το έχω βγάλει από την μπρίζα εδώ και μέρες. Έχει hardware πρόβλημα;
vasvasvas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μην το κοιτάς όταν φορτιζει ντρέπεται Κυρίως αυτό Αλλά βάλε και το hwmonitor να δεις και την υγεια της μπαταριας
Tsamjunior Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Πολύ πιθανό να παρέδωσε πνεύμα η μπαταρία..Και σε μένα έτσι άρχισε και σε μία βδομάδα δεν μπορούσε να φορτίσει καθόλου μέχρι που την πέταξα. Δεν ξέρω αν είναι κάτι που δεν δοκίμασα, αλλά ό,τι δοκίμασα σε software, αποφορτίσεις κτλ δεν δούλεψε τίποτα. Πόσο καιρό το έχεις το λάπτοπ;
Zerg13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 1 - 1,5 χρόνο το έχω. Η μπαταρία κρατάει περίππου 1,5-2 ώρες χωρίς ρεύμα. Την βλέπω οτι πάει για φουντάρισμα κανα χρόνο μετά εγγύηση. Μην το κοιτάς όταν φορτιζει ντρέπεταιΚυρίως αυτόΑλλά βάλε και το hwmonitor να δεις και την υγεια της μπαταριας Το βαλα. Εχει voltage, capacities & Level. Πως βλέπω τι πάει καλα και τι όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα