james01gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 18 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Μαθημα το οποιο το χρωστανε παρα πολλοι οποτε αν ερθουν και του προηγουμενου εξαμηνου γινονται ακομα περισσοτεροι οποτε περναει αβερτα κοσμος ακομα και αν δεν εχει γραψει τπτ για αυτόν τον λόγο κανόνας απαράβατος, πας σε όλα τα διαγωνίσματα ακόμη και εάν μην έχεις διαβάσεις απολύτως τίποτα. αν δεις πως δεν μπορείς να γίνει κάτι, φεύγεις στην ώρα / μισάωρο. και εάν σου κάτσει; εάν δεν πετύχεις σκούπα, τα μαθήματα τα παίρνεις παρά πόδας πτυχίο ή στρώνεσαι και διαβάζεις όσο διάβασες για όλα τα προηγούμενα μαζί να τα περάσεις 1
Menelaos83 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Στις 14/6/2019 στις 1:03 ΜΜ, james01gr είπε για αυτόν τον λόγο κανόνας απαράβατος, πας σε όλα τα διαγωνίσματα ακόμη και εάν μην έχεις διαβάσεις απολύτως τίποτα. αν δεις πως δεν μπορείς να γίνει κάτι, φεύγεις στην ώρα / μισάωρο. και εάν σου κάτσει; εάν δεν πετύχεις σκούπα, τα μαθήματα τα παίρνεις παρά πόδας πτυχίο ή στρώνεσαι και διαβάζεις όσο διάβασες για όλα τα προηγούμενα μαζί να τα περάσεις Ετσι. Φαντασου οτι στο μοναδικο μαθημα π πιστευα οτι δεν θα περασω ποτε εγραψα προοδο 1 στα 4 και με τα πηγαινα για 4 στα 6 πραγμα τελειως ακατορθωτο.ΕΙχα αποφασισει να μην παω αλλα αλλαξα γνωμη τελευταια στιγμη. Λιγο η αντιγραφη λιγο η σκουπα τα καταφερα. Ακομα μετα απο 15 χρονια δεν μπορω να το πιστεψω
hexenlord Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειχα φτασει να χρωσταω 22 μαθηματα. Δεν ξερω τι φαση περνουσα, δεν θυμαμαι καν. Τελικα τα καταφερα [ακομη δεν εχω ιδεα πως τα καταφερα, κυριως με διαβασμα και αντιγραφη 70-30] και εκανα μονο ενα παραπανω εξαμηνο. Σε φαση που καμια φορα [1-2 φορες το χρονο] βλεπω στον υπνο μου πως χρωσταω ακομη 2-3 μαθηματα και παρολο που –παλι στον υπνο μου- με καθησυχαζω πως τωρα πια δουλευω, επομενως δεν γινετα να χρωσταω μαθηματα, ξυπναω με ελαφρυ πανικο. Τι σου ειναι το μυαλο... Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από hexenlord 1
logistoulis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, hexenlord είπε Σε φαση που καμια φορα [1-2 φορες το χρονο] βλεπω στον υπνο μου πως χρωσταω ακομη 2-3 μαθηματα και παρολο που –παλι στον υπνο μου- με καθυσηχαζω πως τωρα πια δουλευω, επομενως δεν γινετα να χρωσταω μαθηματα, ξυπναω με ελαφρυ πανικο. Τι σου ειναι το μυαλο... χαχαχα κι εγώ αυτό βλέπω γενικά σαν εφιάλτη όταν έχω στρες, άσχετα για ποιο λόγο έχω στρες, ότι χρωστάω μαθήματα αλλά τα τελευταία. πολύ σπάνια βλέπω άλλο εφιάλτη μάλιστα για αυτό ακριβώς το λόγο τα κρέμασα όλα απέναντι από το κρεβάτι μου ώστε όταν ξυπνάω απότομα να τα βλέπω και να ησυχάζω παρόλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια δε μου φεύγει Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από logistoulis
james01gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, hexenlord είπε Ειχα φτασει να χρωσταω 22 μαθηματα. Δεν ξερω τι φαση περνουσα, δεν θυμαμαι καν. Τελικα τα καταφερα [ακομη δεν εχω ιδεα πως τα καταφερα, κυριως με διαβασμα και αντιγραφη 70-30] και εκανα μονο ενα παραπανω εξαμηνο. Σε φαση που καμια φορα [1-2 φορες το χρονο] βλεπω στον υπνο μου πως χρωσταω ακομη 2-3 μαθηματα και παρολο που –παλι στον υπνο μου- με καθυσηχαζω πως τωρα πια δουλευω, επομενως δεν γινετα να χρωσταω μαθηματα, ξυπναω με ελαφρυ πανικο. Τι σου ειναι το μυαλο... Καθώς είχαμε χάσει εξάμηνο στην σχολή λόγω καταλήψεων, κάναμε μαθήματα Ιούλιο και ειχα φτάσει σε εξεταστικη Σεπτεμβρίου να χρωστάω 21 μαθήματα. Κατάφερα με διάφορους τρόπους, πέρασα τα 18. Και αυτό γιατί πήγαινα συνεχώς ακόμη και σε αυτά που δεν είχα προλάβει να ανοίξω βιβλιο
neosstoforum Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 3ο έτος στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του ΑΠΘ και προς το παρών χρωστάω 8 μαθήματα από τα 22 που έχω δώσει μέχρι στιγμής. Μόλις τελείωσα το δεύτερο εξάμηνο αποφάσισα να αρχίσω ξανά από την αρχή διότι το γνωστικό μου υπόβαθρο ήταν πολύ περιορισμένο (κυρίως λόγω τεμπελιάς δυστυχώς) και δεν είχα περάσει ούτε τα μισά μαθήματα του έτους. Ελπίζω να έχω τελειώσει το πολύ σε 4 χρόνια. Για να δούμε τι θα μας φέρει η ζωή.
Papakaliati Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Τημμυ Θεσσαλονίκη 30-40 χρωστούμενα. Δύσκολο να ξεπεράσει κάποιος το high score μου. 2
civilarac Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μπαίνω 3ο έτος Πολιτικους μηχανικούς και μαζί με την εξεταστική του Σεπτεμβρίου χρωστάω 13( το μεγαλύτερο μ μέχρι στιγμής) μαθήματα. Ελπίζω να μην ξεφύγουν....
Keitlin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Παίδες χαιρετώ! Έχω μπει σε σχολή στην Αθήνα (εδώ μένω οπότε βόλεψε), λόγω φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνω να παρακολουθήσω τα μαθήματα και έχει φτάσει εξεταστική 1ου εξαμήνου. Όταν έρχεται η ώρα να διαβασω το αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. 11 μαθήματα πρέπει να δώσω, αν δεν περάσω κανένα που όπως το βλέπω είναι δεδομένο. Τι μπορώ να κάνω να μην χρωστάω πολλά μαθήματα γιατί και κάθε εξεταστική έχει πολλά από μόνη της. Θενξ φορ χελπ!!
TheVas12 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Στις 30/7/2017 στις 1:56 ΠΜ, Anorymous είπε το 5 πολλες φορες δεν ειναι 5 αλλα 6-7 μπορει και 8 και ο καθηγητης να εβαλε 5 γιατι ηταν στοκος ειχαμε καθηγητη που σου ελεγε εγραψες για 7 αλλα 7 δεν σου βαζω απο την πρωτη φορα η θα παρεις 5 η θα περασεις το μαθημα με 7 το επομενο εξαμηνο Hello! 4 έτος και χρωστάω 16 μαθήματα. Ξέρει κάνεις αν μπορώ να τελειώσω κανονικά στο 5ο? (5 έτη έχει η σχολή) ή υπάρχει περιορισμός στο ποσά μαθήματα μπορώ να δίνω Σεπτέμβρη? Γεωπονια σπουδάζω. Τι παίζει με τις εμβόλιμες?
marmagia Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 11 hours ago, TheVas12 said: Hello! 4 έτος και χρωστάω 16 μαθήματα. Ξέρει κάνεις αν μπορώ να τελειώσω κανονικά στο 5ο? (5 έτη έχει η σχολή) ή υπάρχει περιορισμός στο ποσά μαθήματα μπορώ να δίνω Σεπτέμβρη? Γεωπονια σπουδάζω. Τι παίζει με τις εμβόλιμες? Κοιτά τώρα πως έχουν τα πράγματα, θεωρητικά θα μπορούσες να τελειώσεις στο 5 έτος. Πρακτικά δεν το νομίζω. Και εξηγούμαι: είσαι τέταρτο έτος και απλά δεν έχεις καμία επαφή με την σχολή (εξ´ου και οι απορίες περί εμβόλιμης εξεταστικής και τρόπου λειτουργίας/ δήλωσης μαθημάτων που στο τέταρτο έτος θα έπρεπε να έχουν λυθεί προ πολλού). Περαν αυτού, ποσό πιθανό πιστεύεις είναι να περάσεις 16 μαθήματα (άγνωστο ποσά εαρινού και ποσά χειμερινού ώστε να επιμεριστούν ανα εξεταστική) συν αλλά τόσα ενδεχομένως από τα νέα μαθήματα του 5ετους και του εαρινού φέτος; Αυτό μόνο εσυ το ξέρεις
mihanikos1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 19 ώρες πριν, TheVas12 είπε Hello! 4 έτος και χρωστάω 16 μαθήματα. Ξέρει κάνεις αν μπορώ να τελειώσω κανονικά στο 5ο? (5 έτη έχει η σχολή) ή υπάρχει περιορισμός στο ποσά μαθήματα μπορώ να δίνω Σεπτέμβρη? Γεωπονια σπουδάζω. Τι παίζει με τις εμβόλιμες? Εμβόλιμη μόνο για τους επί πτυχίο άρα εσένα δεν σε πιάνει. Αν διαβάσεις έχεις 5 εξεταστικές μπροστά σου να φύγουν τα 16 μαθήματα.
tzitzikas2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 27/7/2017 στις 1:33 ΜΜ, judgevag είπε ... Εχω τελειώσει ημμυ ΑΠΘ (2004) και κάποιες φορές βλέπω εφιάλτη στον ύπνο μου ότι χρωστάω ακόμα μαθήματα και δεν μπορώ να πάρω το δίπλωμα. Συζητώντας με συναδέλφους κυρίως μηχανολόγους μηχανικούς έμαθα ότι και αυτοί έχουν τέτοιους εφιάλτες! Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από tzitzikas2 2 1
Papakaliati Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 21 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Εχω τελειώσει ημμυ ΑΠΘ (2004) και κάποιες φορές βλέπω εφιάλτη στον ύπνο μου ότι χρωστάω ακόμα μαθήματα και δεν μπορώ να πάρω το δίπλωμα. Συζητώντας με συναδέλφους κυρίως μηχανολόγους μηχανικούς έμαθα ότι και αυτοί έχουν τέτοιους εφιάλτες! Έχω μια δεκαετία που τελείωσα, και είχα ανά καιρούς εφιάλτες ότι ανακάλυπτω ξαφνικά ότι χρωστάω μάθημα και δεν είναι έγκυρο το πτυχίο μου και ξέρω εγώ τι. Όταν τελείωνα το 5 έτος, είχα περάσει 6 μαθήματα. Από τα 60 νομίζω; True story. 1
tzitzikas2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Papakaliati είπε Έχω μια δεκαετία που τελείωσα, και είχα ανά καιρούς εφιάλτες ότι ανακάλυπτω ξαφνικά ότι χρωστάω μάθημα και δεν είναι έγκυρο το πτυχίο μου και ξέρω εγώ τι. Όταν τελείωνα το 5 έτος, είχα περάσει 6 μαθήματα. Από τα 60 νομίζω; True story. Να μαζευτούμε να κάνουμε μια ομάδα ψυχικής υποστήριξης που θα λέγεται οι "ανώνυμοι τελειωμένοι". Τελικά είμαστε πολλοί με αυτό το θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα