Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η δεύτερη οθόνη, όσο η θέση της.

Γιατί στην πλάτη;

Δηλαδή για να τη βλέπεις πρέπει να έχεις το κινητό ακουμπισμένο ανάποδα με την κύρια οθόνη προς τα κάτω;

Δεν θα φθείρεται και θα γεμίζει γρατζουνιές;

Δημοσ.

Για όσους λένε για καλές επιδοσεις του helio προσωπικά έχω σταματήσει να έχω ελπίδες για τούς mtk κάθε φορά τα ίδια απο θέμα drivers και καταναλωσης μπαταριας.

Δημοσ.

Για να καταλάβω:

1. Δεν θα το πάρω επειδή είναι ακριβό ενώ αν ήταν φθηνό πάλι δεν θα το έπαιρνα για είναι MEIZU

2. Δεν θα πάρω γιατί δεν μπορώ να βάλω θήκη, αν και οι θήκες είναι "αντιαισθητικές" και ποτέ δεν βάζω θήκη στο κινητό μου

3. Δεν θα το πάρω γιατί έχει δύο οθόνες και θα φαίνεται στην παρέα ότι δεν είναι iPhone

4. Δεν θα το πάρω γιατί έχει επεξεργατή MTK ενώ το Xiaomi μου έχει SD (χμ, MTK έχει αλλά σε Xiami οι MTK δουλεύουν τέλεια)

Καταστροφή! Θα πάει άπατο (όπως κάθε φορά) και θα κλείσει η MEIZU ;-)

• Like 1
Δημοσ.

Για να καταλάβω:

2. Δεν θα πάρω γιατί δεν μπορώ να βάλω θήκη, αν και οι θήκες είναι "αντιαισθητικές" και ποτέ δεν βάζω θήκη στο κινητό μου

Προφανώς δεν κατάλαβες  :-D Εγώ που έγραψα για τις αντιαισθητικές θήκες, έχω ήδη meizu (χωρίς θήκη :devil: ) και αν τα reviews είναι καλά, θα το πάρω. 

Εσύ; 

Δημοσ.

Η δεύτερη οθόνη πίσω είναι πολύ έξυπνη ιδέα για να τραβάς φωτογραφίες με την κύρια κάμερα πάντως, πιστεύω θα το αντιγράψουν κι άλλοι!

Γενικά ποιοτικές συσκευές, ένα meizu m1 note που είχα για λίγο φαινόταν συσκευή διπλάσιας αξίας!

Δημοσ.

το μοναδικό πρόβλημα των meizu είναι ένα και μόνο η υποστήριξη λογισμικού.μετα από σχεδόν έναν χρόνο έβγαλαν σταθερή ρομ για το m1 note που φυσικά είναι σε lollipop 5.1 άποψη μου; μακρυά απο meizu άμα σε ενδιαφέρει η υποστήριξη λογισμικού.

Δημοσ.

Η δεύτερη οθόνη πίσω είναι πολύ έξυπνη ιδέα για να τραβάς φωτογραφίες με την κύρια κάμερα πάντως, πιστεύω θα το αντιγράψουν κι άλλοι!

Γενικά ποιοτικές συσκευές, ένα meizu m1 note που είχα για λίγο φαινόταν συσκευή διπλάσιας αξίας!

Οποτε η μικρη οθονη να λειτουργει σαν preview του τι θα βγαλεις?

Εξυπνο, θυμαμαι και οτι το Motorola V3 ειχε ενα τετοιο συστημα (που το θυμηθηκα)

Δημοσ.

Είχα meizu m1 metal και xiaomi note 3. Ολόιδια χαρακτηριστικά και τα δύο, έκτος της μπαταρίας, 4000mha το xiaomi, 3000 το meizu. Και ανύπαρκτη sd στο xiaomi. Και μπροστινό δακτυλικό αποτύπωμα το meizu που τα έκανε όλα.

Το μειζου κρατούσε ίδιες ώρες με το xiaomi που είχε μεγαλύτερη μπαταρία και επίσης έβγαζε πολύ καλύτερες φωτογραφίες. Ποιότητα κατασκευής άριστη. Το έδωσα μόνο και μόνο επειδή δεν είχε 800αρα μπάντα, με μισή καρδιά.

Οπότε εαν έχει το συγκεκριμένο λογικές διαστάσεις και 800αρα μπάντα ίσως το αγοράσω κάποια στιγμή. Επίσης ξέχασα να πω οτι είχε πάρει και την 6 έκδοση

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε η μικρη οθονη να λειτουργει σαν preview του τι θα βγαλεις?

Εξυπνο, θυμαμαι και οτι το Motorola V3 ειχε ενα τετοιο συστημα (που το θυμηθηκα)

Θυμάμαι κάτι παλιά κινητά που δεν είχαν μπροστινή κάμερα είχαν ένα καθρεφτάκι πίσω για να βλέπεις τι τραβάς :) Για οθόνη δεν θυμάμαι αλλά μπορεί!

Δημοσ.

Αν αυτό με το yota phone είναι πραγματικότητα, φαίνεται ότι όντως υπάρχουν αρκετές δυνατότητες, το θέμα είναι με κλειστή οθόνη να το δούμε σε όλα τα android μέσω εφαρμογής..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...