Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είχα φτάσει να χρωστάω 30κάτι μαθήματα απο τα συνολικά 58 στο 4ο έτος. Με έσωσε ο covid και τα σκούπισα σε 1 χρόνο σε έκτακτες και εμβόλιμες εξεταστικές.

Ένα μόνο μάθημα 1ου εξαμήνου με ταλαιπώρησε μέχρι το τέλος που το έδινα μαζί με την πτυχιακή.

Επεξ/σία από Silverage
  • Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι το 7ο εξαμηνο απο τα 10 ( πολυτεχνική σχολή) είχα περάσει 3 η 4 μαθήματα από τα 42 που είχα παρακολουθήσει μεχρι τότε ( 54 για πτυχίο)  Τέλειωσα την σχολή με 1 εξάμηνο καθυστέρηση. Πολύ γαμησι βέβαια αλλα τις μαλακιες μου πλήρωνα. Ολα προνοούνται με σωστο διάβασμα και όπως είπε και ενας φίλος ποιο πάνω το να περνας μάθημα τον Σεπτέμβρη εχει την μαεστρία του.. Επίσης για να προλαβω κάποιους ολα αυτά έγιναν προ κοβιντ και διαδικτυακές εξεταστικές που καθάριζαν 15 μαθηματα σε κάθε εξεταστικη 

• Confused 1
Δημοσ.

απο πολυτεχνειο κι γω. μεχρι 10 εφτασα να χρωσταω αλλα μολις πηγα στα 10 χτυπησε το καμπανακι για διαβασμα κ ετσι ξεκινησα πιο σοβαρο διαβασμα

Δημοσ.

εχω φτασει 4ετος με 5 μαθηματα απο το πρωτο στην φιλολογια. εχω αντιμετωπισει καθηγητη ο οποιος με εκοψε με 1 σε πτυχιο που του χα γραψει σιγουρα πανω απο 6 για ενα ορθογραφικο κατ΄αυτον αδικαιολογητο λαθος. Τελειωσα για αυτες τις ανοησιες στα 5 ετη το τοτε πτυχιο , μου περασε η καψα και το ονειρο για την σπουδη αυτη και ετσι αλλαξα ροτα εντελως χαρη σε αυτους ....

• Sad 1
Δημοσ.

Σιγουρα 20-25 απ'οσο θυμαμαι. Μεγας procrastinator οποτε δεν αργησε να ερθει το κακο.

Αν και μεταξυ μας, τωρα που ολο αυτο αποτελει παρελθον, ηταν τοσο ωραια τα φοιτητικα χρονια που δε το μετανιωνω. :P

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γενικά δεν έφτανα σε σημείο να χρωστάω πολλά μαθήματα (συνήθως κυμαινομουν στα 2-3), εκτός από μία χρονιά που είχα φτάσει τα 7-8, αν θυμάμαι καλά, και είχα φρικάρει. Αν και από ότι βλέπω από άλλους συμφορουμίτες, δεν ήταν και κανένα αξιοσημείωτο ρεκόρ.

• Confused 1
Δημοσ.

Λογιστική στην ΑΣΟΕΕ, 2ο έτος πριν την εξεταστική του Σεπτεμβρίου, χρωστούσα τα 16 από τα 20 μαθήματα. Πατούσα σχολή γενικά, αλλά λίγο η έλλειψη όρεξης λόγω ότι στο "καπάκι" μετά τις πανελλήνιες δεν υπήρξε κάποιο διάλειμμα και λίγο μέχρι να βρω τα πατήματά μου με το αντικείμενο και να ταιριάξω, κατέληξα σε αυτό το αποτέλεσμα. Τελικώς χρειάστηκα 2 παραπάνω εξάμηνα να τελειώσω την σχολή και αυτό κυρίως επειδή κυνηγούσα Μ.Ο, αλλιώς θα είχα τελειώσει νωρίτερα. 

Δημοσ.

Φυσικό Πατρών. Μπήκα 4ο έτος με 7 μαθήματα περασμένα . Χρωστούσα 36 μαθήματα . Σε 3 χρόνια πήρα πτυχιο. Χωρίς παρακολούθηση περνούσα 3 με 5 μαθήματα κάθε εξεταστική .

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπάρχουν κυρώσεις εάν σε Πολυτεχνείο χρωστάς πολλά μαθήματα και ένα εργαστήριο ταυτόχρονα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, otes said:

Υπάρχουν κυρώσεις εάν σε Πολυτεχνείο χρωστάς πολλά μαθήματα και ένα εργαστήριο ταυτόχρονα;

Τι κυρώσεις δηλαδή; Τύπου ανώνυμα τηλεφωνήματα στους γονείς με ατάκες "γιόκας σου είναι ο Γιαννάκης;".

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.

Στο 1ο Πτυχίο μου είχα μπει 4ο έτος με 28 χρωστούμενα από τα 30 μαθήματα των πρώτων 3ων χρόνων. Ήμουν Οικονομικό και τότε χτύπησε το καμπανάκι ότι μάλλον πρέπει να κάτσω να διαβάσω ή να το παρατήσω. Πέρασα συνολικά 40 μαθήματα σε 5 εξεταστικές και πήρα το πτυχίο στα 5 χρόνια, με πολύ διάβασμα, φροντιστήρια σε 8-10 μαθήματα από αυτά και αρκετή τύχη. Ευτυχώς μετά στο μεταπτυχιακό ήμουν πιο σοβαρός και δεν είχαμε τα ίδια :) :) :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/6/2023 στις 4:20 ΜΜ, MauroPaltoudias είπε

Τι κυρώσεις δηλαδή; Τύπου ανώνυμα τηλεφωνήματα στους γονείς με ατάκες "γιόκας σου είναι ο Γιαννάκης;".

Από το πανεπιστήμιο ή τον κανονισμό του

Επεξ/σία από otes

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...