Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και συγνώμη για την ενόχληση αλλά έχω την εν λόγω κάρτα γραφικών και θέλω να δώ που μπορω να την βάλω

1 σύστημα

Xeon x5460 @3,16 ghz/12/1333/4c/4t

2gb ram 1066 mhz σκοπεύω να βάλω 8

Nvidia 6600gt 256mb

Gigabyte ds2r

Και έχω και έναν i7 950(3,06-3,33/8m/2400mhz) αλλά δεν ξέρω αν λέει να τον φτιάξω σύστημα (οικονομικά και απόδοσης εννοώ)

Σκέφτομαι για socket H2 με i7 2770k

8 ή 12 gb ραμ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν είναι καλή ιδέα να τη βάλεις σε 775. Η W9000 έχει 6Gb, καλό θα ήταν να έχεις 12+ system ram, είναι Pcie 3.0 και ο i7 είναι λίγο πιο γρήγορος. Πρόσεχε το psu σου επίσης είναι 275w TDP.

Δημοσ.

Το PSU αυτή την στιγμή ειναι μικρό και η μιτρικη εχει όριο μονο 8gb ραμ αλλά δεν καταλαβαίνω ποιο το πρόβλημα αν ειναι 6 γκιγκα η γραφικών δηλαδή αν κάποιος την έβαζε σε 4 γκιγκα ραμ η 2 θα είχε προβλήματα;

Σχετικά με τους επεξεργαστες θα ειναι υπερχρονισμενοι

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι gpu για workstations (το γνωρίζεις σωστά?), σε κάθε configuration που ανεβαίνει η μνήμη της gpu ανεβαίνει και η ram. Αυτά τα 6Gb πρέπει να γεμίσουν απο κάπου, αν έχεις 2Gb ram δημιουργείς bottleneck.

Δημοσ.

Ναι το ξέρω οτι ειναι workstation εξάλλου και το FirePro απλώς δεν καταλαβαίνω το γιατί να γεμίζει αφού κάρτα γραφικών εχει την δικιά της ραμ (VRAM) που κολλάει του συστήματος

(Θα βάλω 8gb όπως μου είπατε απλώς προσπαθώ να κατανοήσω τι εννοείται)

Δημοσ.

Κανεις μεταφορά από μνήμη συστήματος προς μνήμη συσκευής, αν πήρες FirePro για κάποιο λόγο.

Από που θα γεμίσει 6 γίγα αν έχεις μόνο 2 ή 4;

• Like 1
Δημοσ.

Photoshop αλλά δεν την πήρα για αυτο τον υπολογιστή (Mac pro 5,1 xeon x5690/12m/6c/12t x2 32 gb ram

Για τον Mac την θέλω αλλά μέχρι να το έχω τα Χριστούγεννα θέλω να δώ τις επιδόσεις της

Ευχαριστώ για ολα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τρέχει έτσι σε Mac χωρίς Mac bios?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...