Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

υπάρχουν κ χειρότερα σέ κατανάλωση καυσίμων ...

http://www.newsauto.gr/news/poso-kei-i-bugatti-chiron/

πάντως λίγα μού φαίνονται γιά τέτοιας απόδοσης ιππων κ κυβικών supercar ...

μήπως συμφέρει γιάννης platano ,νά μετατραπεί σέ φυσικό αέριο CNG ? 

(αν βέβαια μπορεί νά γίνει αφού εχεις ηδη εγκατάσταση  υγραέριο LPG )

Δημοσ.

Εκτός από οικονομική οδήγηση και κάποιους ελέγχους δε νομίζω ότι γίνεται κάτι άλλο.

Βαρύ διλιτρο αυτόματο =θάνατος. Απέφυγε όσο μπορείς απότομες επιταχυνσεις αλλά θα μου πεις αν ξεκινάς σα χελώνα θα σπάσουν τα νεύρα σου. Αν δε σε σου είναι απαραίτητο τέτοιο αυτοκίνητο δυστυχώς πρέπει να το σκοτώσεις για κάποιο μικρό οικονομικό αλλά και πάλι δεν ξέρω αν συμφέρει αν κάνεις λίγα χιλιόμετρα

Γενικά τέτοιου είδους αυτοκίνητα δεν έχουν δουλειά στην πόλη. Ήταν μια μόδα όταν λεφτά υπήρχαν και οι πολιτικοί μας έλεγαν πάρτε άφοβα οχήματα μεγάλου κυβισμού.

• Like 2
Δημοσ.

υπάρχουν κ χειρότερα σέ κατανάλωση καυσίμων ...

http://www.newsauto.gr/news/poso-kei-i-bugatti-chiron/

πάντως λίγα μού φαίνονται γιά τέτοιας απόδοσης ιππων κ κυβικών supercar ...

μήπως συμφέρει γιάννης platano ,νά μετατραπεί σέ φυσικό αέριο CNG ? 

(αν βέβαια μπορεί νά γίνει αφού εχεις ηδη εγκατάσταση  υγραέριο LPG )

Το φυσικο αεριο εχει μεγαλο κοστος , μιικρο δικτυο διανομης και δεν ειναι δοκιμασμενο ακομα.

Μια ferrari που ειχα οδηγησει για μια ωρα εκαιγε 30 λιτρα και καθε 1000 χλμ ενα κιλο λαδι .

Δημοσ.

Γιάννη ότι μπορούσες να κανείς από θέμα οικονομίας το έκανες με το υγραέριο,αν βλέπεις ότι μετά από και αυτό το κόστος του καυσίμου για σένα είναι πολύ υψηλό τότε πρέπει να αλλάξεις αυτοκίνητο.

Εσυ γνωριζεις τις ανάγκες σου και το αν πρέπει να έχεις ένα τόσο μεγάλο αυτοκίνητο.

• Like 1
Δημοσ.

Γιάννη ότι μπορούσες να κανείς από θέμα οικονομίας το έκανες με το υγραέριο,αν βλέπεις ότι μετά από και αυτό το κόστος του καυσίμου για σένα είναι πολύ υψηλό τότε πρέπει να αλλάξεις αυτοκίνητο.

Εσυ γνωριζεις τις ανάγκες σου και το αν πρέπει να έχεις ένα τόσο μεγάλο αυτοκίνητο.

Οχι φιλε μου σιγουρα δεν το χρειαζομουν αλλα ...αναζητησε την γυναικα οπως λενε οι Γαλλοι .

Μια χαρα ημουν με το Honda Civic 1800 κυβικα του 2007.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εγώ νόμιζα ότι με 7.8lt μέση κατανάλωση καίω πολύ. Φτου φτου

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με τι αμαξι ομως ????

Golf 1.4 GT full stage 1 με αλλαγμένο εμβολακι αντλίας υψηλής. Κάπου 220-225hp
Δημοσ.

Κυρ Γιάννη, ως παθών κι εγώ με φαγανό SUV, ό,τι και να κάνεις, το μεγαλύτερο μέρος της ζημιάς το έχεις ήδη υποστεί. Ότι πρόγραμμα κτλ να βάλεις, διαφορά μεγάλη δεν πρόκειται να δεις. Δες αν μπορείς να αλλάξεις τις διαδρομές σου (ή την ώρα) ωστέ να βρίσκεις λιγότερη κίνηση.

Η επιλογή να το πουλήσεις σημαίνει ότι γράφεις την ζημιά και πας παρακάτω, με ένα πιο οικονομικό αυτοκίνητο που θα σου στοιχίζει λιγότερο σε τέλη+ασφάλεια+κατανάλωση. Από καθαρά οικονομική σκοπιά αυτή είναι η ορθότερη επιλογή, δεδομένου ότι καμία από τις μεταβλητές της εξίσωσης δεν πρόκειται να βελτιωθεί μελλοντικά, με μια πολύ μικρή πιθανότητα να μειωθούν λίγο τα τέλη, αν και το ακούω βερεσέ 5 χρόνια τώρα :P

Η εναλλακτική είναι να το κρατήσεις, μεγενθύνοντας την οικονομική ζημία, σε βαθμό όμως σχετικά μικρό σε σύγκριση με το μέγεθος της ζημιάς που έχεις ήδη υποστεί (~1000-1200€/έτος vs 28K που έχεις ήδη χάσει) και διατηρώντας την άνεση και ασφάλεια που σου προσφέρει το αμάξι σου. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις...

• Like 2
Δημοσ.

Σε ευχαριστω φιλε μου .Νομιζω αφου δεν κανω και πολλα χλμ η τελευταια λυση που προτεινεις ειναι λογοτερο ζημιογονα γατι θα παραμεινω με ενα αμαξι που δεν βρισκω παρομοιο  με 10-12 χιλιαδς.

Δημοσ.

Κυριε Γιαννη κοιταξτε εαν θελετε,να βγαλετε τον κεντρικο αξονα πανω απο το αυτοκινητο και να γινει ουσιαστικα ενα προσθιοκινητο.Θα κατεβει λιγο η καταναλωση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...